Μήνυμα στις 12/8/2013 στις 03:13 @Μηχανήματα
το ιδιο ειχα το πηγα στον τεχνικο και ηταν το ανεμιστηρακι ..καθαρισε το και αμα συνεχιζει τον θυρυβο πιγενε τον σε καποιον ιδικο
Πήγαινε στο θέμα: Θορυβος
Μήνυμα στις 11/8/2013 στις 22:37 @Διασκέδαση
πηγενετε πουθενα που να εχει μο....κια οχι πουτανες ...γινετε τυφλα και θα περασετε καλα
Πήγαινε στο θέμα: 18 Γενέθλια!
Μήνυμα στις 8/8/2013 στις 22:39 @Sex
αμα θελεις να το κανεις τοσο πολυ πιγενε σε κανεναν οικο ανοχης ..
Πήγαινε στο θέμα: απειρος με call girl
Μήνυμα στις 23/7/2013 στις 20:42 @Θ. Κλημεντίνη
απλα θα της εξιγησεις οτι θελεις να ειστε μαζι σχεση δηλαδη και οχι ξεπετα, πες της πως νοιωθεις πραγματικα για αυτην και θα δεις την αντιδραση της .. μην την φιλησεις χωρις να της πεις τιποτα γτ μπορει να μην θελει
Πήγαινε στο θέμα: Γνωμες για κοπελα
Μήνυμα στις 23/7/2013 στις 17:06 @Θ. Κλημεντίνη
να εισαι ειλικρινής μαζι της και να της το πεις , αλλα να ξερεις πως αν σε απορριψη μπορει να χαλαση και η φιλια σας . Στο να της το πεις δεν ειναι δυσκολο απλα πες της πως την βλεπεις κατι παραπανο απο φιλη και οτι πραγματικα σου αρεσει ..
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτεύτηκα τη φίλη μου
Μήνυμα στις 13/7/2013 στις 23:12 @Θ. Κλημεντίνη
καλα στον γκανο τους ειπες και εσυ ? :P περα απο αυτο απλα ειναι ετσι ο χαρακτηρας τους παρε εσυ τον φιλο σου που λες οτι ειναι ανοιχτομυαλος και πιγενετε οπου θελετε
Πήγαινε στο θέμα: Διακοπες με φιλους
Μήνυμα στις 13/7/2013 στις 13:13 @Sex
εγω λεω αν δεν εισαι γκει (σορρυ κιολας αλλα εμενα αυτο ετσι μου φαινετε ) πιγενετε να βρειτε κοπελες και αφηστε αυτα
Πήγαινε στο θέμα: πιπα απο κολλητο
Μήνυμα στις 2/7/2013 στις 13:18 @Διάφορα
εχεις ακομα χρονια για να σκεφτεις εγω φετος θα παω τριτη και δεν εχω αποφασηση ..
Πήγαινε στο θέμα: πανελλαδικες
Μήνυμα στις 1/7/2013 στις 13:23 @Sex
πρεπει να κατεβαζεις το πετσακι και να το πλενεις με νερο και σαπουναδα
Πήγαινε στο θέμα: ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΕΟΥΣ |