Διακοπες με φιλους
Μήνυμα #121747 από madara στις 12 Ιουλίου 2013, 5:22μμ
Καλησπέρα παιδιά! Περνάω πολύ καλά με τη παρέα μου αλλά πάντα υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα. Μένω σε χωριό και το 80% της παρέας μου είναι αυτό που λέμε 'βλαχάκια'. Για παράδειγμα, αν τους προτείνεις (έχω ήδη κάνει τη συγκεκριμένη πρόταση ) να πάμε για μπάνιο και για βόλτα (όπως θα έκανε μια φυσιολογική παρέα αποτελούμενη από 16χρονα κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού ) σε ένα ποικιλοτρόπως πανέμορφο νησί με γαλάζια κρυστάλλινα νερά ( το οποίο δεν απέχει πάνω από 35 λεπτά ) θα σου απαντήσουν με ένα απαξιωτικό ύφος και φωνάζοντας : "ΚΑΛΑ , ΧΑΖΟ ΕΙΣΑΙ? ΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ" ή κάτι πολύ σχετικό. Καί δεν είναι μόνο αυτό το μεμονωμένο περιστατικό. Άπειρες φορές όταν του προτείνεις να κάνουμε κάτι για να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας και να ξεφύγουμε λίγο από τη ρουτίνα σε απορρίπτουν χρησιμοποιώντας εξωφρενικές δικαιολογίες. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα άτομο με το οποίο κάνω και περισσότερο παρέα...είναι αρκετά πιο ανοιχτόμυαλος και κολλάμε σαν φίλοι..γι'αυτό και συνεχίζω να ρωτάω! Το γεγονός που πυροδότησε την ανάρτηση αυτού τού πόστ ήταν μια δημοσίευση στο facebook μιας άλλης παρέας παιδιών από το ίδιο χωριό (έχουμε την ίδια ηλικία) που ανέφερε πως φέτος θα πάνε μαζί Σύρο (ή Μύκονο δε θυμάμαι ακριβώς). Τι γνώμη έχετε εσείς για το θέμα αυτό? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121785 από madara στις 13 Ιουλίου 2013, 6:53μμ
Για παραδειγμα μεθαυριο εχει τον Νικο Γκανο σε ενα club περιπου 10 χλμ απο εδω και μου λενε : "ΒΑΡΙΕΕΕΕΕΜΑΙΙ" | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121789 από kalakalatom@@to στις 13 Ιουλίου 2013, 11:12μμ
![]() |
καλα στον γκανο τους ειπες και εσυ ? :P περα απο αυτο απλα ειναι ετσι ο χαρακτηρας τους παρε εσυ τον φιλο σου που λες οτι ειναι ανοιχτομυαλος και πιγενετε οπου θελετε |
προφίλάλλα...˵quote˶ |