Μήνυμα στις 24/6/2011 στις 23:53 @Διάφορα
Παιδια ειναι απλο.Αν πας σε θαλασσα που απεχει 20 μετρα απο την πολη και ριχνονται αποχετευσης μεσα και απο την στιγμη που θα μπεις σηγουρα δεν θα ειναι καλο.Αντιθετα αν πας σε ανοιχτη θαλασσα δεν εχεις να φοβασαι τιποτα διοτι τα νερα ειναι πεντακαθαρα.Η γυναικα φοραει ταμπον νομιζω οταν εχει περιοδο και πηγαινει στην θαλασσα γιατι τοτε υπαρχει κινδυνος.Ε λοιπον δεν νομιζω να ειχε περιοδο η κοπελα ουτε να πηγαν σε θαλασσα με 50% θαλασινο νερο και 50% σκατο. Εαν δεν τυρουνται οι παραπανω προηποθεσης τα 1)οχι 2)οχι θα γινουν: 1)ΝΑΙ 2)ΟΧΙ Νομιζα πως ηταν αυτονοητο αυτο... Πήγαινε στο θέμα: Στην Θάλασσα sex..
Μήνυμα στις 24/6/2011 στις 23:48 @Sex
Εσει ξερεις αν ο χαραντηρας της οι κινησεις της και γενικα ολλη η συμπεριφορας της απεναντησου εχει αλλαξει τοτε ισως να παιζει κατι . Εγω στην θεση θα την επιανα θα της ελεγα δεν θελω να εχουμε μυστικα μεταξυ μας θα της εδειχνα το σημειωμα και θα της ελεγα πες μου ηλικρινα με εχεις απατησει?(με αυστηρο υφος).Απο την αντιδραση της θα καταλαβεις και για να μην παρεξηγηθεις μετα τονισετης σε ποσο δυσκολη θεση βρισκεσαι γιατι καποιος εκανε τετια κακογουστη πλακα.Τελος παντον φιλε μου οτι και να σου πει οφειλεις να την πιστεψεις.Νομιζω πως ειναι ψεμα αυτο και πιστευω πως δεν κρυβεται αγορι απο πισω αλλα καμια αλλη κοπελα που μαλλον σε γουσταρει και μιση την κοπελα σου.Αλλα μπορει να ειναι και καποιος καλος σου φιλος που την επιασε με αλλον και θελει να στο επι ανονυμα.Παντος σηγουρα 80% ειναι ψεμα διοτι αποκλειται αυτος που το εγραψε να την ειδε να πηδιοτανε ποιος ηταν και εβλεπε μεσα απο τοιχους?Εσυ απλα ρωτα την δειχνοντας οριμοτητα και αν επαναλυφθει τοτε αρχησε να προβληματιζεσαι. Πήγαινε στο θέμα: με απατησε ή να την εμπιστευτω
Μήνυμα στις 24/6/2011 στις 23:39 @Sex
Πυθανον να θεωρησαν οτι δεν υπαχει λογος ανυσιχιας για αυτο.Μην το παρεξηγησεις αυτο που θα σου πω αλλα πες τους (στον πατερα σου) να τα δει και αν υπαρχει προβλημα πιστεψεμε και σοβαρα θα σε παρει και θα πατε αμεσος για εξετασεις.
Πήγαινε στο θέμα: Παιδια θα τρελαθω
Μήνυμα στις 24/6/2011 στις 23:36 @Sex
Λυπαμαι κερι δεν εχω δοκοιμασει.Αλλα λογικο ειναι αφου το κανεις με τετιο τροπο να υπαρχει ερεθισμος μεχρι να αδινατισουν οι τριχεςκαι να βγαινουν χωρις μεγαλο ερεθισμο.Διοτι βγαζε βγαζε τις τριχες ξεριζονοντας τις σταδιακα αραιωνουν και γινονται αδυναμες. Πήγαινε στο θέμα: αποτρίχωση στο...‘σημείο‘
Μήνυμα στις 24/6/2011 στις 23:29 @Διάφορα
Εχει απαγορευτει το 80αρι (80% v/v περιεκτικοτιτα αλκολ). Το πενηνταρι υπαρχει.Παρολλα αυτα βρισκεις ογδονταρι ανετα και δεν χρειαζεσαι μεσο.Μπορεις να το βρεις σε δευτερης κλασης σουπερμαρκετ και μινι μαρκετ και στις περισσοτερες καβες (αρκει να το ζητησεις). Πήγαινε στο θέμα: Νοστιμα ποτα...
Μήνυμα στις 24/6/2011 στις 18:52 @Sex
Αποφευγε να τις ξυριζεις κοντρα με το ξυραφι.(Ας τσιμπανε λιγο).Πως να το κανεις αυτο?Απλα ξυριζετες απο την ιδια μερια οχι κοντρα που κανουμε για να ειναι λιο τελειως γιατι μετα οπως και στην περιοχη του πεους ετσι και στο αιδοιο.Θα σου σπασει τα νευρα διοτι θα θελει να το περνας πολλες φορες αλλα θα δεν θα κοπουν τοσο κοντες ετσι ωστε να βγαινουν και να μπλεκονται στο δερμα. Πήγαινε στο θέμα: αποτρίχωση στο...‘σημείο‘
Μήνυμα στις 24/6/2011 στις 14:31 @Μηχανήματα
Ελενξε αν τα drivers του ηχου ειναι εγκατεστημενα κανωντας δεξι κλικ στο εικονιδιο του υπολογιστη μετα διαχειριση /διαχειρηση συσκευων.Ψαξε για την καρτελα που εχει τις συσκευες ηχου και αν εχει ερωτηματικο καντο update.
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο προβλημα με pc
Μήνυμα στις 24/6/2011 στις 12:00 @Διάφορα
Το baking soda χρειαζεται για να φουσκωσει.Εαν δεν τα καταφερνει παρε ενα αλεβρι που ειναι για αυτην την δουλεια και φουσκωνει μονο του.Χωρις βοηθεια απο την σοδα. Για δες.Αν αποφασισεις δεν ειναι αναγκη να παρεις το συγκεκριμενο "βιοφαρμα"πρωτη φορα το βλεπω.Υπαρχει ενα σκετο φαρινα για κεΪκ που υπαρχει σε ολλα τα supermarket. Πήγαινε στο θέμα: Δεν φουσκώνει το ΚΕΙΚ...ερώτηση απο μαμα
Μήνυμα στις 24/6/2011 στις 11:53 @Διάφορα
Ειδικα καλοκαιρακι παραλια!!!(Ειναι τονοτικο) Εγω γενικα δεν πινω οταν βγαινω εξω.Προτιμαω χυμους.Σπανια πινω μπυρα.Οστοσο μου αρεσει πολυ το κοκκινο κρασι το οποιο το απολαμβανω μονος μου παρα εξω.Μερικες φορες στον χυμο βαζω και λιγο vodka ισα ισα να καταλαβαινω την γευση απο το αλκολ διοτι με αιδιαζει οταν ειναι εντονο. Πήγαινε στο θέμα: Νοστιμα ποτα...
Μήνυμα στις 24/6/2011 στις 11:48 @Sex
Εγω 15 χρονων μου εκαναν διαγνωση για κυρσοκοιλι και το υπερυχογραφιμα εδειξε οτι ειναι πολυ μικρη και δεν χρειαζεαται χειρουργειο.(μαλιστα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να ανισιχω και να το δω μετα απο δυο χρονια)ετσι και εκανα και ολλα ηταν καλα.Τεσπα η κυρσοκιλη δεν εχει αυτα τα συμπτοματα.Προτον δεν ποναει και πανω απο τον αριστερο δεξι ορχει οι συραγκες που συνδεουν τα μπαλακια με το υπολιπο πεος ειναι σαν σακουλακι με ρυζι.Ενα σχετικο ποστ παλιο!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ορχεις |