Μήνυμα στις 24/12/2012 στις 00:03 @Θ. Κλημεντίνη
Κατάφερα να ξεχάσω αυτή που ήμουν 2 χρόνια ερωτευμένος και στην ζωή μου έχει μπει μια που την γνώρισα φέτος(άλλαξα σχολείο για να είμαι με την άλλη που ήμουν ερωτευμένος,αλλά γνώρισα αυτήν)..Το τελευταίο διάστημα,είμαστε όλο αγκαλιές και φιλιά...Νομίζω πως έχει καταλάβει πως την θέλω(την αγαπάω),αλλά πάλι ίδια συμπεριφορά...Είναι ένα παιδί που της σπάει τα νεύρα και την κράζει(είμαστε συμπαίκτες και βγαίνουμε μαζί με αυτόν και 2 άλλους έξω πολλές φορές)και όταν είναι μπροστά με αγκαλιάζει λες και είμαστε σε σχέση...Όταν μιλούσαμε,την ρώτησα τι έγινε με αυτόν και μου είπε "τίποτα αλλά με εκνευρίζει και με κράζει"μια φορά όταν ήμασταν έξω είχε πει(ο συμπαίκτης μου) πως είναι γκόμενα μου,έτσι στο ξεκάρφωτο...Και όταν μιλούσαμε με αυτήν μου λέει πως αν συνεχίσει έτσι,θα με φιλήσει μπροστά του(γλωσσόφιλο) και της λέω "περιμένω :P πλάκα κάνω" και μου λέει "κρίμα που έβαλες το πλάκα κάνω..."Αλλά το πρόβλημα μου είναι πως είναι ερωτευμένη με έναν άλλον(από το σχολείο,δεν κάνουμε καθόλου παρέα,αλλά ούτε οι φίλοι μου κάνουν μαζί του),το ξέρω είναι σίγουρο,αλλά γιατί μου συμπεριφέρεται έτσι??? Είμαστε 15.. Ευχαριστώ! ΥΓ:Με τον συμπαίκτη μου και αυτή δεν τρέχει τίποτα...Αλλά στο δημοτικό αυτή ήταν χρόνια ερωτευμένη μαζί του...Τον έχει ξεχάσει τώρα και ούτε γεια δεν λένε... Πήγαινε στο θέμα: Μεγάλο μπέρδεμα...Τι θέλει;;;
Μήνυμα στις 21/12/2012 στις 12:29 @Κλάψιμο
Εγώ πιστεύω,πως το ίδιο ισχύει και για αυτόν...Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε...Σε αγαπάει(από όσα λες)... Δυστυχώς όμως το γυαλί έχει ραγίσει και δεν γίνεται να ξαναγίνει όπως πριν...Και εγώ έτσι ήμουν,έτρεχα πίσω από μια κοπέλα 2 χρόνια,τώρα(15 είμαι) γνώρισα μια(που είναι και στην τάξη μου αλλά και η άλλη που ήμουν κολλημένος είναι στην τάξη μου) και έχει αλλάξει η ζωή μου!!Ξέρω πως θα είναι δύσκολο και εγώ έλεγε πως η ζωή μου είναι τίποτα χωρίς εκείνη,αλλά τα συναισθήματα αλλάζουν και σε εσένα,αλλά κάτι θα σε γυρίζει πάντα πίσω σε αυτόν,οι αναμνήσεις...Ή πρέπει να κάνετε κάτι και να είστε μαζί ή πρέπει να τον ξεχάσεις(σου φαίνεται ακατόρθωτο αλλά ΜΠΟΡΕΙΣ) και να βγεις έξω,να γνωρίσεις κόσμο!!! ΥΓ:Επειδή είσαι καινούρια στο forum,να ξέρεις πως η αποδεκτή απάντηση μπαίνει μια φορά και θα είναι καλύτερο να μην την πατήσεις κατευθείαν,διότι μπορεί άλλοι να σου δώσουν καλύτερες συμβουλές... Πήγαινε στο θέμα: υπάρχει ελπίδα?
Μήνυμα στις 16/12/2012 στις 12:26 @Κλάψιμο
Μάλλον της αρέσετε και οι 2 αλλά μην τα παρατήσεις επειδή ο άλλος είναι κάτι(έτσι μπορεί να σου φαίνεται εσένα,αλλά μερικοί δεν τους πάνε καθόλου τέτοιους)... You gotta get up and TRY!
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος-δεν ξέρω τι να κάνω
Μήνυμα στις 16/12/2012 στις 10:38 @Sex
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εφόσον τα έχει με άλλον... Τώρα μόνο φίλοι μπορείτε να είστε.Μιλά της(φιλικά),κέρδισε την εμπιστοσύνη της και αν είσαι ερωτευμένος πραγματικά μαζί της πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να χωρίσουν,μετά πρέπει να της συμπαρασταθείς και όταν θα περάσει λίγος καιρός θα της πεις τι νιώθεις!Πρόσεχε όμως,μην κάνεις τίποτα όταν τα έχουν,θα σε περάσει για βλάκα...Και μην κάνεις τίποτα για να χωρίσουν...Πρέπει να περιμένεις. Καλή τύχη και ΥΠΟΜΟΝΗ! Πήγαινε στο θέμα: μου αρεσει παρα πολυ τι να κανω
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 15:10 @Διάφορα
Πήγαινε στο θέμα: Πως να δώσω το σχήμα που θέλω στο μαλλί μ
Μήνυμα στις 12/12/2012 στις 20:06 @Διάφορα
Γεια σας!Θέλω να μάθω πως να κάνω το μαλλί μου έτσι ώστε να βγει όπως θέλω...Έχω σγουρά μαλλιά περίπου 4 εκατοστά πάνω και 7-8 χιλιοστά πλάγια και πίσω...Τι πρέπει να χρησιμοποιήσω?Παιδιά αν μπορείτε απαντήστε γρήγορα αύριο έχω ραντεβουδάκι ![]() ![]() Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Πήγαινε στο θέμα: Πως να δώσω το σχήμα που θέλω στο μαλλί μ
Μήνυμα στις 11/12/2012 στις 18:25 @Θ. Κλημεντίνη
Να ορμίσω???Και αν τα έχουν???Δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένος σήμερα ήρθε και μου είπε να την κοιτάξω στα μάτια για 15 δευτερόλεπτα,άντεξα μόνο 10(είμαι και ντροπαλός γ@μώτο ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Γουστάρει τον άλλον&κτ θέλει από εμένα
Μήνυμα στις 10/12/2012 στις 21:14 @Θ. Κλημεντίνη
Μα ο άλλος δεν είναι καν φίλος μου(ένα γεια λέμε μόνο)....
Πήγαινε στο θέμα: Γουστάρει τον άλλον&κτ θέλει από εμένα
Μήνυμα στις 10/12/2012 στις 20:00 @Μηχανήματα
Πιστεύω πως καλύτερο είναι το ΖΤΕ.Εγώ έχω το ZTE RACER 2 και είναι πολύ καλό...Αντίθετα τα Sony είναι καλά εν μέρη,αλλά είναι προβληματικά,θυμάμαι όταν είχα αγοράσει πριν 4 χρόνια με πληκτρολόγιο 120Ε και χάλασε η θύρα υποδοχής σε 2 εβδομάδες ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: zte grand x in
Μήνυμα στις 10/12/2012 στις 18:53 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας! Ξαναγράφω το ίδιο θέμα γιατί τώρα ξέρω τι γίνεται με την καινούργια φίλη μου.Τελικά γουστάρει τον άλλον...Αλλά μου συμπεριφέρεται λες και με θέλει(πχ έρχεται με φιλάει στο μάγουλο(τον άλλον δεν τον φιλάει καθόλου),χούφτωμα :D).Αυτός ξέρει πως τον γουστάρει αλλά δεν κάνει τίποτα 4 μήνες,αυτό τι δείχνει?Στο facebook είναι όλο καρδούλες και φιλιά αλλά αν δεν της μιλήσω εγώ πρώτος δεν μιλάει...Μακάρι να μπορούσα να κάνω τίποτα αλλά φοβάμαι να πάω να της μιλήσω καθώς την ξέρω λίγο καιρό...Έχουμε αναπτύξει ιδιαίτερη οικειότητα μεταξύ μας...Θέλω να της μιλήσω,την αγαπάω και χάρη της ξεπέρασα την άλλη που ήμουν ερωτευμένος 2 χρόνια...Αλλά αν όλα αυτά τα κάνει για να ζηλέψει ο άλλος,αλλά και όταν δεν είναι ο άλλος(είναι στο διπλανό τμήμα)πάλι ίδια συμπεριφορά...Την Πέμπτη θα πάμε να κάνουμε μια εργασία στο σπίτι της κολλητής της(αυτή η κολλητή της που είναι και κόρη του προπονητή μου και εγώ)είναι ευκαιρία?? Απαντήστε μου εγκαίρως σας παρακαλώ...Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Γουστάρει τον άλλον&κτ θέλει από εμένα |