Μήνυμα στις 5/9/2006 στις 09:46 @Θ. Κλημεντίνη
...(φυσικά τα τζιν τα σκισμενα και οι grunge μπλουζες δεν έφυγαν... ) E τότε είσαι μια χαρά... !! Και ότι είσαι grunge δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις αναγκαστικά μακριά μαλλιά! όπως εκφράζεσαι εσύ καλύτερα....!! ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Μακρυά ή κοντά μαλλιά?
Μήνυμα στις 5/8/2006 στις 16:29 @Flame
συγκεκριμένα με τις 3 τελευταίες παραγράφους.......
Πήγαινε στο θέμα: Εκτρωσεις ...η σφαγες 250.000 αμαχων ....
Μήνυμα στις 5/8/2006 στις 16:28 @Flame
Αποδεκτή απάντηση:τι ήταν αυτό τώρα μεσημεριάτικα? ανατρίχιασα ρε!Πήγαινε στο θέμα: Εκτρωσεις ...η σφαγες 250.000 αμαχων ....
Μήνυμα στις 4/8/2006 στις 14:16 @Sex
Όχι απλά έτσι στα είπε..αν σε ήθελε μόνο για σεξ ΣΙΓΟΥΡΑ θα είχε φύγει νωρίτερα..σιγά μην καθόταν 2 χρόνια γιατί ήδη θα την είχε κουράσει αυτή η κατάσταση απ'την αρχή... δεν σου διευκρίνησε τίποτα άλλο?
Πήγαινε στο θέμα: Σέξ ή αγάπη...???
Μήνυμα στις 4/8/2006 στις 14:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πιστεύω πως το πιο σημαντικό για μια μακροχρόνια σχέση είναι η αγάπη, η κατανόηση και ο σεβασμός προς τον άλλο...μετά απ'αυτά θα έρθει και το καλό σεξ...Τώρα για αυτό που ρωτάς, κοίτα δεν πιστεύω πως πρέπει να κάτσεις με κάποιον μόνο και μόνο λόγω του καλού σεξ(αν θες μια καλή και σοβαρή σχέση) , τώρα αν τον θες ΜΟΝΟ για σεξ και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω( σχέσεις, δεσμεύσεις κτλ) χειρήσου το ανάλογα και ξεκαθάρισε την κατάσταση απ'την αρχή αλλά απ'τη στιγμή που το κάνεις αυτό μην περιμένεις τίποτα παραπάνω απ'τον άλλο( σχέση πχ)...Είναι πλέον δικιά σου η επιλογή για τι τον/την θες... Πήγαινε στο θέμα: Σέξ ή αγάπη...???
Μήνυμα στις 2/8/2006 στις 16:04 @Θ. Κλημεντίνη
Όχι! Αυτά τα κοπλιμέντα style είναι ξεπερασμένα...! Απλά να είσαι ο εαυτός σου(είναι το μόνο όπλο να την προσεγγίσεις) και μετά δείξε ότι ενδιαφέρεσαι γι αυτήν χωρίς περιτές βλακείες..!
Πήγαινε στο θέμα: Πώς την κάνεις να σε προσέξει;
Μήνυμα στις 1/8/2006 στις 12:48 @Θ. Κλημεντίνη
ναι αν έγιναν έτσι τα πράγματα τότε σίγουρα είναι θέμα κόμπλεξ....προσπάθησε τότε να τον ξαναανεβάσεις στη θέση του σαν άντρα μέσα στη σχέση....!
Πήγαινε στο θέμα: ο φίλος μου θέλει να γίνω φέτες
Μήνυμα στις 1/8/2006 στις 12:44 @Θ. Κλημεντίνη
δεν ξέρω ρε συ.......!πάντως τώρα κρίμα είναι να χαλιέστε για τέτοια πράγματα....! εγώ λέω να μη του κάνεις τπτ απλά να του πεις ότι σε ενοχλεί! Πήγαινε στο θέμα: ο φίλος μου θέλει να γίνω φέτες
Μήνυμα στις 1/8/2006 στις 12:42 @Θ. Κλημεντίνη
μάλλον ναι....αλλά σου ξαναείπα δεν είναι φυσικό να νοιώθει κάπου και αυτός μειονεκτικά? Πήγαινε στο θέμα: ο φίλος μου θέλει να γίνω φέτες
Μήνυμα στις 1/8/2006 στις 12:39 @Θ. Κλημεντίνη
ε μάλλον γι'αυτό....αυτό που σου είπα απ'την αρχή...θέμα κόμπλεξ είναι! άστον κ εσύ στο χαβά του, δεν μπορείς να κάνεις κτ άλλο! όλοι τρομάζουν με μια δυνατή και ''ανώτερη'' γυναίκα δίπλα τους....εσύ πως θα αντιδρούσες αν είχατε τις αντίστροφες σχέσεις? Πήγαινε στο θέμα: ο φίλος μου θέλει να γίνω φέτες |