Μήνυμα στις 15/1/2014 στις 02:04 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Η ιδεα να πας σε ψυχολογο δεν ειναι κακη αλλα μπορεις να μιλησεις και στους γονεις σου , αυτο που εχεις ειναι οτι εισαι ντροπαλη και δεν ειναι πολυ επικοινωνιακη απ οτι καταλαβα , αυτο φυσικα δεν ειναι προβλημα εισαι στην εφηβια και ειναι φυσιολογικο γιατι διαμορφωνετε ο χαρακτηρας σου σιγα σιγα . Αυτο που σου προτινο να κανεις ειναι να μιλας πιο πολυ , να βγαινεις εξω και να μην κλεινεσε μεσα , να μιλας σε φιλους και φιλες σου , να ανοιγεις εσυ θεματα για συζήτηση και μην περιμενεις τους αλλους να σου μιλησουν πρωτοι , επεισης σε συζητησης να περνεις τον λογο και να λες την αποψη σου και μην μενεις σε μια γωνια χωρις να μηλας . Δεν πρεπει να φοβασε τους ανθρωπους ολοι απο το ιδιο υλικο ειμαστε , φυσικα υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι οσο μπορεις να αποφευγεις τους δευτερους , να βγενεις με τους φιλους σου και να γινεις επικοινωνιακη , να περνας καλα και να διασκεδασης εισαι πολυ μικρη ακομα και εχεις ολοι την ζωη μπροστα σου αυτα δεν ειναι λογια που πρεπει να βγενουν απο ενα κοριτσι της ηλικιας σου , η ζωη ειναι ωραια και μοιρασου την με φιλους .Με την επικοινωνια θα μπορεσεις να γνωρισεις και καποιο αγορι που να περνας καλα μαζι του .Με λιγα λογια σου λεω να μην εισαι ντροπαλη στο να μιλας , πες την γνωμη σου ευκολα και μην φοβασε τους ανθρωπους . Ο ψυχολογος οπως σου ειπα μπορει να σε βοηθησει απλα πιστευω οτι τα ιδια θα σου πει και οπως ειπα στην αρχη καλη λυση ειναι να μιλησεις και με τους γονεις σου να τα ακουσεις απο αυτους αυτα :)Πήγαινε στο θέμα: Να παω σε ψυχολογο;
Μήνυμα στις 15/1/2014 στις 01:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:φιλε μου δεν πρεπει να ντρεοεσαι αν σε δουν γυμνο ετσι και αλλιως υπαρχουν αντρικα και γυναικια , εγω κανω καμια φορα και ειναι ολα κομπλε , ολοι το ιδιο ειμαστε μην ντρεπεσαι :)Πήγαινε στο θέμα: Αποδυτηρια
Μήνυμα στις 7/1/2014 στις 18:53 @Sex
μα ολα τα πεοι ετσι ειναι , ειναι φυσιολογικο
Πήγαινε στο θέμα: Φλέβες και πέος
Μήνυμα στις 5/1/2014 στις 04:05 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:φιλε μου πιτυρίδα εχεις δεν ειναι τιποτα το σοβαρο ολοι οι ανθρωποι εχουν μπορεις να το ψαξεις κιολας στο ιντερνετ , και εγω εχω αυτο που κανω ειναι οτι χρησιμοποιω σαμπουαν γι αυτο (αντιπιτυπιδικα ) μπορεις να τα βρεις παντου , οταν κανεις μπανιο να το χρησιμοποιεις και μετα απο 2-3 πλυσιματα θα σου φυγει απλα πρεπει να πλενεσε παντα με αυτο κι α σου εχει φυγει , αμα σταματησεις να πλενεσε με αυτα θα σου ξαναδημιουργηθη , τελως παντων δεν εινια τιποτα σοβαρο μην ανυσηχης ;)Πήγαινε στο θέμα: Ξηροδερμια η Πιτυριδα?
Μήνυμα στις 5/1/2014 στις 04:00 @Sex
φυσικα και δεν ειναι τιποτα ... σε ολο το σωμα μας εχουμε φλεβες , ετσι εχουμε και στο πεος , στην στυση θα σου φαινονται πιω πολυ επειδη μαζευει εμα η περιοχη εκεινη.. δεν ειναι τιποτα μην ανυσηχης αδικα ;)
Πήγαινε στο θέμα: Φλέβες και πέος
Μήνυμα στις 11/11/2013 στις 13:57 @Θ. Κλημεντίνη
ναι στειλε της :) πχ γεια τι κανεις σε ειδα χθες κατω ... και μετα η συνεχεις ερχετε απο μονη της :)
Πήγαινε στο θέμα: facebook ή απο κοντα?
Μήνυμα στις 14/10/2013 στις 00:36 @Θ. Κλημεντίνη
δηλαδη που το κακο οτι αρεσει και στον φιλο σου ? αν ειχε κανει κατι μαζι της να πω οκ .. αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα ... θα της μηλισεις και θα της διχνεις απο την αρχη οτι δεν την βλεπεις σαν φιλη ...
Πήγαινε στο θέμα: αρεσει και στον κολλητο μου
Μήνυμα στις 14/10/2013 στις 00:34 @Flame
απλα οσο περνουν τα χρονια ο αντρας με την γυναικα ειναι πλεον το ιδιο αντιθετα με παλιοτερα που υποτιμούσαν την γυναικα
Πήγαινε στο θέμα: ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
Μήνυμα στις 14/10/2013 στις 00:32 @Διάφορα
ναι μπορουμε να πουμε πως ειναι ψηλη :D
Πήγαινε στο θέμα: γυναικείο ύψος
Μήνυμα στις 13/8/2013 στις 18:24 @Sex
δεν υπαρχη φιλε λογος να κανει κατι και να της αρεσεις εισαι πολυ μικρος για αυτην αν εισουν 17-18 θα ειχε ελπιδα αλλα τωρα δεν , σορρυ αλλα ειναι η αληθεια
Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές και ψιλοέρωτας(;) |