Μήνυμα στις 10/9/2009 στις 16:10 @Sex
Τπτ δεν βλεπω κανα σοβαρο προβλημα. Το μονο ειναι το ΑΝΧΟΣ ...Αποβαλετο και θα εισαι μια χαρα. Και αυτο που σου συνεβει στα 15 δεν ειναι τπτ πολοι φιλοι μου το εχουν παθει.Οπως το λες ειναι το ανχος της πρωατης φορας...Βρες μια κοπελα χωρις πολλες εμπηριες κανε κατι μαζι της χωρις ανχος.Εξαλου ουτε αυτη θα ξερει τι να κανει οποτε δεν εχεις λογο να ανχονεσαι. Πήγαινε στο θέμα: Όταν πάω να το κάνω αγχώνομαι
Μήνυμα στις 10/9/2009 στις 11:41 @Sex
Κοιτα αμα ηταν η πρωτη σου φορα δεν θα ελεγα τπτ γιατι απλα θα θεωρουσα οτι δεν ξερεις ακομα ...Ναι εμενα προσωπικα θα με ξενερωνε αλλα αμα εσυ δεν θελεις να ξυριστεις δεν μπορει να σε αναγκασει καποιος . Το θεμα ειναι απλο εσυ οτι θες προβλημα δεν υπαρχει αμα σε αγαπαει θα σε θελει οπως εισε!!!ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ!!!relax.
Πήγαινε στο θέμα: ...τριχες..
Μήνυμα στις 10/9/2009 στις 00:16 @Sex
Κοιτα για το προφυλακτικο το ξερω απλα αυτα ηταν αλλοθι για να μαθω πληροφοριες παντος σε ευχαριστο πολυ.
Πήγαινε στο θέμα: HIV/ Aids
Μήνυμα στις 10/9/2009 στις 00:09 @Sex
Koιτα οσσο αφορα το ξυρισμα δεν ξερω τους τροπους γιατι δεν ειμε γυναικα.Καλο θα ηταν ναι να ξθριστεις πρωτου πας με καποιον μερικους τους ξενερωνει αλλα οχι ολους.Ειναι αναλογα σε ποιον θα πεσεις προσωπικη μου αποψει ειναι να ξυριστεις.Προσωπικη απο κει και περα κανεις οτι θες.
Πήγαινε στο θέμα: ...τριχες..
Μήνυμα στις 9/9/2009 στις 22:07 @Sex
Γεια σας παιδια το μονο που θελω να μαθω ειναι πληροφοριες για το aids οπως a)Απο που προηλθε? b)Τι μπορω να κανω για να μην κολησω? Και διαφορες τετοιες πληροφοριες που πιστεβω πως ενδιαφερουν και αλλα ατομα. Γιατι ζουμε σε μια εποχη που υπαρχουν πολλα αφροδισια νοσηματα με σοβαρες επιπτωσεις,και θεορω σςστο εγω και ο οπιοσδηποτε να γνωαριζει σχετικα με αυτο το θεμα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Πήγαινε στο θέμα: HIV/ Aids
Μήνυμα στις 9/9/2009 στις 17:18 @Sex
Αμα δεν σε πιεζει και περνατε καλα μεινε !ΜΑΖΙ του οι φιλες σου μπορει να ζηλεβουν...
Πήγαινε στο θέμα: einai megalos??
Μήνυμα στις 9/9/2009 στις 17:15 @Διάφορα
Πολυ καλα τα λεει ο στεφαναρας ολλα με τον καιρο τους!Εχεις αλλα 70 και 80 χρονια μπρωστα σου για αν σε νοιαζουν τετια πραγματα!
Πήγαινε στο θέμα: sxeseis
Μήνυμα στις 9/9/2009 στις 17:10 @Κλάψιμο
Ρε φιλε ενα θα σου πω πραγματικους φιλους δεν εχουν ολοι.Πρεπει αν μαθεις να σεβεσαι τον εαυτο σου ετσι οπωσ ειναι.Κοιτα να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου και μετα ολλα τα αλλα οι φιλοι θα ερθουν,νομιζεις πως αμα δωσεις τελος θα ειναι ολλα μια χαρα?Μια ζωει την εχουμε περνατη οσο ποιο καλα μπορεις!
Πήγαινε στο θέμα: ΣΚΑΤΑ
Μήνυμα στις 9/9/2009 στις 17:05 @Sex
Μπορει να μην απαντησε κανεις αλλα ολλα ενταξει . Εκανα υπεριχογραφημα και ειμε καλα ετσι ειναι η κατασκεβη μου !!! ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στους ορχεις!
Μήνυμα στις 9/9/2009 στις 16:58 @Sex
Aλλη φορα οποιος δηποτε ειναι ο φιλος σου θα του πεις να κανεται αλλα πραγματα πρωτου αρχισεται (παιχνιδακια ενοω) καταλαβες πιστεβω και να εισαι χαλαρη !
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη ερωτηση sos |