Μήνυμα στις 31/7/2011 στις 20:44 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε συ αμα εσει τα εχεις καλα με τον εαυτο σου και ξερεις εισε τι σκας?Αυτο βαζω στοιχημα το συμπερανε επιδη νομιζει οτι θα του φας την γκομενα και επιδη θεωρει οτι ειναι λαθος που δεν υποχωρεις.Οι γκομενες γενικα δεν προτοιμαν τους εγωιστες γιατι θελουν να εχουν καποιον που να ασχολειτε μαζι τους και γενικα να ειναι καλοπροερετος.Απο την στιγμη που το βλεπεις οτι διαλεγει εσενα νομιζω πως τετοιος εισε και εσυ.Βεβαια ξαναλεω δεν σας ξερω.Νομιζω πως ο φιλος σου γουσταρει τρελα την κοπελα και προσπαθει με καθε μεσο να αποτρεψει να κανεις κατι μαζι της για αυτο χρησημοποιει χαρακτηρισμους που του τεριαζουν πανω σου. Πήγαινε στο θέμα: Φιλος και γκομενα
Μήνυμα στις 31/7/2011 στις 20:37 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Tον πηδας τον φρακτη δηλαδη ε?Τι ψυχιατρο ακουω.Αυτο οποτε το θες το κοβεις σιγα.Ισα ισα αμα πετας και ακυρα οπως αυτο με τον φρακτη εχει την πλακα του.Ειδικα αν δεν τεριαζουν στην περισταση.Πήγαινε στο θέμα: υπονοουμενα
Μήνυμα στις 31/7/2011 στις 17:48 @Sex
Oχι δεν εχει σχεση αυτη η κλωστη.Και προσθεουμην ανχωνεσαι.Απλα απο τηνστιγμη που κατεβαινει χωρις στυση* παει να πει οτι η γιμωση δεν ειναι σε μεγαλο βαθμο.Απλα οταν βρισκεται σε πληρη στυση το πεος διογκονεται σωστα?Ε και το δερμα δεν εχει συνιθισει σε αυτο το μεγεθος και θελει λιγο προσπαθεια.Αν πεθαινεις καθε φορα στον πονο τοτε πηγαινε σε γιατρο να σου πει τι πρεπει να κανει,πως να το αντιμετοπισεις.Κανει και το σαπουνα αρκει να προσεχεις μην μπει μεσα και αρχισει και σε τσουζει(για αυτο το ειπα).Κατι αναλογο κανουν και στο πετσακι στα μωρα δεν ξερω αν το εχεις ακουστα.Το κατεβαζουν σιγα σιγα οταν ειναι μικρα για να χαλαροσει το δερμα και να αποκαλιβεται ολη η βαλανος. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα ή όχι?
Μήνυμα στις 31/7/2011 στις 15:19 @Sex
Mια κοπελα δεν θα πειραξι αλλα δεν θα σε αφησει εσενα να το χαρεις γιατι λογικα θα πονας.Πυθανον ειναι μικρου βαθμου φιμωση η οποια δεν χρειαζεται χειρουργικη επεμβαση.Απλα θα πρεπει οταν βρισκεσαι σε πληρη στυση με καποιο λαδι να το πας σιγα σιγα κατω.Καπια στιγμη θα ξεχιλωσει καπως το δερμα και θα κατεβαινει ανετα μην το κανεις μια και κατω.Αργα αργα σταδιακα μερα με την μερα και καποια στιγμη δεν θα σου συμβαινει αυτο.Παντος για να μπορεις να φορας σωστα το προγυλακτικο,και να μπορεις να το κανεις χωρις να πονας πρεπει να κατεβαινει κατω κατω το πετσακι.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα ή όχι?
Μήνυμα στις 31/7/2011 στις 11:13 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ισα ισα στα παιδια που καθιστερει η αναπτυξη διαβασα οτι πετυχενουν ενα πολυ ικανοποιητικο ύψος.Ο μεσος ορος στους ενηλικες δεν ξεκοιναει απο 7 εκατοστα, αυτο ελυπε αλλα είναι το στανταρ απο 10 - 15.Τριχες στην μασχαλη εγω τωρα έχω αρχίσει να βγάζω που ευτασα τριτη λυκειου ενω ξερω παιδια που απο έκτη δημοτικου ειχαν κανονικοτατα.Θελω να πω οτι ειναι φυσιολογικο καποιος να αναπτυζεται πιο γρηγορα και καποιος με λιγοτερο γρηγορους ρυθμους.Στο θέμα σου τώρα. 1)Αν εσυ το θες και νιωθεις οτι το θες προχώρα.Η κοπελα σου και οι περισσοτερες κοπελες (εκτως αυτες που βλεπεις σε τσοντες που το κανουν καθαρα επαγκελματικα)το μεγεθος ειναι το τελευτεο πραγμα που κοιτάνε.Σημασια εχει να φερεσαι σωστα και να προσπαθεις να την ικανοποιεις με κάθε τροπο σηγουρα οταν αποφασισε να κανει κατι μαζι σου δεν ειχε στο μυαλο της οτι θα είσε ψ...ρας,αντιθετος η αγαπη και τα θετικα συναισθηματα για εσενα την εκαναν να σε εμπιστευει. 2)Αποκλείεται.Αλλα και αν δεν αποκλειοταν πιον θα χαλαγε να μεινει πάντα νεος?Αν το πας στο μεγεθος παντος.Σηγουρα μεχρι την τριτη λυκειου θα έχει μεγαλώσει.Τωρα αν θα ειναι 2-3 εκατοστα η 4-5 δεν μπορει κανεις να το γνωριζει αλλα σηγουρα θα μεγαλωσει και αλλο. 3)-(ειμε αγορι)- Πήγαινε στο θέμα: Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ......μικρο προβλημα!! :(:(:(
Μήνυμα στις 31/7/2011 στις 01:02 @Θ. Κλημεντίνη
Το μονο που μπορω να σου πω ειναι:Δεν το ξερω το παιδι τι χαρακτηρας ειναι συμφωνα με τα λεγομενα σου ειναι εγωιστης μεχρι αίδιας.Μιλιστε ξεκαθαριστε σαν φιλοι οτι οποιος ειναι να την κερδισει θα την κερδισει δεν θα τσακωθουμε για μια γκομενα.Και αν το παρει καλα εχει καλος.Αλιως ειναι φως φαναρι οτι δεν είναι πραγματικος και καλος φιλος.Αμα ισχυει οτι σου λεει αν δεν κανω εγω κατι με αυτη δεν θα κανες ουτε εσυ συγνωμη αλλα απαντηστε μου ειναι φιλια αυτο η τουλαχιστον είναι σωστο.Εγω ξερω οτι ενας φιλος κολιτος (γιατι υπαρχουν φιλοι και φιλοι) πρεπει να σε στηριζει και να κανει υποχωρισεις και βεβαια να εισπρατει και αυτος το ιδιο.Στην περιπτωση σου δωστου να καταλαβει οτι ειναι λαθος.Οτι εσυ σαν καλος φιλος που τον "αγαπας" αν η κοπελα τον προτιμισει θα το δεκτεις και θα ειστε μια χαρα.Δεν ειναι λαθος ρε φιλαρακι (θα του πεις) αφου εγω αν σε προτιμισει θα ειμε ενταξι μαζι σου αν συμβει το αντιθετο εσει να στραβωσεις?Αν αντιδρασει παλι αρνητικα τι να σου πω κανε οτι καταλαβαινεις πιο απλα δεν γινεται να του το πεις.Και εγω θεωρω οτι ειναι κριμα να χαλασει η φιλια σας οτι χαρακτηρας και να ειναι αλλα ενταξι μεχρι ενα σημειο...Ποσο να αντεξει καποιος. Πήγαινε στο θέμα: Φιλος και γκομενα
Μήνυμα στις 31/7/2011 στις 00:31 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κατσε για να καταλαβω ο φιλος σου δεν εχει κανενα προβλημα αν αυτη γουσταρει αυτον?και αν οντος ειναι ετσι αυτος θα κανει κινηση,ενω αν γουσταρει εσενα θελει να κανεις πισω?Συγνωμη κιολας αλλα αυτο ειναι πολυ εγωιστικο και στην θεση σου αν δεν καταλαβαινε θα τον αλλαζα διοτι δεν ειναι φιλος.Κοιτάει μονο την δικη του εφτυχια.Κανε οτι θες και αν δειξει κατανοησει εδειξε αλλιως δεν θα ριχτεις κιολας επιδη δεν φερθηκε σωστα αυτος.Νομίζω οτι πρέπει να προχωρίσεις!Πήγαινε στο θέμα: Φιλος και γκομενα
Μήνυμα στις 31/7/2011 στις 00:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Noμίζω οτι οι περισσότερες πυθανοτητες ειναι λιγο μετα αφου τελειώσει η περιοδος.Δεν ξερω αν αυτο το διαστημα ειναι 3 η 10 μερες παντος αν υπάρχουν δημηουργηθει τα νεα ωάρια τοτε ναι υπαρχει.Πήγαινε στο θέμα: Βοηθειααααααα!!!!!!!! Εγκυμοσυνη!
Μήνυμα στις 30/7/2011 στις 22:37 @Sex
Κανένας φυσικος τροπο!Αστο ρε φιλε ισα ισα αυτη που αργουν να μπουν στην εφηβια ψηλωνουν αργα αργα αλλα φτανουν ενα ικανοποιητικο υψος.Οσο για το πεος δεν ξερω τι τους γινεται αλλα συγουρα μεγαλωνει και αλλο. Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους και εφηβεια
Μήνυμα στις 30/7/2011 στις 18:05 @Μηχανήματα
Toτε δεν μπορεις να μαθεις.Εκτως αμα το καλεσεις με αποκρυψη και αναγνωρισεις την φωνη.
Πήγαινε στο θέμα: Ξερω το κινητο..μπορω να μαθω ονομα? |