Μήνυμα στις 29/1/2010 στις 14:37 @Sex
Mε τιποτα!!!Χωρις πλακα. Διαβασε την αποδεκτη μου απαντησει και θα καταλαβεις. Εδω http://www.ftou.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=4711&PagePosition=2 . Δηλαδη ακομα και να υπηρχαν προεξπεματικα υγρα που θα υπηρχαν η πυθανοτητα να εχει μινει εγγυος ειναι παραπολυ μικρη. Γιατι σηγουρα ειχε υγρανθει το μ... της.Αυτο δεν σημενει πως θα υσηχασεις και θα το κανεις χωρις.Παντα με κρανος. Πήγαινε στο θέμα: Αποριες
Μήνυμα στις 29/1/2010 στις 12:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τιποτα ρε φιλε μονο να εχεις το πανω χερι μιας και ειναι μεγαλυτερη.Να μην σε βλεπει σαν μικροτερο.Γενικα πρεπει να την κανεις να το ξεχασει αυτο.Και βλεπω οτι ηδει το εχει ξεχασει διοτι στο ζητησε η ιδια. Προχωρα εφοσον το εχεις παρει αποφαση,μονο αποβαλε το ανχος και δεν θα σου βγει τιποτα σε κακο. Πήγαινε στο θέμα: η πρώτη μου φορα
Μήνυμα στις 28/1/2010 στις 23:52 @Sex
Ναι ρε φυσικα και θα σου μεγαλωσει.Οσο για το οτι εχεις λιγα κιλα δεν νομιζω να το επιρεαζει και πολυ.Θα διξει μεχρι τοτε τι βιαζεσε? Οσο για το μεγεθος δεν ειναι και μικρο δα.Ειναι κανονικο. Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθο-απορια
Μήνυμα στις 28/1/2010 στις 23:34 @Θ. Κλημεντίνη
Γιατι ρωτας?(ασχετο και εγω) Φοβαμαι να απαντησω ![]() Πήγαινε στο θέμα: Απο τοτε που μου ειπε θα το σκευτει...
Μήνυμα στις 28/1/2010 στις 23:31 @Sex
Ποσο χρονων ειναι η κοπελα? Τι περιμενεις ρε συ να σου πουμε.Τιποτα να εισε ο εαυτο σου και να χρησημοποιησεις οτι εχεις.Να εισε σηγουρος δεν θα σου πει τιποτα! Κανε περα το ανχος για να ευχαριστηθεις την πρωτη σου φορα. Παντος για να στο προτεινε η ιδια πρπει αν εχει πολλα κοτσια και να το θελει πολυ...Οποτε αυτο ειναι υπερ σου. ![]() Πήγαινε στο θέμα: η πρώτη μου φορα
Μήνυμα στις 28/1/2010 στις 23:28 @Sex
Την αγαπη μου και 2 φιλακια!Λολ ... Τιποτα θα την πηγαινα σε κανα λουνα παρκ.Να καθησουμε ολομοναχη μια και ειναι xtreme η κουκλα μου μεχρι αιδιας.Και μετα να δουμε καμια ταινια σε 3D VIEW.Φυσικα τα εξοδα πληρωμενα απο εμενα. Και αυτο νομιζω πως θα κανω. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Αγιος Βαλεντινος♥
Μήνυμα στις 28/1/2010 στις 10:26 @Sex
Φιλε μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι τραβας 4-5 την ημερα,και οτι σου σηκωνεται με το παραμικρο.Και εμενα μου σηκωνεται αλλα δεν μπορω να ερθω σεστυση ετσι μονο.Πρεπει φιλε να εχεις πολυ ισχυρη φαντασια προς το καλο σου ειναι αυτο.Εγω το μονο που θα σου ελεγα ηταν να αρχησεις να τραβας ποιο πολυ μαλακ.. αλλα απο τι λες τραβας αρκετη. Σηκωνω τα χερια ψηλα τι να πω. Μια μικρη συμβουλη ειναι να βαζεις το πεος σου να κοιταει προς τα πανω και αμα φορας τζιν ασε την ζωνη λιγο χαλαρη γιατι θα πονας.Στο λεω διοτι το πεος θα παρει μια θεσει στο οποιο θα σηωνεται αλλα δεν θα γινεται αντιλιπτο απο αλους.Να σημειωσω αλλα θα ειναι καπως χαζο αυτο τραβα μια μαλακ... πριν πας στο σχολειο για να μην ερθεις σε στυση με το παραμικρο. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να σταθω πουθενα!!
Μήνυμα στις 28/1/2010 στις 10:20 @Διάφορα
Πολυ κριμα αλιως θα εβγαζα και εγω.
Πήγαινε στο θέμα: διπλωμα αυτ/του απο τα 16?
Μήνυμα στις 27/1/2010 στις 18:52 @Sex
Οχι ρε απλα θα σου περασει ενα μηχανιμα που εχει ενα μπαλακι το οποιο γλιστραει πανω στο ζελε.Δεν θα πονεσεις τιποτα.Σαν αυτο που κανουν οι γυναικες για να δουν το μωρο στην κοιλια τους. Πήγαινε στο θέμα: όρχις απορία |