Μήνυμα στις 1/7/2010 στις 14:43 @Sex
Eκτρωση περα απο οτι ειναι αμαρτια μπορει να την αφησει στυρα.Και να μην κανει ποτε παιδια.Ακομα και χαπια να υπαρχουν για να σκοτωσει το μωρο θα ειναι τοσο βαρια που μπορει και παλι να προκαλεσουν επιπλοκες. Παρτην σαν φιλη της που εισαι και πηγεντε μαζι στο γυναικολογο χωρις τους γονεις σας.Σε περριπτωση που ολλα ειναι καλα εχει καλος αλιως θα τηνσ τηριξης στην προσπαθεια της να το πει σε αυτους που πρεπει να το μαθουν.Οφιλεις να την ενημερωσης για τους κινδυνους της εκτρωσης αλλα αν οντος εχει μηνει εγκυος οι γονεις και των δυο πλευρων θα την αναγκασουν να το κανει γιατι ειναι σε μικρη υλικια και η γεννα θα ειναι δυσκολη για ενα κοριτσακι στην ουσια.Προσπαθηστε να τους πισεται αν μην κανει εκτρωση αλλα να τα βρουν με τους γονεις.Αυτα ολλα αν ειναι εγκυος ετσι μην το θεωρουμε δεδομενο.Πρωτα τεστ αν βγει θετικο που 99% θα ειναι σωστο πατε στο γυναικολογο. Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 1/7/2010 στις 12:56 @Sex
Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Αυτο που λεει οτι χανεται τεστοστερωνη ισχιει μαξιμαρα και σε αυτη και στις ορμονες οφιλεται η τριχοφιυα δεν ξερω αμα οφιλετε σε μεγαλο η μικρο βαθμο αλλα αυτα που ξερω οφειλω να του το πω.Δεν του ειπα οτι ναι μπορει να μην βγαλει τριχιες επιδη τραβαει μλκ προς θεου.Ειπα παιζει να ισχυει(δηλαδη δεν ειναι σηγουρο,ισως)και του αναλησα τους παραγονταις..
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 1/7/2010 στις 12:51 @Sex
Και τα δυο φιλα απο 6-7 μηνων μεχρι να καταλαβουν τι ειναι αυτο εκει κατω.Το περιεργαζονται (δεν το κανουν για ευχαριστιση το τονιζω ουτε το παιζουν η βαζουν δακτυλακι).Στα αγορια τους σηκωνετε απο μωρα και μπορει να ερχηζουν αν την παιζουν ακομα και 8-9 χρονων.Εξπερματωνουν ομως γυρο στα 11-15 αναλογα ποτε θα ερθει η εφηβια(μπορει και πιο πριν ακι πιο μετα).Τα κοριτσια δεν ξερω ακριβως ισως ναι απο τηνσ τιγμη που θα τους ερθει η περιοδος δηλαδη υπαρχει και περριπτωση 12-15 και αυτα για τι και σαυτες καθηστερη η εφηβια αν και λιγο σπανια σε σχεση με τα αγορια.Ομως για να επαναβω απο τα πρωτα κιολας χρονια της ζωης και τα δυο φιλα ασχολουντε με τα γεννετηκα τους οργανα αλλα οχι οπως οι εφηβοι και ενηλικες το βλεπουν σαν παιχνιδι η κατι τετιο.
Πήγαινε στο θέμα: 2 ερωτήσεις
Μήνυμα στις 1/7/2010 στις 12:44 @Sex
Κοιτα το εχω παθει μια φορα οταν κρατιομουν για να μην τελειωσω.Ειναι πονος σαν να εχεις ξυπνησει και να εχει πιεστη με το εσορουχο ε?Δεν ειναι τιποτα περιμενεις η αμα μπορεις τραβας μλκ και σου περναει.Εγω δεν μπορουσα να τραβηξω με ποναγε και επρεπε αν ειχα λιγισμενα τα ποδια.Τεσπα αυτο ειναι προσπερματικο υγρο απλα επιδη σου σηκωθηκε ο κυριος αρχησε να παραγει σπερμα το οποιο δεν εκτωνωθηκε και καταπιεστηκε.Κατι τετιο.Μην ανυσηχεις.
Πήγαινε στο θέμα: Βοη8εια..!
Μήνυμα στις 1/7/2010 στις 12:37 @Sex
Ουρολοίμωξη το παθαινουν οχι μονο οι γυναικες αλλα και οι αντρες οπως και να χει δεν ειναι πολυ σοβαρο αλλα δεν πρεπει να το αφησεις πολυ. Πρεπει να πας στο γιατρο να σου δωσει φαρμακο/α και θα περασει αναογα το σταδιο σε καποιο διαστημα.Εγω το ειχα παθει αρκετα μηκρος δεν θυμαμαι να εβγαζα εμμα αλλα νομιζω με φαρμακεφτικη αγογη και μια αληφη μου περασε.Σου συνηστο να του πεις και για το εμμα.
Πήγαινε στο θέμα: πιτε μου
Μήνυμα στις 1/7/2010 στις 12:35 @Sex
Nα πας στο γιατρο,μπορει να ειναι απλα καθυστερηση κυκλου (μεγαλη καθυστερηση)αλλα αυτο δεν λεει τιποτα.Και ναι να κανει τεστ εγκυμωσυνης αν βγει θετικο παει και το τσεκαρει στο γιατρο και μαθεινει τι εχει.Αμα ειναι εγκυος απλα στηρηξετην και βρειτε τροπο πως να το πεις στους γονεις της και στο μελλοντικο μπαμπα.Με λιγα λογια πηγαιντε στο γιατρο γιατι και να μαθεις κατι απο δω δεν θα ειναι σηγουρο.
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 30/6/2010 στις 15:44 @Sex
Κοιτα οτι θα πονας λογικα θα πονας εισε παρθενα και ειναι σφυκτα τα πραγματα εκει κατω.Αλλα θα νιωθεις τοσο ωραια οπου δεν θα λογαριαζεις πολυ τον πονο.Γλυκος πονος πρεπει να ειναι.Δεν ξερω τι λενε οι κοπελες σε αυτο με σηγουρια δεν στο απανταω γιατι δεν υπαρχει περριπτωση να το εχω ζηση ουτε να το ζησω ποτε.χαχαχα.Αμα ειναι τοσο τραγικος και επιπονος ο πονος λογικα θα το αποφευγατε ολλες.Κοιτα αμα δεν ξερει να σου φερθει ακι μπει αγαρμπα μεσα πιθανον να πονεσεις.Ζητα του ηρεμες κινισεις μεχρι εσυ να νιωσεις ετοιμη για πιο γοργες και εφχαριστες. Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 30/6/2010 στις 15:39 @Sex
Παιζει να ισχυει γιατι εγω δεν εχω πολλες τριχες περα απο την περιοχη στις μασχαλες παντος δεν εχω καν βγαλλει.Δεν ειναι τελειως βασιμο αυτο ομως γιατι οι γυναικες εχουν υστρογονα και σχεδον καθολου τεστοστερωνει και εχουν τριχιες και πολλες.Νομιζω πως ειναι θεμα αναπτυξης,ορμονων και διατροφης.Το μαυρο ψωμι (συκαλεως) βοηθαει πολυ στην δυναμωσει των τριχων γενικα. Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 30/6/2010 στις 15:35 @Ftou.gr admin
16 χρονων να επισημανω.Απλα εβαλα ντοκτορας (γιατι δεν ξερω γιατι) ηταν την στιγμης.
Πήγαινε στο θέμα: help
Μήνυμα στις 30/6/2010 στις 00:26 @Θ. Κλημεντίνη
Να εισε ο εαυτο σου και να μην προσπαθεις να μυμηθεις την αυτοπεπιθηση που θες να διχνεις.Τα αλλα θα ερθουν.Αμα εισαι και λιγο ντροπαλος δεν πειραζει.Περιμενε αν δεις μαι που να κανει την πρωτη κινηση συνεχισε και μετα θα σου φυγουν οι ντροπες και θα μπορεις να ριχνεις κανοντας εσυ την πρωτη κινηση.
Πήγαινε στο θέμα: κοπελα |