Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η γυναίκα μας εμπνέει να κάνουμε μεγάλα πράγματα, και μας εμποδίζει να τα πετύχουμε.
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου

αυνανισμος

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #63200 από Darkfieras στις 30 Ιουνίου 2010, 3:26μμ

Darkfieras

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/11/2009
με τον αυνανισμο δεν θα εχω γιενια και τριχες??? γιατι κατι τετιο ακουσα οτι ο αυνανισμος σε κανι να χανεις τοσεστερονη...

εγω αυνανιζομαι σχεδων καθε μερα η μπορι και 2 μερες να κρατιθω ... πειραζει?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63202 από Doctoras στις 30 Ιουνίου 2010, 3:39μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Παιζει να ισχυει γιατι εγω δεν εχω πολλες τριχες περα απο την περιοχη στις μασχαλες παντος δεν εχω καν βγαλλει.Δεν ειναι τελειως βασιμο αυτο
ομως γιατι οι γυναικες εχουν υστρογονα και σχεδον καθολου τεστοστερωνει και εχουν τριχιες και πολλες.Νομιζω πως ειναι θεμα αναπτυξης,ορμονων και διατροφης.Το μαυρο ψωμι (συκαλεως) βοηθαει πολυ στην δυναμωσει των τριχων γενικα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63206 από maximara στις 01 Ιουλίου 2010, 12:24πμ

maximara

μέλος από: 27/4/2010
Ναι, επίσης, αμα τον παίζεις τυφλώνεσαι, βγάζουν οι χούφτες σου τρίχες, σου πέφτουν τα δόντια, ανοίγουν οι ουρανοί και πέφτει φωτιά να σε κάψει... Πάτε καλά;;;...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63225 από Doctoras στις 01 Ιουλίου 2010, 12:56μμ

Doctoras

Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Αυτο που λεει οτι χανεται τεστοστερωνη ισχιει μαξιμαρα και σε αυτη και στις ορμονες οφιλεται η τριχοφιυα δεν ξερω αμα οφιλετε σε μεγαλο η μικρο βαθμο αλλα αυτα που ξερω οφειλω να του το πω.Δεν του ειπα οτι ναι μπορει να μην βγαλει τριχιες επιδη τραβαει μλκ προς θεου.Ειπα παιζει να ισχυει(δηλαδη δεν ειναι σηγουρο,ισως)και του αναλησα τους παραγονταις..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63310 από Darkfieras στις 02 Ιουλίου 2010, 9:25πμ

Darkfieras

Εικονίδιο
banned
και κατι αλλο διλαδι οταν τραβαω και οταν χινω χανετε τεστοστερωνη αυτη που χαθικε χαθικε για παντα? η αν σταματισω να τραβαω ξανα φτιαχνετε?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63312 από VeTeRaNoS στις 02 Ιουλίου 2010, 9:55πμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Η τεστοστερονη στους εφηβους που ειναι σε αναπτυξει δεν επηρεαζει μονο την τριχοφυια αλλα γενικος την αναπτυξει του σωματος ακομα και τη φωνη τους.

Και βεβαιος η τεστοστερονη δεν χανεται για παντα ο οργανισμος την αναπαραγει συνεχεια...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63313 από Darkfieras στις 02 Ιουλίου 2010, 10:12πμ

Darkfieras

Εικονίδιο
banned
διλαδη μεχρι να πεθανεις ο οργανισμος αυξανει συνεχεια τεστοστερονη?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63314 από Doctoras στις 02 Ιουλίου 2010, 11:26πμ

Doctoras

Oχι ρε εχεις ορμονες που τις αναπαραγουν στους ορχεις.Οι ορχοις περα απο σπερμα βγαζουν και τεστοστερωνει.Δεν τελειωνεις ποτε απλα αμα τραβας πολυ την χανεις και χρειαζεσαι καμια μερα για να εξασφαλισεις αρκετη για ενεργια,σπερμα,ανδρισμο ξερεις ...Εγω πιστευω ομως οτι δεν υπαρχει προβλημα αμα τρεφεσαι καλα γιατι αυτο ειναι το βασικο για να λετουργουν ολλα πανω σου καλα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63316 από Havers στις 02 Ιουλίου 2010, 3:37μμ

Havers

μέλος από: 25/6/2010
να τρψς μελι που ειναι φουλ στα σακχαρα οντας υδατανδρακες γιατι οι υδατανθρακες ειναι ουσια που συμμετεχει σημαντικα στην συνθεση του σπερματος....
αν αντεχει και η τσεπη σου παρε ενα βαζο βιοδυναμη(ειναι μελι με βασιλικο πολτο και κυρηθρα ΑΝ δεν κανω λαθος)....

αν φας και κανενα καρυδακι θα κινδυνευεις να πας φυλακη για βιασμο κατεξακολουθησιν ... :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63323 από Webmaster στις 02 Ιουλίου 2010, 6:46μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Αυτό με το μέλι ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μαλακία για τους όρχεις που έχω διαβάσει ποτέ, στα χιλιάδες χρόνια ζωής μου.

Η πρώτη ήταν που τρίβουνε κρεμμύδια στους όρχεις των μεθυσμένων για να ξεμεθύσουν.

Το μέλι ρε στόκε είναι υδατάνθρακες ναι αλλά δεν απορροφούνται από το δέρμα!!! Αυτοί είναι για το στομάχι και τα έντερα μόνο. Άσε που λόγω της όσμωσης παίζει να μεταφέρει υγρά από μέσα προς τα έξω και να κάνει τους όρχεις του ανθρώπου να δείχνουν μικροί για κανά δίρωρο και να φρικάρει ο άλλος.

------------------

Για το βασικό θέμα: Όχι μόνο δε γίνεται αυτό που φοβάσαι αλλά γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Το σώμα με την πολλή δραστηριότητα ΑΥΞΑΝΕΙ την τεστοστερόνη για να ανταπεξέλθει στη ζήτηση. Και κυκλικά η αυξημένη τεστοστερόνη φέρνει πιο πολλές σηκωμάρες οπότε enjoy

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login