Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 08:44 @Διάφορα
Πριν κάτι χρόνια δευτέρα γυμνασίου ήμουν τρομερά παθιασμένος με το counter strike.Τελος πάντον και ενα καλοκαίρι είχα παίξει σχεδόν 15+ ωρες και μετα έπεσα ξερώς για ύπνο.Κάποια στιγμή σηκώθηκα για νερο (στον ύπνο μου) και με σταματάει η μάνα μου (στην real life) και μου λέει τί κάνεις εκεί?Και τις απαντάω τρέχα γιατι οι άλλοι πισω είναι καμπέριδες , πάμε απο την άλλη.Είχε και είχε στοιχια απο zombiemod εντομεταξι μεσα.Την άλλη μερα ξύπνησα και μου είπε την όλη ιστορία και μου κάνει έχω αρχήσει να ανησυχώ ξέρεις πως έκανες?Γαμ...τα.Και εγώ σαν όνειρο το θυμάμαι.Ευτυχώς δεν με έχει ξαναπιάσει γιατί πλέον δεν παίζω σχεδόν καθόλου games.Αλλά καλά να ξυπνας και να λές κάτι για ένα παιχνίδι.Για φαντάσου πχ να μίλαγες με το αγόρι σου στην περίπτωση σου και να έβλεπες ότι τον απατούσες και να του το έλεγες κιόλας....
Πήγαινε στο θέμα: ονειρο-περιεργο παραμιλητο
Μήνυμα στις 10/9/2011 στις 21:32 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Τι πως θα καταφέρεις κάτι τέτοιο απλό δεν είναι?Πας πρώτη μέρα στο σχολείο καθαρός γεμάτος αυτοπεποίθηση και κάθεσαι κάπου.Κόβεις κινησεις.Δεν θα πάς σε παρέα πολλών ατόμων σαν ξεκάρφοτος και θα πιάσεις κουβεντα.Θα δεις καποιόν/α ανεξαρτήτου υλικίας που θα είναι μονος και θα συστηθείς.-Γεια ειμε ο τάδε θα πάω πρώτη.Εσύ είσαι καινούργιος/α εδω?Α ναι από πιο σχολείο έρχεσαι τι τάξι θα πας και θα πιασεται κουβέντα ρε συ.Σε όλλα πάντος θέλει να είσαι χαλαρός και με αυτοπεπιθιση.Και που δεν εκανα κάτι στο παρελθόν δεν έγινε και τίποτα καλά δεν είμαι?Ε θα ξανα προσπαθήσω.Ετσί λέω εγώ σε όλλα μου τα προβλήματα.Άμα μπορείς βρές και έσυ καποιο τροπο να νιώθεις κάλυτερα σαν αυτον.Μια παρένθεση(Και κάτι άλλο δεν γράφω απαντήσεις για να παίρνω αποδεκτές.Το κάνω γιατι μου αρέσει να βοηθάω γενικά λεγοντας την άποψη μου.Αν με γνώριζες και έξω έτσι είμαι συζητάω πολύ με άτομα για διαφορα προβλήματα κτλ. τέλος πάντον γενικά μου αρέσει αυτό αλιώς δεν θα έγραφα καν.) Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω φίλους...!
Μήνυμα στις 10/9/2011 στις 21:12 @Κλάψιμο
Βρές ένα παιδί/παιδιά που θα είναι καινούργια και αυτά σαν εσένα θα τα δείς απόμακρα.Και πιάσε κουβέντα για διαφορα βρεις θεματα και σιγα σιγα θα χτισεις καλη σχέση μεταξί τους.Εαν τώρα βρείς και καμιά ωραία κοπέλα μόνη της και αυτή καινούρια ενοείται και πιάσετε κουβέντα αμέσω απο την επόμενη μέρα άλλα αγόρια θα σε πλησιάζουν γιατι θα σε βλέπουν προχωρημένο (καταλαβες τι ενοω).Απλά να κινηθεις γρηγορα και να μην εισαι πολύ εκδηλωτικός στην αρχή.(να μην σε περάσουν για απελπισμενο). Τεσπα η γνώμη μου ειναι οτι το καλυτερο είναι να αρχησεις να μιλας με παιδια που ήρθαν σαν και εσένα σε ένα σχολείο με ξενα παιδιά.Και καταφερεις και το άτομο που γνωρίσεις είναι μια μετρια η εμφάνισιμη κοπελα θα γνωρισεις πολυ συντομα και πολλά αγόρια αλλα και πολλά κορίτσια αφου όποια θα γνωρίζει κοπέλα θα την συστηνει και σε σένα και σιγα σιγα ελπίζω οτι θα κολίσεις με κάποια άτομα με ίδια ενδιαφέροντα. Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω φίλους...!
Μήνυμα στις 10/9/2011 στις 21:02 @Sex
Κοίτα έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης και πράγματικα δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω.Ίσως να σε έχει περάσει για άγαρμπο και να τρόμαξε με αυτο που έγινε και να είναι δυστακτική.Έαν ήμουν στην θέση σου και με έκεγε τόσο πολυ να μου κάνουν στοματικο σόνη και καλα θα πήγαινα σε επαγκελματία.Σορυ που είμαι λιγο απότομος απλά νιώθω οτι αυτό που θέλεις ουσιαστικά απο την κοπέλα είναι να το κρεβάτι.Αυτό που εγώ σαν ο ευατός μου (αλλος το βλέπει διαφορετικα) και σαν πρωσοπικη εμπυρία είναι ότι το σεξ με μια κοπέλα που την αγαπάς και είστε σε σχεση έρχεται όταν την κάνεις να νιώσει ότι δεν είναι το μόνο πράγμα που θες απο αυτην.Όταν σχεδόν το βγάλεις από το μυαλό σου.Ποτέ δεν έχω ζητησει απο κοπελα που ειμαι σε σχεση να το κανουμε απλα το προκαλω με ολλα τα παραπάνω που σου είπα.Και σε διαστήματα που η αποτυχένω η δεν γουσταρω σχεση έχω την χουφτα μου η πάω σε επαγκελματία να είμαι και λιγο πιο βίαιος.Δεν σε προτρέπω προς θεου να πας να πληρώσεις απλά προσπαθω να σε κάνω να καταλαβεις οτι αν θες μονο το σέξ δεν εχει νοημα να συναψεις σχεση με μια κοπελα άπυρη η οποια να θελει και το χρονο της.Μπορεις να βρεις πολλες που είναι εύκολες "εμπυρες" στην υλικια σου που απο το πρωτο ραντεβου θα το κανεις, η και ακόμα να πληρωσεις.Αν την αγαπας πηγαινετο λάου λάου και κάνε υπομονή και εσύ.
Πήγαινε στο θέμα: παιδια βοηθια!!!!!!
Μήνυμα στις 10/9/2011 στις 20:05 @Sex
Χύσε πανω στο χαρτί.Διπλωσε το χαρτι.Σκουπισου αλλη μια με την καθαρη επιφανια που διπλωσες.Παρε και δευτερο αν χρειαστει.Και μετα διπλωμενο πετατο στο καλαθι. Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος και τελειωμα
Μήνυμα στις 10/9/2011 στις 19:59 @Sex
Ρε συ δεν θα της το ζητήσεις.Αυτο έρχεται πάνω σε ακανονιστες φάσεις οπως χαμούρεμα και τέτοια που σου έρχεται αυτή η επιθυμία.Αν έρθει και αυτήνης ταυτόχρονα θα το καταλάβεις απο το πώς θα αντιδράει στις κινησεις σου και απο το πως θα σου φέρεται και τότε θα έρθει και το αναπόφθεκτο.Αυτό που πρέπει εσύ σαν άντρας να κάνεις είναι να περνάς απλά καλά μαζί της και να την κάνεις να νιώθει όμορφα και ενοείται να μην το συζητησεις ποτε αυτο μαζί της.και δεύτερον την ώρα που θα είστε στα χουφτώματα φιλια (κοινως θα φασώνεστε) καπου ειδιοτικα παντα έτσι και σου έρθει αυτη η επιθυμία να προσπαθεις με διάφορους τροπους να της το μεταδώσεις.Για αυτό να επιδιώκεις να συναντιέστε αρκετα συχνα prive και να φασώνεστε και θα έρθει.Και οταν ειστε σε public places να περνατε καλα και να μιλατε για να την κανεις να νιωθει οτι δεν θες μονο το σεξ απο αυτην αλλα και οτι καταβαθος την αγαπας και νοιαζεσαι.Που ετσι ειναι αλλα οι κοπελες θελουν να το βλεπουν και με πραξεις οχι μονο λογια.
Πήγαινε στο θέμα: παιδια βοηθια!!!!!!
Μήνυμα στις 10/9/2011 στις 19:49 @Sex
Το φυσιολογικό είναι να είναι μέσα όταν δεν βρίσκεται σε στύση και να αποκαλύβεται οταν είναι σε πλήρη στυση.
Πήγαινε στο θέμα: πέος και πετσάκι
Μήνυμα στις 10/9/2011 στις 19:47 @Κλάψιμο
Λογικά θα σου δώσει ειδικά χάπια τα οποία θα τα πέρνεις και θα σου ριθμίζουν τον μεταβολισμό.Και έτσι θα μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου.Πάντος αν δεν πάς να συμβουλευτείς ειδικο δεν θα πάρεις μια έγκυρη απάντηση.
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να βάλω κιλά
Μήνυμα στις 10/9/2011 στις 19:35 @Sex
Από καθόλου έως και 3-4 πόντους.Δεν ισχύει για όλους αυτο το (μεγαλώνει μέχρι τα 21-22).Είναι καθαρά θέμα σε πιό σταδιο της ανάπτυξης βρίσκεσαι και θέμα γονιδίων.Εγώ ένα θα σου πω αν και όλο και κάτι θα πάρει μέχρι τα 21 σου σκέψου πως δεν πρόκειται να σου μεγαλώσει άλλο.Ετσι ώστε αν δεν σου μεγαλώσει άλλο να χαίρεσαι που το έχεις και λειτουργει και να μάθεις να αξιοπιείς αυτο που έχεις.Και αν μεγαλώσει με κάθε εκατοστό να πετάς από την χαρά σου.Εντακα-δωδεκα εκατοστα στο κάτω κατω δεν το λές ουτε μεγάλο ουτε μικροσκοπικο γενικά δεν είναι τραγικό.Κείμενεται μέσα στα normal μεγεθει.Ο μέσος ορος του πληθησμου την έχει απο 12-15.Σημασία δεν έχει πόσο μεγάλος είσαι αλλά πόσο δείχνεις.Αυτοπεπιιση ρε και καμία δεν θα σου πει κατι γιατι αυτο είναι απο τα τελευταία πραγματατα που κοιταν σε ένα αγόρι.Εκτώς αν θέλει απλά να γαμ...θει που και πάλι αν ξέρεις να το χρησημοποιεις σωστα την φτάνεις στον ευδομο ουρανο και με 9 εκατοστα. Και εγώ μην νομίζεις δεν έχω και κανα τέρας αλλά με όσες έχω πάει με έχουν κάνει να νιώθω λες και είμαι pro στο τομέα.Σού ξαναλέω άμα υπάρχει αυτοπεπίθηση και ότι κανεις το κάνεις με την λόγικη να περάσεται καλα και οι δυο οποια και να έχεις απεναντήσου θα είσαι αναμφίβολα και πολύ καλός! Πήγαινε στο θέμα: παιδια βοηθια!!!!!!
Μήνυμα στις 9/9/2011 στις 13:41 @Sex
Εγώ στα περισσότερα σπίτια των κοινών θνητών που έχω πάει έχουν μια τουαλέτα άντε δύο και αυτή κοινή για όλους.Έτσι και στο σπίτι μου μια τουαλέτα και αυτή όχι μέσα στο δωμάτειο.Σηγουρα θα το λές και καλά για το ντουζ μετά ε?Δεν έγινε και τίποτα ρε φίλε.Απλά κάνεις ότι κάνεις και μετά μαζεύεις ότι έχει ξεφύγει με χαρτί σεντόνια ότι βρεις και κτλ...και μετα δεν θα πάθεις τιποτα αν βγεις απο το δωμάτειο και κανεις ντουζ η ότι αλλο θες σε άλλη τουαλετα.Εγω αυτο που σου είπα κανω σκουπιζομαι, ντυνομαι και κανω ντουζ στο σπιτι μου μετα αν ειμε σε αλλο σπιτι βγαινω έξω χωρίς προβλημα.
Πήγαινε στο θέμα: Sex χωρις τουαλετα... |