Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Η επιτυχία πάντα συμβαίνει όταν είσαι μόνος σου και η αποτυχία όταν σε βλέπουν όλοι.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Εμμ αν γινεται βοηθεια γρηγορη!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #81876 από georgeios 123 στις 12 Ιουλίου 2011, 4:29μμ

georgeios 123

banned
μέλος από: 12/7/2011
γεια σας! συγγνωμη που θα σας βαλω αλλο ενα συνηθισμενο θεμα..αλλα οσα διαβασα με καλυπτουν..μεχρι ενα σημειο! παω πρωτη λυκειου..αποφασισα μαζι με το κοριτσι μου να προχωρησουμε (ιδια ηλικια με εμενα)..το εχουμε συζητησει..αλλα παντα κατι μας το χαλαει..τωρα που ειναι και καλοκαιρι..αποφασισαμε να μην σταματησουμε αυτη τη φορα! εγω δεν ειμαι και ο πιο εμπειρος..αλλα κατι εχω δει..και ολο και κατι ξερω! εκτος απο 1-2 πραγματακια..!
δεν θελω να ρεζιλευτω μπροστα της..οποτε το ιντερνετ ελπιζω να με βοη9ησει..δεν μπορω να καταλαβω ακριβως 1.πως θα της βαλω δακτιλο (απο μεσα ή απο εξω)..2.αν την ωρα που θα αρχισουμε να γδυνομαστε-αρχη της πραξης..πως θα μου τν παιξει..(την εχω καπου 14-15 εκ.)γιατι θα φοραω και προφυλακτικο..αλλα αν δεν φοραω θα της ειναι πιο ευκολο?
δεχομαι ολων των ειδων απαντησεις..αλλα γρηγορες..ΑΝΑΓΚΗ!

Σημείωση moderator: Το προφίλ αυτό είναι ψεύτικο και παραπλανητικό, το έχει φτιάξει γυναίκα.

προφίλάλλα...
Μήνυμα #81878 από john94 στις 12 Ιουλίου 2011, 4:43μμ

john94

μέλος από: 27/3/2011
θα της τριψεις την κλειτοριδα και θα βαλεις δακτυλο μεσα στο μ**ι της επιδη οπως λες ειναι η πρωτη φορα π προχωρατε μην προσπαθησεισ να βαλεις παραπανω απο ενα δαχτυλα ενα και ηρεμα (κοψε τα νυχια σου καλα μην την τραυματησεις και πλυνε καλα τα χερια σου )προφανως και χωρις προφυλακτικο και με μπορει να στην παιξει απλα χωρις ειναι πιο ευκολο κ ωραιο και για τους δυο σας αμα θελετε να κανετε σεξ βαλε προφυλακτικο και σε οποια περιπτωση προσεχε μην ερθει σε επαφη το σπερμα σου(η προσπερματικα υγρα) με το μουνι .ελπιζω να βοηθησα
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login