Μήνυμα στις 25/10/2011 στις 00:53 @Sex
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι δν το εχω κανει γτ μεχρι στιγμης δεν το ηθελα αλλα νομιζω ο καταληλος τροπος να προσεγγυσεις τετοια ζητηματα ειναι ειτε σε καποια εκδρομη με το σχολειο αν ειστε στο ιδιο δωματιο η αν τυχει και κοιμηθει σπιτι σου κανα σαββατο,εκει που θα μιλατε για γκομενες μπορεις να του το προτινεις η να πας την κουβεντα προς τα εκει.
Πήγαινε στο θέμα: μαλακια με φιλο
Μήνυμα στις 1/9/2011 στις 12:51 @Sex
εχω και εγω penile pearly papules και νομιζω οτι τα εβγαλα γυρω στα 14 ..Αμα ειναι οντως p.p.p δεν χρειαζεται να ανησυχεις .Σε περιπτωση που νιωθεις οποιουδηποτε ειδους ενοχληση να απευθυνθεις σε γιατρο.οτι θελεις ρωτα
Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια στο πεος
Μήνυμα στις 12/7/2011 στις 16:43 @Sex
θα της τριψεις την κλειτοριδα και θα βαλεις δακτυλο μεσα στο μ**ι της επιδη οπως λες ειναι η πρωτη φορα π προχωρατε μην προσπαθησεισ να βαλεις παραπανω απο ενα δαχτυλα ενα και ηρεμα (κοψε τα νυχια σου καλα μην την τραυματησεις και πλυνε καλα τα χερια σου )προφανως και χωρις προφυλακτικο και με μπορει να στην παιξει απλα χωρις ειναι πιο ευκολο κ ωραιο και για τους δυο σας αμα θελετε να κανετε σεξ βαλε προφυλακτικο και σε οποια περιπτωση προσεχε μην ερθει σε επαφη το σπερμα σου(η προσπερματικα υγρα) με το μουνι .ελπιζω να βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: Εμμ αν γινεται βοηθεια γρηγορη!
Μήνυμα στις 7/7/2011 στις 02:21 @Sex
οταν λες πανω στο πεος εννοεις στο κεφαλι;
Πήγαινε στο θέμα: μικρα σπυρακια πανω στο πεος
Μήνυμα στις 17/6/2011 στις 11:15 @Sex
δες αυτο ισως φανει χρησιμο...εδω
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στο πεος
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 18:24 @Sex
δεν νομιζω ρε φιλε οτι υπαρχει λογος και εγω εχω κατι παρομοιο με τη φωτο που σου στειλα και απ οσο το εχω ψαξει δεν ειναι τιποτα ,και ουτε η κοπελα μου δειχνει να ενοχλειται (γιατι και αυτο σημαντικο ειναι οπος και να το κανεις!!! )παρολα αυτα αμα εχεις αμφιβολιες η λυση του γιατρου δεν ειναι τοσο τραγικη ...
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 18:01 @Sex
Αμα ειναι αυτο που καταλαβαινω ονομάζεται penile pearly papules και ειναι απλα δερματικη ανομαλια δεν ειναι προβλημα...Αλλα σε καμια περιπτωση δεν χανεις κατι να πας σε εναν γιατρο για να σιγουρευτεις 100% στο σημειο που ειναι τα σπυρακια νιωθεις καποια ενοχληση ?
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 00:40 @Sex
χαρτομάντιλο συνήθως και αν έχει ξεμίνει καμια καποτα πολυ ευχαρίστως!!! με πατέντες για να ξεφορτοθω τα ίχνη του εγκληματος σαν τον δοκτορα απο πανω( μιλκο κτλ... :-P)
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 1/4/2011 στις 16:20 @Sex
και εμενα το φιουζιον με εχει σωσει δοκιμασε το..
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στον π^&*ο |