Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Στρουμφάκια στα Ελληνικά – ΟΧΙ το τωρινό ξέρασμα, αλλά εκείνα με το Σοφοκλή Πέππα και τη Χρυσούλα Διαβάτη. Ο Δρακουμέλ να δίνει ρέστα.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

προβλημα στους ορχεις

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #76210 από nikos22392 στις 30 Απριλίου 2011, 3:00πμ

nikos22392

Εικονίδιο
μέλος από: 30/4/2011
Ειμαι 18 και τον τελευταιο καιρο αισθανομαι ενα ελαφρυ πονο στον αριστερο ορχι,ενω κατα τη διαρκεια της στυσης "ανεβαινει" προς τα πανω,σαν να μπαινει στο δερμα.εχω επισης καποια λιγα στιγματα εδω και μερικα χρονια αλλα δεν εδωσα σημασια.Προφανως χρειαζομαι γιατρο,αλλα θελω να εχω μια αποψη τι μπορει να ειναι.Αν καποιος εχει ή ειχε παρομοιο προβλημα ας απαντησει.

Τα στιγματα ειναι σαν την προτελευταια απο δεξια φωτογραφια http://www.pearlypenilepapulestreatments.com/wp-content/uploads/2011/04/Fordyce_Spots_Examples.jpg
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76229 από Doctoras στις 30 Απριλίου 2011, 2:47μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Εχω και εγω τετια στιγματα μονο στο πετσακι απο τοτε που θυμαμε τον εαυτο μου αλλα δεν ειναι τοσο ακραια οσο η φωτογραφια.Εχω παει στο γιατρο και μου εχει πει τοι δεν ειναι τιποτα ειναι απλα υπερτροοφικοι αδενες που συνηθος με τον χρονο φευγουν.Οσο για τον πονο πηγαινε σε ενα ουρολογο να σου πει με ακριβια.Δειξτου και τα στιγματα να δεις θα σου πει το ιδιο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login