Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Διαδραστική φλασιά: Φύσα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

θέλω βοήθεια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #74948 από Eirinistnd στις 03 Απριλίου 2011, 6:36μμ

Eirinistnd

Εικονίδιο
μέλος από: 3/4/2011
πριν λίγες μέρες εγώ και ο σύντροφος μου ήμασταν έτοιμοι να ολοκληρώσουμε την σχέση μας, αλλά σε όλη την διάρκεια εγώ ένοιωθα ένα φριχτό πόνο με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να κάνουμε κάτι, επίσης δεν μπορούσε να εισχωρήσει το ..... του (γνωρίζεται που), μετά από αυτό δεν είμαι σίγουρη πως θα τολμήσω να κάνω κάτι. αν ξανά προσπαθήσουμε θα υπάρχει περίπτωση να πονέσω ξανά;;;;      
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #74955 από Doctoras στις 03 Απριλίου 2011, 7:22μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Iσως ζορησες το ημενα και αν δεν καταφερατε να τον κοψεται ειναι πολυ πυθανον να ξαναπονεσεις.Δεν υπαρχει λογος θεωρω να ανυσηχεις απλα πες του την αλλη φορα να ξαπλωσει μπρουμητα αυτος και να το κανεις εσυ σιγα σιγα οπως σε βολευει.Αν τον εμπιστευεσαι θα ηταν καλυτερο να ειναι αυτος απο πανο και με την δικη σου καθοδιγηση να τον αφηνεις να ισχωρει.Θα πονεσεις λιγοτερο αλλα λογικα ο πονος δεν θα συγκρινεται με την αλλη χαρα που θα νιωθεις.Μετα θα εισε κομπλε και δεν νομιζω να ξαναπονεσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74956 από Eirinistnd στις 03 Απριλίου 2011, 7:50μμ

Eirinistnd

Εικονίδιο
μέλος από: 3/4/2011
αυτό που έγινε μου δημιούργησε ένα προβληματάκι... είναι πως φοβάμαι πολύ να το ξανά δοκιμάσω, σε αυτό το θέμα δεν νομίζω να μπορείς να με βοηθήσεις διότι είναι ψυχολογικό,αλλά σε ευχαριστώ    
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login