Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Με τον καιρό κι εσύ σκελετός θ' απομείνεις.
Σάββατο, 19 Απριλίου

προβλημα η δεν ειναι τιποτα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #68571 από σοφός στις 04 Δεκεμβρίου 2010, 5:51μμ

σοφός

Εικονίδιο
μέλος από: 23/10/2010
παιδια εδω κ καιρο ειχα παρατηρησει οτι οταν εχω το τετοιο μου μεσα στο σοβρακο,κοιταζει συνηθως απο την αριστερη μερια προς τα πανω απο μονο του κ γενικα σε αυτην την μερια νιωθω ανετα να το εχω.
ειχα παρατηρησει ομως κ οταν μου σηκωνεται κ φτανει σχετικα στο οριο που μπορει οτι ενω σε ταινιες που εχω δει σε ολους πηγαινει ευθεια,ενω σε εμενα ενω ειναι μια χαρα εχει μια μικρη κλειση προς τα αριστερα...ενταξει δεν μου φαινεται κακο κ ουτε θα με δυσκολεψει στο σεξ απο οτι φαινεται αλλα θελω να ρωτησω αν σε εσας υπαρχει καποιο παρομοιο προβλημα η κατι τετοιο ειναι κακο,ακομα μηπως φταει που το εβαζα σε τετοια θεση να κοιταζει η ειναι στο καθενα οπως γινεται?να πω οτι εκανα κ περιτομη προσφατα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68573 από VeTeRaNoS στις 04 Δεκεμβρίου 2010, 6:16μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Είναι απόλυτος φυσιολογικό σε όλους τους άντρες υπάρχει αυτή η κλίση πρός στα αριστερά ή στα δεξιά στο πέος.Και όταν είναι σε στύση και όταν δεν είναι.Είσαι ok.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68579 από man_20 στις 04 Δεκεμβρίου 2010, 11:28μμ

man_20

Εικονίδιο
μέλος από: 21/11/2010
Φυσιολογικοτατο ειναι!! Ολοι οι αντρες εχουν ενα μεγαλυτερο ορχι... οχι πολυ μεγαλυ διαφορα αλλα αυτο το λιγο σου γερνει το πεος σου απο εκεινη την πλευρα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login