δαχτυλο
Μήνυμα #65628 από nara στις 31 Αυγούστου 2010, 9:21μμ
είμαι 21 χρονών και τα έχω με ένα αγόρι 3 χρόνια! είναι η πρώτη μου ολοκληρωμένη σχέση κ αυτουνού .Είμαστε πολύ καλά και στο ερωτικό κομμάτι το ίδιο! αλλά πρόσφατα μου ζήτησε κάτι που δεν περίμενα ποτέ! μου ζήτησε να του βάλω δάχτυλο. η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καθόλου καλή σχέση με το θέμα πρωκτικό σεξ όχι πως το έχω δοκιμάσει αλλά νιω8ω πως φεύγω από τα όρια μου. Νιώθω άσχημα γιατί δεν μ αρέσει που μου ζητάει κάτι τέτοιο. θα πρέπει να ανησυχήσω που μου ζητάει κάτι τέτοιο? Και αν του αρέσει δεν θα μου το ζητάει συνέχεια;;; δεν χάνεται έτσι ένα κομμάτι από την ανδρικότητα του;;; Κι έπειτα σκέφτομαι το άλλο.ότι με έχει βαρεθεί και ζητάει να κάνει κάτι διαφορικό. Είναι ωραίο να πειραματίζεσαι με την σχέση αλλά ποτέ μου δεν σκεφτόμουν σε τέτοιο σημείο. έχω πανικοβληθεί γιατί έχω σοκαριστεί και όσο υπερβολικό κ αν ακουστεί πιστεύω πως με αυτό που μου πρότεινε έχει χαθεί η όλη <<μαγεία>> ενός άντρα -αρσενικό (του αγοριού μου) που θέλει πολύ μια γυναίκα - θηλυκό (εγώ). | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65629 από VeTeRaNoS στις 31 Αυγούστου 2010, 9:51μμ
![]() |
Σε πόλους άντρες αρέσει αυτό και δεν είναι τίποτα κακό,πιστεύω πως θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία και για τους 2 σας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65636 από GrandmasterL στις 31 Αυγούστου 2010, 10:25μμ
Ο προστατης του αντρα μπορει να ερεθιστει πολυ καλυτερα απο τον πρωκτο.Αποδειξη;Οι ομοφυλοφιλοι. Δεν εννοω πως ο φιλος σου ειναι γκει,απλα ερεθιζεται περισσοτερο αμα του βαλεις δαχτυλο(λογικο). | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65646 από Doctoras στις 31 Αυγούστου 2010, 11:32μμ
Συμφωνω με τους προλαλλησαντες.Τωρα δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο εγω δεν θα το εκανα παντος το μονο σηγουρο ειναι οτι το να πειραματιζεστε σηγουρα δεν ειναι κακο και εφοσον στο ζητησε καλο θα ηταν να το δοκοιμασεις αν δεις και δεν σου αρεσει απλα πεστουτο οτι εσενα δεν σου αρεσει αυτο ουτε να στο κανουν ουτε να το κανεις. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |