Κλίση προς τα δεξιά
Μήνυμα #59522 από Homer στις 21 Μαρτίου 2010, 6:39μμ
μέλος από: 21/3/2010 μηνύματα: 3 0 |
Γειά σας, Ειναι κατι που μπορεί να μην και τίποτα όπως διάβασα και σε άλλα θέματα αλλά έχει μια κλίση προς τα δεξιά. Δεν είναι και πολύ αισθητή όταν δεν είναι σε στύση αλλά όταν είναι σε στύση είναι υπερβολικά αισθητή. Κάτι άλλο είναι πως κάποια πρωινά όταν ξυπνάω δεν είναι σε στύση και η βάλανος είναι ανυχτή, το κεφάλι αγγίζει το εσσώρουχο και πονάει (όχι και τόσο πολύ μετά απο λίγεσ φορές). Δεν θα έπρεπε να είναι σε στύση το πρωί; Γίνομαι 16 αρχές ιουλίου. Ευχαριστώ εκ των προταίρων |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120868 από bigman2 στις 08 Ιουνίου 2013, 10:23πμ
μέλος από: 8/6/2013 μηνύματα: 5 0 |
Όταν εννοείς ότι δεν είναι σε στύση, εννοείς είναι τελείως "αδρανή" |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120880 από Gray στις 08 Ιουνίου 2013, 7:56μμ
μέλος από: 29/4/2011 μηνύματα: 464 0 |
Γεια σου φιλε μου , η Κλιση στο πεος ειναι κατι απολυτα το φυσιολογικο , και εγω εχω κλιση τωρα προς τα που δεν θυμαμαι ποτε δεν με πειραξε . Ναι οπως ειπες και εσυ δεν ειναι τοσο αισθητη οταν δεν υπαρχει στυση αλλα οταν υπαρχει , φαινεται παραπανω . Αν δεν ειναι υπερβολικη η κλιση δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα . Τωρα , ναι οταν βρισκομαστε σε υπνο , το πεος βρισκεται ( τις περισσοτερες φορες ) σε στυση ετσι ωστε να αιματωνεται το πεος . Ετσι καποιες φορες οταν ξυπναμε , βρισκουμε τον εαυτο μας σε στυση , το λεγομενο Morning Wood . το οτι γινεται αυτο δεν σημαινει οτι ΚΑΘΕ φορα θα συμβαινει . Μαλλον , οταν κοιμασαι υπαρχει στυση (γιαυτο και ανοιγει η βαλανος) και οταν ξυπνησεις , εχει τελειωσει η διαδικασια , και ειναι σε χαλαρη μορφη . Οποτε ειναι φυσιολογικοτατο . Ετσι μερικες φορες θα βρισκεσαι σε στιση και αλλες οχι , αναλογα τη καθε φορα , και τον χρονο που χρειαζεται το πεος για να αιματωθει σωστα . Τωρα , ειναι λογικο να ειναι ευαισθητη η βαλανος , διοτι βρισκεται μονιμα μεσα . Ετσι οταν βρισκει επαφη με τον εξω κοσμο , μπορει να σε πονεσει ελαχιστα , φυσιολογικο -και- αυτο , οσο περισσοτερο συνηθισει , τοσο λιγοτερη θα ειναι η ενοχληση . με την ευχη μου να γινεις και 116 , Δεν εχει καμια σημασια . Το μονο που μπορω να σχολιασω για την ηλικια ειναι η εφηβεια , οποτε αν δεις οτι εχεις εξπερματωσει στον υπνο σου , ειναι ΚΑΙ αυτο φυσιολογικο λογω Ονειρωξης . Ασχετο αλλα δεν πειραζει . Αποδεχτη αν σε βοηθησα , Ερωτησεις θα απαντηθουν ^^ //Gray. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |