Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο ΟΤΕ δεν είναι αδιάβροχος. Όταν βρέχει μη συνδέεστε.
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου

Πεος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #188293 από Ntinosedo στις 03 Νοεμβρίου 2024, 10:11πμ

Ntinosedo

Εικονίδιο
μέλος από: 3/11/2024
Καλησπέρα στη παρέα είμαι 17 χρονών σε μερικούς μήνες πάω 18 και έχω το έξεις πρόβλημα-απορία ,
Το πέος μου είναι το 13,5 μικρό για την ηλικία μου αλλα εντάξει πιστεύω να μεγαλώσει .
Οταν ήμουνα 14 το κεφαλάκι δεν έβγαινε με την πάροδο του χρόνου ώσπου πήγα περίπου Γ γυμνασίου βγήκε σε ηλικία 15 χρονών μπορούσε να το τραβιξω με το χέρι μου και να αποκαλύψω το κεφάλι σε μερικούς φίλους μου το κεφάλι βγενει μόνο όταν τους σηκωθεί μέσα στο μποξεράκι εμένα παντός όχι και δεν μπορώ να καταλάβω εάν έχω θέμα ; Είναι θέμα το έχει κάποιος άλλος ; Επισεις βοηθάει να κατεβάζω το κεφάλι και να είναι μέσα στο μποξεράκι ; Όλες η απάντησης αποδεκτές και γράψτε και την ηλικία σας . Σας ευχαριστώ πολύ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #188294 από randomname στις 03 Νοεμβρίου 2024, 4:33μμ

randomname

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2022
Γεια σου, το πέος σου κυμαίνεται στο κανονικό μέγεθος. Σχετικά με το δεύτερο, αυτό που λες είναι απολύτως φυσιολογικό. Αρχικά, όσο πιο μικρή ηλικία, τόσο πιο δύσκολα βγαίνει το κεφαλάκι. Δεν σημαίνει επίσης πως αν δεν κατεβαίνει από μόνο του ότι έχεις κάποιο πρόβλημα. Δηλαδή, στους περισσότερους δεν κατεβαίνει μόνο του ακόμα κι όταν καυλώσουν. Σε κάποιους μπορεί να γίνεται. Είναι νορμάλ και τα 2. Τώρα το αν θες να το έχεις κατεβασμένο στο μποξεράκι είναι καθαρά δική σου επιλογή, κάποιους μπορεί να τους ενοχλεί γιατί είναι ευαίσθητο όταν τρίβεται. Προσωπικά εμένα, και μετά τα 20, δεν μου βγαίνει έξω από μόνο του όταν καυλώνω, εκτός κι αν το κάνω με το χέρι. Μπορεί καμιά φορά να βγει λίγο εάν το τρίβω πάνω απ το μποξεράκι όταν είμαι καυλωμένος, αλλά κι αυτό όχι πάντα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #188295 από Ntinas122737 στις 03 Νοεμβρίου 2024, 11:20μμ

Ntinas122737

Εικονίδιο
μέλος από: 3/11/2024
Σε ευχαριστώ πολύ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login