Μήνυμα στις 13/11/2024 στις 17:21 @Sex
Γεια σου, αυτό που περιγράφεις είναι απολύτως φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλους ανεξαρτήτου ηλικίας. Ο σάκος που καλύπτει τους όρχεις λέγεται όσχεο και μπορεί να μαζεύεται ή να χαλαρώνει ανάλογα με το περιβάλλον. Αν π.χ. έχει κρύο το δέρμα τείνει να μαζεύεται και τα αρχίδια είναι σφιχτά κάτω απ' το πέος. Το ίδιο συμβαίνει και με το απαλό άγγιγμα. Αν έχει ζέστη, το δέρμα συνήθως είναι χαλαρό και τα αρχίδια κρέμονται πιο κάτω. Και τα δύο είναι φυσικά, είτε είσαι στην εφηβεία, είτε είσαι ενήλικος άνδρας.
Πήγαινε στο θέμα: orxis
Μήνυμα στις 9/11/2024 στις 09:13 @Sex
Γεια σου, δεν ξέρω αν υπάρχει ένας 'σωστός' τρόπος, αλλά ο πιο ασφαλής ίσως είναι με έναν σταθερό χάρακα (να μην λυγίζει πολύ), τον τοποθετείς στην επάνω πλευρά του πέους, ώστε να ξεκινάει από τη βάση και να είναι κόντρα στην κοιλιά. Η κοιλιά και το πέος να σχηματίζουν μια ορθή γωνία και ο χάρακας να βγαίνει ευθεία προς τα έξω, κάπως έτσι περίπου.
Πήγαινε στο θέμα: Μετρηση Πεους
Μήνυμα στις 3/11/2024 στις 16:33 @Sex
Γεια σου, το πέος σου κυμαίνεται στο κανονικό μέγεθος. Σχετικά με το δεύτερο, αυτό που λες είναι απολύτως φυσιολογικό. Αρχικά, όσο πιο μικρή ηλικία, τόσο πιο δύσκολα βγαίνει το κεφαλάκι. Δεν σημαίνει επίσης πως αν δεν κατεβαίνει από μόνο του ότι έχεις κάποιο πρόβλημα. Δηλαδή, στους περισσότερους δεν κατεβαίνει μόνο του ακόμα κι όταν καυλώσουν. Σε κάποιους μπορεί να γίνεται. Είναι νορμάλ και τα 2. Τώρα το αν θες να το έχεις κατεβασμένο στο μποξεράκι είναι καθαρά δική σου επιλογή, κάποιους μπορεί να τους ενοχλεί γιατί είναι ευαίσθητο όταν τρίβεται. Προσωπικά εμένα, και μετά τα 20, δεν μου βγαίνει έξω από μόνο του όταν καυλώνω, εκτός κι αν το κάνω με το χέρι. Μπορεί καμιά φορά να βγει λίγο εάν το τρίβω πάνω απ το μποξεράκι όταν είμαι καυλωμένος, αλλά κι αυτό όχι πάντα.
Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 2/11/2024 στις 13:50 @Sex
Όπως είπαν και οι άλλοι, μπορεί να είσαι μικρός ακόμα. Πόσο χρονών είσαι; Είναι συγκεκριμένες ηλικίες όπου ξεκινάει η εκσπερμάτιση, κάπου στα 12/13/14.
Πήγαινε στο θέμα: Χυσιμο
Μήνυμα στις 2/11/2024 στις 13:34 @Sex
Ο συνηθισμένος λόγος είναι αν υπάρχει πρόβλημα υγείας και δεν αντιμετωπίζεται με άλλο μέσο. Δηλαδή, παρότι στα παιδιά είναι φυσιολογικό, σε μερικούς το δέρμα μπορεί να παραμείνει πολύ σκληρό και να μην ανοίγει καθόλου και μετά την ενηλικίωση, οπότε μπορεί να υπάρξει αφαίρεση ενός τμήματος. Βέβαια, αυτές οι περιπτώσεις οξείας φίμωσης είναι σπάνιες.
Πήγαινε στο θέμα: Λόγοι περιτομής
Μήνυμα στις 22/10/2024 στις 07:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε, δεν ξέρω αν ρωτάς γενικά ή αν ενδιαφέρεσαι ο ίδιος για επιμήκυνση πέους αλλά νομίζω πως για την ηλικία σου στα 16 είσαι αρκετά μικρός για κάτι τέτοιο. Είσαι ακόμα στην εφηβεία και το πέος σου βρίσκεται σε ανάπτυξη. Πέραν αυτού, η επέμβαση προσθέτει απλά λίγα εκατοστά παραπάνω, και σχεδόν ποτέ δεν είναι ιατρικά απαραίτητη. Δεν υπάρχει κάποιος επείγων ιατρικός λόγος για να την κάνει κάποιος, εκτός κι αν το πέος είναι π.χ. παθολογικά μικρό, δλδ ελάχιστα εκατοστά σε στύση, πράγμα σπάνιο. Αναφορικά με τον πόνο, θα υπάρχει προφανώς, όπως σε κάθε επέμβαση.Υποθέτω πως το μέγεθός σου θα κυμαίνεται μέσα στο πλαίσιο του φυσιολογικού, οπότε κατά τη γνώμη μου καλό θα ήταν να μείνεις όπως είσαι, τουλάχιστον μέχρι να γίνεις ενήλικας. Γενικά πάντως, μην ακούς παραπλανητικά πράγματα και επηρεάζεσαι εύκολα, το σώμα όλων είναι μια χαρά φυσιολογικό. Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 20/10/2024 στις 06:53 @Sex
Εμένα δεν μου έχει τύχει κάτι σαν το περιστατικό που ανέφερε η FAIH και προσωπικά το θεωρώ πως είναι καλύτερα. Όσον αφορά το περιστατικό με την φίλη που ανέφερε ο EimaiEnasAllos νομίζω πως αυτό θα ήταν ακόμα πιο άβολο να συμβεί γιατί στην προκειμένη περίπτωση είδε κι όλας.
Πήγαινε στο θέμα: Άβολη εμπειρία...
Μήνυμα στις 20/10/2024 στις 06:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Νομίζω πως για κάτι τέτοιο θα έπρεπε να μιλήσεις στους γονείς σου και όχι να κάνεις πράγματα κρυφά. Βέβαια και για την ηλικία σου είσαι ακόμα μικρός για μια απόφαση που αφορά μια μόνιμη αλλαγή για το σώμα σου και χωρίς να επείγει σημαντικός ιατρικός λόγος. Οι "αισθητικοί" λόγοι είναι καθαρά υποκειμενικοί και αργότερα μπορεί να έχεις διαφορετική γνώμη.Το λέω γιατί προσωπικά πέρασα μια φάση που αγχωνόμουν γιατί νόμιζα ότι θα έπρεπε να κάνω κάποια επέμβαση για χ ψ λόγους, αλλά δεν έκανα κάτι παραπάνω και τώρα που ενηλικιώθηκα το θεωρώ καλύτερα έτσι. Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή
Μήνυμα στις 5/10/2024 στις 13:10 @Sex
Η αλήθεια είναι πως εντελώς γυμνός δεν θυμάμαι αν είχα κοιμηθεί ποτέ. Εννοείται πως έχω κοιμηθεί χωρίς μπλούζα ή με μποξεράκι. Τελείως γυμνός δεν μου φαίνεται πολύ άνετο, ή ίσως να 'ναι απλά επειδή δεν το έχω συνηθίσει.
Πήγαινε στο θέμα: Κοιμαστε γυμνοί; |