Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα υιοθετημένα παιδιά είναι μεγάλος μπελάς. Πρέπει να τα μάθεις να σου μοιάζουν εμφανισιακά. (Gilda Rander)
Τετάρτη, 16 Απριλίου

πετσακι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #54794 από nikolakhs95 στις 05 Οκτωβρίου 2009, 9:39μμ

nikolakhs95

Εικονίδιο
μέλος από: 5/10/2009
γεια σας παιδια...ειμαι 16 χρονων κ εχω καποιες αποριες σχετικα με το πεος κ το πετσακι...
οταν το πεος μου εχει στηση το πετσακι κατεβαινει αλλα μετα απο λιγο ανεβαινει παλι μονο του και ποναει λιγο...
αυτος ο πονος θα φυγει με εξασκηση...κ θα πρεπει να ξεκολλησει το πετσακι?
ακομα οταν ακουμπαω το κεφαλι ποναει λιγο...αυτο ειναι καποιο προβλημα η το παθαινουν ολοι?
θελω απαντηση παιδια γρηγορα...!
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #54795 από Doctoras στις 05 Οκτωβρίου 2009, 10:47μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Πρωτον εισε 15 χρονων (αμα το 95 παει στι 1995)αλιως οκ.
Ειπες πως οταν το πεος σου ειναι σε στηση το πετσακι ενω εχει κατεβει απο μονο του κανονικα μετα απο λιγο πεφτει.Οποτε αμα εχει κατεβει χωρις να το εχεις κατεβασει μονος σου τοτε η μονη ετια να σου κατεβενει ειναι να σου φεβγει η καβλ...
Ο πονος που νιωθεις οταν το ακουμπας τον βαλανο (κεφαλι) ειναι απολυτα φυσιολογικος και με την εξασκηση σιγα σιγα θα σου γινει ανεσθητο και θα το ακουμπας ανετα.Οταν λεω αναισυητο δεν ενοω δεν θα νιωθεις οτι το ακουμπας (προς θεου) απλα θα τοα κουμπας και δεν θα σε ενοχλει.Οποτε δεν ειναι προβλημα .Ναι το απθαινουν ολοι!!!

Το πετσακι δεν ξεκολαει αλλα αποτι θυμαμε ενταξει δεν εχουμε δα και μεγαλη διαφορα υλικιας με τον καιρο μου κατεβεναι πιο ευκολα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54808 από nikolakhs95 στις 06 Οκτωβρίου 2009, 7:24μμ

nikolakhs95

Εικονίδιο
μέλος από: 5/10/2009
ευχαριστο φιλε...οταν εννοω οτι ανεβαινει,..εννοω πως αφου το κατεβασω μετα απο λιγο ανεβαινει παλι το δερμα και σκεπαζει το κεφαλι ..δεν στεκεται κατω απτο κεφαλι...μηπως με την εξασκηση μου μενει απο μονο του κατω??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54812 από Doctoras στις 06 Οκτωβρίου 2009, 11:05μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Kοιτα θα δεις και μονος σου σιγα σιγα σιγα θα ανεβενει δεν ειναι τπτ!
Απο τι στιγμη που κατεβαινει ειναι ολλα καλα και εγω παλαιοτερα ειχα κατι αναλογο αλλα μια χαρα ειναι τωρα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login