Εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου
Μήνυμα #54534 από anwnymos στις 26 Σεπτεμβρίου 2009, 1:56πμ
μέλος από: 26/9/2009 μηνύματα: 34 0 |
Παρακολουθώ εδώ και καιρό την ενότητα αυτή, μου αρέσει το κλίμα που επικρατεί. Έτσι σκέφτηκα να γίνω μέλος και να κάνω τις εξής ερωτήσεις μιάς και οι φίλοι μου δεν γνωρίζουν...είμαι με μία κοπέλα εδώ και 5 μήνες και έχει κάνει το εμβόλιο κατά του τραχήλου(το έκανε πρίν 24 μέρες),ξέρετε για ποιο μιλάω να υποθέσω. Οι ερωτήσεις είναι οι ακόλουθες:μπορώ εγώ ή εκείνη να βάλει δάχτυλο; Μπορούμε να κάνουμε προκαταρκτικά μέχρι να φτάσει η "στιγμή";(δηλαδή να της κάνω γ....μ...ι με λίγα λόγια :$) γενικά εάν επιτρέπεται να κάνουμε κάτι,γνωρίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε σεξ για τους επόμενους 6 μήνες εξάλλου το εμβόλιο το κάνεις όταν είσαι παρθένα... σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας,ελπίζω να με βοηθήσετε :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
2
Μήνυμα #54538 από D.XCREW στις 26 Σεπτεμβρίου 2009, 4:28πμ
μέλος από: 26/9/2009 μηνύματα: 4 0 |
Αποδεκτή απάντησηδεν εχω ιδεα αδερφε! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54546 από anwnymos στις 26 Σεπτεμβρίου 2009, 11:22πμ
ποιός άλλαξε τον τίτλο του θέματός μου; λολ :p plz απαντήστε όσοι γνωρίζετε :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54558 από Lina 16 στις 26 Σεπτεμβρίου 2009, 5:48μμ
μέλος από: 22/9/2009 μηνύματα: 16 0 |
Λοιπον, νομίζω πως θα σε σωσω χαχα! Ξέρω σχετικά με τ εμβόλιο γιατί πριν λιγο καιρό κ εγω το εκανα κ ειχα με τ αγόρι μου τ ιδιο προβλημα! Κατ αρχην να σου πω με λιγα λογια τι γινεται, αυτο τ εμβολιο ειναι σαν προστασια εναντια σε ένα {δεν θυμαμαι ακριβως τι ειναι...} που τ κολλάς απ τον άλλο αμα εχεις 3εκινησει τ σεχ, κ αυτο αυξανει τς πιθανοτητες να παθεις καρκίνο...Το εμβόλιο λοιπον γίνεται σε 3 δώσεις, τν 1η βαζουν τ αντισοματτα και στς 2 επομενες τ υπενθιμήζουν στον οργανισμό. οπότε, κ ετσι οπως μου ειπε ο γιατρός μου, αν κάνεις την 1η δώση μετα μπορεις να κανεις ΟΤΙ ΘΕΣ.... κ δακτιλο κ σεχ κτλ... δεν υπαρχει λόγος να το αναβάλετε αν έχει κανει τν 1η δώση! α και ποιός σου είπε οτι δεν επιτρέπεται? μήπως δεν ενιμερώνεσαι εσύ ή η κοπέλα σου καλα? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54561 από anwnymos στις 26 Σεπτεμβρίου 2009, 7:28μμ
Καταρχάς σε ευχαριστώ λίνα :). Όσο για τις ερωτήσεις σου...και οι 2 έτσι γνωρίζουμε...έχει κάνει το εμβόλιο, θα κάνει τις άλλες 2 δόσεις που πρέπει,την 1η σε 2 μήνες, την 2η και τελευταία σε 4 μήνες και μετά ελεύθερη :p |
προφίλάλλα...˵quote˶ |