Γέρνει προς τα κάτω το πέος μου
Μήνυμα #54151 από schorschi στις 03 Σεπτεμβρίου 2009, 2:30πμ
Γειά σας. Είμαι 14 χρονών και θα ήθελα να μάθω αν είναι φυσιολογικό το ότι όταν το πέος μου βρίσκεται σε στύση να γέρνει προς τα κάτω και μάλιστα με μεγάλη κλίση (δεν την έχω μετρήσει xD). Δηλ. ξεκινάει κανονικά και μετά κάνει λόμπα και κατεβαίνει προς τα κάτω. Όχι κάθετα, είπαμε, αλλά αρκετά. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν αυτό με την απόκλιση του πέους προς τα αριστερά (είμαι αριστερός και την παίζω με το αριστερό) επανέρχεται με κάποιον τρόπο.
| |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #54163 από Doctoras στις 03 Σεπτεμβρίου 2009, 11:57μμ
Ακοθ να δεις φιλε πως εχει και 1000% θα σοθ φιγει το ανχος και ολλα τα σχετικα!Λοιπον λες οτι ξεκοιναει καλα και μετα περνει μια κλιση προς κατω.Βαζω στοιχημα πως καθε φορα που τραβας μαλακια το σκευτεσαι.Ε. αυτος ειναι ο λογος βγαλτο απο το μυαλο σου κανε μια ωρεα σκεψει για μια γκομενα και θα δεις πως θα μεινει ορθιο.Ολλα ειναι στο μυαλο σου και δεν σε αφινουν να σηκοθεις.Αμα δεν εχεις καλη ψιχολογια τπτ δεν παει καλα. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #54168 από schorschi στις 04 Σεπτεμβρίου 2009, 2:13πμ
Δεν με κατάλαβες. Δεν εννοώ πως δεν μου σηκώνεται, εννοώ πως δεν είναι ίσιο όπως πρέπει να είναι και μάλιστα με απόκλιση 15° προς τα πάνω. Εμένα έχει κλίση γύρω στις 20-30° προς τα κάτω... | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #54188 από Doctoras στις 05 Σεπτεμβρίου 2009, 12:57μμ
Ναι ρε φιλε δεν εισαι πολυ στις καυλεσου λογικα ! Αλιως ηλικρινα δεν ξερω τι αλλο να ειναι ... | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #54192 από giannis1992 στις 05 Σεπτεμβρίου 2009, 2:55μμ
![]() |
ρε φιλε χαλατςσε ο καθενας εχει την ιδιομορφια του.και μενα οταν ειναι ειναι σικομενη κανει μια καμπυλη προς τα πανω.χαλαρωστε. |
προφίλάλλα... |