Ποσες φορες??
Μήνυμα #39278 από mzpgng στις 01 Μαΐου 2007, 2:04μμ
μέλος από: 1/5/2007 μηνύματα: 2 0 |
πρωτα απο ολα ειμαι ειμα 14 στα 15, οποτε δεν ξερω και πολλα για το σεξ.. Ηθελα να ρωτησω γι αυτο που λενε το εκανα 3 ή 5 φορες τι σημαινει?? οτι χυνει μια φορα και αλλαζει καποτα και ξαναγαμαει?? και οταν το κανει δηλαδη την πρωτη φορα μετα σκουπιζεται και βαζει την δευτερη καποτα?? και την τρτη,... και την τεταρτη.. Εξηγηστε μου γιατι στις τσοντες που βλεπω δεν φορανε προφυλακτικα και δεν βορω να καταλαβω τι γινεται.....
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39279 από Antre στις 01 Μαΐου 2007, 2:34μμ
μέλος από: 28/4/2007 μηνύματα: 566 0 |
Καταρχήν πότε μη πας στο πόλεμο χωρίς το κράνος. Πάντα να χρησιμοποιείς προφύλαξη (μάλιστα δες και λίγο τις οδηγίες , είναι σημαντικό να μην έχει αέρα). Όταν λένε ότι το έκαναν σημαίνει ότι ήρθαν σε ικανοποίηση τόσες φορές δηλαδή θα μπορούσες να το πεις και κάπως έτσι (χύνει όπως είπες). Όμως συμβουλή μου είναι όταν το κάνεις μια φορά μην πας και αμέσως να το ξανά κάνεις, τουλάχιστον όχι μετά την δεύτερη άντε στην πρώτη να ξανά ορμίσεις αμέσως . Δεν εννοώ να περιμένεις να ωριμάσει το ουίσκι , απλά να περάσουν λίγα λεπτά (με εξαίρεση ίσως από την πρώτη στην δεύτερη φορά). Αρά πήγαινε , πλένε το κιόλας με λίγο νερό και αν όταν γυρίσεις νιώθεις ότι είσαι έτοιμος για επόμενο ξανά ξεκίνα. Αλλά πέντε φορές ρε παιδί μου; Σε πόση ώρα 5 φορές ; Γιατί ξέρεις κάθε φορά που το κάνεις η επόμενη αργεί περισσότερο να τελειώσεις . Για να το κάνεις 5 φορές χρειάζεσαι ολόκληρο το βράδυ. Μήπως στα παραλένε οι φίλοι σου και καλά ότι είναι μαμιάδες; Μην ψαρώνεις, όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Μην νιώθεις κομπλεξαρισμένα από αυτά που σου λένε, τις περισσότερες φορές λένε μούφες Υ.Γ. Στις τσόντες συνήθως ο άνδρας το κάνει μια φορά καθώς και μια φορά εκσπερματώνει... η γυναίκα όμως... είναι και τσόντα και βογκά συνέχει και ψεύτικα... δεν μπορώ να καταλάβω πόσες ήρθε αυτή... |
προφίλάλλα... |