αυνανισμός
Μήνυμα #137000 από anna blue στις 16 Μαΐου 2016, 6:02μμ
![]() |
Γεια σας!Με λένε Αννα-Μαρία! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μα ενδιαφέρει πολύ τις τελευταίες μέρες..... εδώ και μέρες αισθάνομαι μια έξαψη και θέλω να αυνανιστω και τις περισσότερες φόρες δεν μου αρκεί μόνο το δάχτυλο μου η το μαξιλάρι μου είμαι 16 και δεν μπορώ να πάω να πάρω κάτι στο οποίο να βοηθήσει την κατάσταση .Επίσης είναι φόρες που όπως προανέφερα δν αρκεί μόνο το δάχτυλο μου και αυτό με κάνει να τρελαίνομαι.Μου είπαν οι φίλες μου για κάτι ειδικές συσκευές για τετια θέματα αλλά όπως είπα είμαι ανήλικη και δν μπορώ να αγοράσω μήπως μπορείτε εσείς να μου προτείνετε κανέναν άλλο τρόπο για το πως μπορώ να αυνανιστω??? Ευχαριστώ πολύ!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #137004 από Azatoth στις 17 Μαΐου 2016, 4:06πμ
![]() ![]() μηνύματα: 62 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηΓειά σου Άννα-Μαρία και καλωσήρθες στην παρέα του ftou!Αν και αγόρι, επέτρεψε μου να σε βοηθήσω. Καταρχάς, το οτι είσαι ανήλικη δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να αγοράσεις βοηθήματα. Δεν γίνεται να μπείς σε μαγαζί λόγο ηλικίας, αλλα μπορείς πολύ εύκολα να παραγγείλεις κάτι μέσω internet λέγοντας ένα λευκό ψεματάκι όσων αφορά την ηλικία σου. Μπορείς να ζητήσεις το δέμα να μην παραδωθεί σπίτι -αν φοβάσαι μη το παραλάβει κάποιος απο την οικογένεια σου- αλλα να μείνει στο πλησίεστερο κατάστημα courrier και να το παραλάβεις η ίδια. Τα δέματα είναι διακριτικά, χωρίς λογότυπα ή ονομασίες πάνω και μόνο εσύ θα ξέρεις τι περιέχει και κανένας άλλος (απο την courrier π.χ). Όσο για πληρωμή, ζητάς να πληρώσεις με αντικαταβολή και δίνεις τα μετρητά στο κατάστημα courrier απο το οποίο παραλαμβάνεις το δέμα σου. Τώρα, αν δεν θέλεις να χαλάσεις λεφτά (παρόλο που μπορείς να βρείς βοηθήματα και με λιγότερο απο 20 ευρώ), έχω ακούσει πως πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν το τηλέφωνο του μπάνιου (στην μπανίερα) για να διεγήρουν την κλειτορίδα τους με την πίεση του νερού. Αν πάλι η κλειτοριδική διέγερση δεν είναι αρκετή, τότε θα μπορούσες να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις ένα αγγούρι (με προφυλακτικό πάντα για να αποφύγεις μολύνσεις) για εσωτερική διέγερση. Κάνε μια μικρή έρευνα στο internet για τις επιλογές που ανέφερα και δές και μόνη σου. Ότι και αν κάνεις όμως, με προσοχή! Αν θές να ρωτήσεις οτιδήποτε άλλο, εδώ είμαστε, μη διστάσεις. Καλή διασκέδαση! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |