Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Μονογαμία είναι η καταπιεσμένη μορφή της πολυγαμίας.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

εγκυμοσυνη.?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #133497 από papaki mou στις 06 Μαΐου 2015, 6:00πμ

papaki mou

Εικονίδιο
μέλος από: 6/5/2015
Για σας...είμαι καινούρια εδώ παρόλο που σας παρακολουθώ εδω και αρκετό καιρό.....:)
Ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας ρωτήσω 2 απορίες που έχω. Καταρχήν έχω σοβαρή σχέσει,τους τελευταίους 3 μήνες κάνουμε ελεύθερα σεχ αλλά δεν τελειώνει μέσα μου.
Πάντα όταν ερχόμαστε σε επαφή αφότου τελειώσει μου βάζει δάχτυλο (αλλά όχι αργά) έντονα βαθιά και γρήγορα για να τελειώσω....!!!!
Αλλά επειδή είχε τελειώσει μέσα μου αποφασίσαμε να μην μου βάλει μήπως και δεν γονιμοποιηθεί..!!!
Σήμερα ήρθαμε σε επαφή και τελείωσε μεσα μου όχι τελείως αλλά αρκέτα...(δεν είμαι στις γόνιμες μέρες μου) μου είχε έρθει στίς 16/04 και μου τελείωσε στίς 20/04 έχω σταθερό κύκλο 30 ημερών. Η γόνημες μέρες μου ήταν στίς 29/04 μέχρι 02/05 και περιμένω να δω στίς 16/05.

Ερώτηση 1.
Παρόλο που δεν ήταν η γόνιμες μέρες μου, υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης...?

Ερώτηση 2.
Εάν τελειώσει μέσα μου και μετα μου βάλει δάχτυλο υπάρχει περίπτωση να μην γονιμοποιηθεί..?

ΥΓ: Απο εκείνη την ώρα έχω συχνουρία.!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133498 από shooter_girl στις 06 Μαΐου 2015, 11:13πμ

shooter_girl

Εικονίδιο
μέλος από: 13/1/2015
1. Πάντα υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης, είτε είναι είτε δεν είναι, απλά στις γόνιμες μέρες αυξάνετε κατά πολύ η πιθανότητα. Επίσης το ότι σου βάζει δάχτυλο δεν έχει να κάνει αν θα γονιμοποιηθεί ή όχι είναι τελείως ανεξάρτητο, εξάλλου το δάχτυλο δεν έχει σε καμία περίπτωση το μήκος του πέους. Για σήμερα εφόσον τελείωσε μέσα σου θεωρητικά υπάρχει πιθανότητα. Αλλά επειδή ήταν μικρή η ποσότητα, μειώνεται και η πιθανότητα. Γενικά, για να υπάρχει εγκυμοσύνη, πρέπει να χύσει μέσα σου πάνω στη μήτρα σου, και το σπέρμα του να παραμείνει εκεί για μερικά λεπτά.
2. Δεν επιρρεάζει το δάχτυλο όπως είπα και πιο πάνω. Σε καμία περίπτωση το δαχτυλό του δεν φτάνει στη μήτρα σου και δεν είναι ικανό να μετακινήσει το σπέρμα.
Η συχνοουρία μάλλον είναι εικονική και δεν έχει να κάνει, εκτός αν οφείλετε σε άλλους παράγοντες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133499 από papaki mou στις 06 Μαΐου 2015, 12:09μμ

papaki mou

Εικονίδιο
Ξέρω ότι δεν έχει σημασία η ποσότητα του σπέρματος γιατί μια σταγόνα σπέρματος περιέχει εκατομμύρια σπερματοζωάρια "εκτός και αν κάνω λάθος" ....επίσης να αναφέρω ότι το αγόρι μου του είχε πεί ένας γιατρός στο παρελθόν...ότι έχει πολύ δυνατό σπέρμα και ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αφήσει μια κοπέλα έγκυο και μηδαμινές να μην την αφήσει με την μία...επίσης και εγώ μπορώ να συλλάβω πολύ εύκολα...οπόταν τώρα με όλα αυτά που ανάφερα και μου ανέφερες πόσες πιθανότητες "πιστεύετε" ότι υπάρχουν για να είμαι έγκυος...?
(πόσο της % )
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133502 από badsymbol στις 06 Μαΐου 2015, 1:01μμ

badsymbol

Εικονίδιο
Οι πιθανοτητες γενικα να μεινει καποια κοπελα εγγυος ειναι λιγες. Αλλα οταν μου λες πως εχει δυνατο σπερμα και εσυ μπορεις να μεινεις ευκολα τοτε ειναι πολυ πιθανο να εγινε η ζημια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133503 από papaki mou στις 06 Μαΐου 2015, 1:11μμ

papaki mou

Εικονίδιο
Δεν είναι ζημιά αν είμαι είναι ευπρόσδεκτο όπως εχώ πει πιο πάνο εχώ σοβαρή σχέση τώρα αν ερθεί πρην πάμε στην εκκλησία είναι οκ άλλωστε για εκεί προχωράμε (απλά έχω την απορία για το κατα πόσο πιθανό είναι να είμαι).
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #133521 από shooter_girl στις 07 Μαΐου 2015, 3:09πμ

shooter_girl

Εικονίδιο
μέλος από: 13/1/2015

Αποδεκτή απάντηση

Κοίτα εφόσον έχυσε μέσα σου έστω και λίγο, υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης. Εγώ θα έλεγα ένα 40% λόγω μικρή ποσότητας σπέρματος και μη γόνιμων ημερών. Όσο δυνατό να είναι το σπέρμα του, δεν πιάνεις τόσο εύκολα παιδί.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133522 από papaki mou στις 07 Μαΐου 2015, 3:25πμ

papaki mou

Εικονίδιο
Σας ευχαριστώ πολύ όλους...!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login