Ακόμα παρθένα
Μήνυμα #133480 από kripi στις 04 Μαΐου 2015, 8:14μμ
![]() |
Καλησπερα μελη του ftou ειμαι 19 χρονων και ειμαι ακομα παρθενα..καθαρα απο επιλογη..ειχα ευκαιρια να το κανω 2-3 φορες αλλα με κανεναν απο αυτους δεν μπορουσα με αγγιζαν για παραπανω πραγματα και ενιωθα λες και θα με ''βιαζαν'' προς θεου κανενας δεν εκανε καποια κινηση με βια ηταν πολυ προσεκτικοι αλλα ηταν δικο μου το θεμα ισως επειδη δεν ημουν με κανεναν καψουρα.Απο την αλλη σε αυτη την κοινωνια που ζουμε αισθανομαι οτι θα επρεπε να το ειχα κανει μονο για να το κανω γιατι θα ειναι καπως να πω στο αγορι που θα θελω να προχωρησω ''ξερεις ειμαι 19..20..χρονων και δεν εχω κανει τιποτα΄΄ ..για εμενα δεν ειναι καθολου περιεργο που δεν προχωρησα αλλα για τους αλλους?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #133482 από Azatoth στις 04 Μαΐου 2015, 8:34μμ
![]() ![]() μηνύματα: 62 ![]() |
Κατα την γνώμη μου (και πιστεύω πως όλοι οι σοβαροί άνθρωποι θα συμφωνήσουν) δεν είναι καθόλου περίεργο. Το ότι οι νέοι σήμερα έχουν επιλέξει να κάνουν σέξ σε μικρές ηλικίες δεν σημαίνει κάτι. Δεν τους κατακρίνω, αλλα δεν θα βγάλουν και αυτούς που δεν το κάνουν τόσο νωρίς περίεργους. Αν το πείς σε κάποιον και ξενερώσει ή χωρίσετε, αυτός θα είναι απλά βλάκας και κλειστόμυαλος. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #133485 από gina_trella στις 04 Μαΐου 2015, 10:38μμ
![]() ![]() μηνύματα: 34 ![]() |
Δεν παιζει κανενα ρολο ποτε θα ξεπαρθενιαστεις...απο την στιγμη που δεν εχεις βρει τον καταλληλο δεν μπορει κανεις να σου πει κατι, εξξαλου μιλαμε για κατι που ειναι πολυ σημαντικο για ολες (τις περισσοτερες) κοπελες, γιατι ολοι ξερουμε πως την παρθενια αμα την δωσεις δεν μπορεις να την ξαναπαρεις πισω. Μονο οι κομπλεξικοι μπορει να λενε διαφορα αλλα μην σκιαζεσαι, δεν χρειαζεται να τους δωσεις σημασια, απλα περιμενε να ερθει η στιγμη που θα το θες πραγματικα με καποιον που τον εμπιστευεσαι και τον αγαπας και σε αγαπαει. Θα ερθει μονο του και να ξερεις ποτε μην σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι, ο κοσμος εχει παντα κατι να πει, κανε αυτο που θες και μην δινεις δεκαρα ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |