Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Γενηθήτω φως, πρώτη μέρα. Γενηθήτω ήλιος και αστέρια, τέταρτη μέρα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

βοήθεια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #133120 από lola στις 13 Απριλίου 2015, 9:41μμ

lola

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/4/2015
Λοιπόν παιδιά τα έχω με ένα παιδί 1 χρόνο το έχουμε κάνει και από μπροστά και από πίσω. όμως έχει αρχίσει και γίνεται όλο το ίδιο μοτίβο. έχετε να προτείνετε τίποτα καινούργιο;
προφίλάλλα...
Μήνυμα #133123 από Arrogant στις 13 Απριλίου 2015, 10:23μμ

Arrogant

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/4/2015
Γειά σου lola, το σεξ είναι το 50% μιας σχέσης και πρέπει να είναι πάντα ικανοποιητικό και για τα 2 φίλα οπότε δεν πρέπει να γίνει μια συνήθεια αλλά κάτι που σας αρέσει να κάνετε.

Δεν μπορώ να σου πως πολλά πράγματα για το τι μπορείτε να κάνετε αλλά μπορώ να σου δώσω 2-3 συμβουλές σχετικά με το τι κάνω εγώ με την κοπέλα μου.

Εγώ με την κοπέλα μου δεν μένουμε απλώς στο κρεβάτι γιατί έχει καταντήσει μονότονο,αλλά δοκιμάζουμε συνέχεια καινούργια πράγματα και μάλιστα μπορώ να πω πως το σεξ έχει γίνει καλύτερο όσο ποτέ όποτε θα σε συμβούλευα να κάνετε και εσείς τα εξής:

Κάνετε "role play",δηλαδή παίξτε ρόλους...ντύσου μπατσίνα και δες τον με χειροπέδες...η ντύσου νοσοκόμα και προσπάθησε να τον γιατρέψεις .Γενικά οι ρόλοι και οι στολές είναι πολύ ωραία ιδέα οπότε αυτό πρέπει να το δοκιμάσετε σίγουρα.

Κάντε σεξ σε δημόσιο χώρο.Το σινεμά είναι πολύ καλό μέρος.Διαλέξτε μια ταινία που να μην είναι πολύ γνωστή και κάντε σεξ μέσα στην αίθουσα προβολή(φυσικά να μη είναι η αίθουσα με 200 άτομα αλλά να έχει καμιά 20αριά)...είναι ριψοκίνδυνο αλλά η αδρεναλίνη τρελαίνει τους ορμόνες και θα απολαύσεις ένα πολύ καυτό σεξ.

Μην το κάνετε μόνο στο κρεβάτι....κάντε το στον πλυντήριο, στο τραπέζι η ακόμα και στο μπαλκόνι....

Το σεξ για να κρατηθεί απολαυστικό πρέπει να είναι "παιχνιδιάρικο".

Αν σε βοήθησα πάτα αποδεκτή.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #133129 από lola στις 13 Απριλίου 2015, 11:33μμ

lola

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/4/2015
Σε ευχαριστώ για την συμβολή το θέμα είναι πως ήμαστε και οι 2 18 και μένει ακόμα με τους γονείς τους και εγώ και όταν είναι να κάνουμε σεξ πάμε σπίτι του που είναι όλοι και οι γονείς του και τα αδέρφια του οπότε δεν μπορούν να γίνουν και πολλά :/
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login