Μήνυμα στις 12/6/2015 στις 16:37 @Flame
Σήμερα το πρωί καθόμουν με ένα φίλο μου στο παρκάκι κάτω από το σχολείο μου.Εκεί συχνάζουν και άλλοι μαθητές από κοντινά σχολεία του νομού..Εκεί που άραζα με το φίλο μου σε ένα παγκάκι περνάει ένα παιδί λίγα μέτρα πιο πέρα με ένα σκύλο..δεν τον αναγνώρισα καθόλου επειδή είχα καιρό να τον δω αλλά τον αναγνώρισε ο φίλος μου.Αυτό το παιδί(2 χρόνια μεγαλύτερο από εμένα και έχει τελειώσει το σχολείο!)ήταν συμμαθητής μας στο δημοτικό και τον ξέραμε αλλά είχαμε χαθεί από τότε..είναι από την Βουλγαρία και όταν ήταν μικρός έκαψε το χέρι του(δεν θυμάμαι πως)και του έκοψαν τα δάκτυλα...Εκεί λοιπόν που έκανε βόλτα το σκύλο του πετίετε μια σκατό πουτάνα ποζερού περίπου 16 χρονών την έκανα..και του λέει τη γυρεύεις εσύ εδώ;Το παιδί της είπε πως βγάζει βόλτα το σκύλο του και να κοιτάει την δουλεία της...αυτή του είπε να πας να βάλεις το χέρι στον κώλο σου και να φύγεις από εδώ πέρα...αυτός της είπε πως περιμένει την παρέα του...και αυτή του απάντησε...με πους κάνεις παρέα με τα δέντρα; Πραγματικά εκείνη την στιγμή μου ήρθε να σηκωθώ και να την βάλω κάτω να την βαράω στην κοιλιά μέχρι να σταματήσει να αναπνέει...Και αναρωτιέμαι τώρα...πόσο σάπιοι είμαστε;...ΟΛΟΙ.Όλοι είμαστε σάπιοι και κακοί άνθρωποι...σήμερα κατάλαβα πως είμαστε όλοι ρατσιστές...όλοι έχουμε κοροϊδέψει έστω και έναν άνθρωπο στην ζωή μας.Μπορεί να μην θέλουμε τους Χρυσαυγίτες στην Βουλή αλλά και εμέις είμαστε σαν και αυτούς και χειρότερους...κρίμα...μόνο αυτό έχω να πω.Μπορεί να πουλάμε ανωτερίλα στους άλλους ότι και καλά δεν έχουμε πρόβλημα με τους gay...με τους ξένους κτλπ αλλά είμαστε τα ίδια σκατά όλοι.Κι εγώ που τα γράφω αυτά τώρα είμαι το ίδιο σάπιος με όλους εσάς...το μόνο που ελπίζω είναι να σταματήσει καμιά μέρα αυτό...Και θέλω να πω αυτό... Μην κάτσετε στον παγκάκι σαν εμένα...σηκωθείτε και πάρτε το μέρος του θύματος..εγώ δεν το έκανα δυστυχώς...την επόμενη φορά όμως που θα δω κάτι παρόμοιο,θα δείξω πως είμαι άνθρωπος και όχι ζώο..αυτό! Πήγαινε στο θέμα: Ρατσισμός.
Μήνυμα στις 9/6/2015 στις 22:13 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Δεν είναι καθόλου σωστό αυτό που κάνει.Μου έχει συμβεί μια παρόμοια κατάσταση...περνούσα πολύ χρόνο με την κοπέλα μου και τσακωνόταν συχνά με την κολλητή της επειδή αφιέρωνε πολύ χρόνο σε μένα.Αποφάσισε να της πει πως χωρίσαμε και όταν είμασταν μαζί της έλεγε δικαιολογίες πως δήθεν έχει δουλείες και πως διαβάζει..και μια μέρα ήμουν στο σπίτι της κοπέλας μου και φασωνόμασταν και χτυπάει το κουδούνι και ήταν η φίλη της....κι εγώ για να μην με δει πήδηξα από το παράθυρο...tragic :P :P.Στο τέλος όμως της είπε την αλήθεια γιατί ένιωθε άσχημα... Ο φίλος του αγοριού σου για μένα είναι απαράδεκτος χαρακτήρας και μεγάλος ζηλιάρης...Αυτό που πρέπει να κάνει το αγόρι σου είναι να του μιλήσει..Όπως και να το κάνουμε όλοι είμαστε εγωιστές δυστυχώς αλλά πρέπει να δείχνουμε κατανόηση σε αυτά τα πράγματα. Και θα ήταν καλύτερο να το μάθει από το φίλο σου για σένα παρά να το μάθει από κάποιον τρίτο...γιατί τότε τα πράγματα θα χειροτερεύσουν!! Αυτά από εμένα ελπίζω να σε κάλυψα!! Πήγαινε στο θέμα: Ο φιλος του αγοριου μου
Μήνυμα στις 31/5/2015 στις 14:35 @Θ. Κλημεντίνη
Πως θα θέλατε τον τέλειο σύντροφο;Τι πρέπει να κάνει ένα αγόρι για να τον ερωτευτείτε;Την περιμένετε από εμάς και πως θα θέλατε να είμαστε. Θέλω να μου πείτε πως πρέπει να είναι ο άντρας ο σωστός και εξωτερικά(εμφάνιση,ντύσιμο κλπ) αλλά και εσωτερικά(χαρακτήρας,ενδιαφέροντα).Θέλω να μου πείτε ακόμα τι μουσική θα θέλετε να ακούει,τι ταινίες θα θέλατε να βλέπει..θέλω να μου περιγράψετε με λεπτομέρειες παρακαλώ..
Πήγαινε στο θέμα: Ο τέλειος άντρας(προς κορίτσια).
Μήνυμα στις 28/5/2015 στις 19:49 @Κλάψιμο
Φέτος πήγα 5ήμερη με το σχολείο μου.Σε αυτές τις μέρες εγώ με την παρέα μου(η παρέα μου είναι 2 άτομα)αρχίσαμε να κάνουμε παρέα με 2 κορίτσια.Ο ένας φίλος μου μας είπε ότι γουστάρει μια από τις 2 κοπέλες.Δεν είχα κανένα πρόβλημα πάνω σε αυτό γιατί έχω κοπέλα και θα ήθελα να τον βοηθήσω να τα φτιάξει και αυτός με αυτήν.Όταν τελείωσε η 5ήμερη πηγαίναμε σε κάθε διάλειμμα στην τάξη των κοριτσιών και μιλούσαμε.Να σας πω σε αυτό το σημείο ότι δεν είναι η κανονική μου παρέα αυτή,η κανονική μου παρέα πάει σε άλλο σχολείο...Μια μέρα λοιπόν εκεί που μιλούσαμε με τα κορίτσια πέταξε μια μαλακία ο φίλος μου για μένα που με πρόσβαλε πραγματικά...αυτό το έκανε μόνο και μόνο για να φανεί ανώτερος αυτός από μένα..Τέλος πάντων εγώ τον αγνόησα γιατί το ξέρω ότι θέλει να τα φτιάξουν με την κοπέλα.Τις επόμενες μέρες όμως συνέχισε το ίδιο σκηνικό...δηλαδή έλεγε πράγματα μπροστά μου ίσα ίσα για να με υποβαθμίσει.Όταν είμαστε μόνοι μας δεν τα λέει αυτά...αντίθετα μου γλύφει τον κώλο... Γενικά έχω να επισημάνω ότι είμαι ήσυχος άνθρωπος που δεν έχω κανένα ενδιαφέρον πάνω στην κοπέλα γιατί όπως είπα και πάνω,έχω σχέση αλλά όπως και να το κάνουμε τώρα ντρέπομαι να μιλήσω σε αυτές τις 2 κοπέλες που κάναμε παρέα γιατί δεν ξέρω τι έχει πει αυτός για μένα... Αξίζει να έχω τέτοιον φίλο;Έχετε μπλέξει σε μια παρόμοια περίπτωση;Περιμένω απαντήσεις και από αγόρια και από κορίτσια...ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Ψεύτικοι φίλοι.
Μήνυμα στις 25/5/2015 στις 17:50 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Γειά σου DragonLordGR.Η ιατρική είναι δύσκολη για να την πιάσεις...αλλά αφού εκεί θέλεις να περάσεις τότε πρέπει να κάνεις κουράγιο γιατί σε περιμένουν δύσκολα. Ας τα πάρουμε από την αρχή.. 1) Το καλοκαίρι πρέπει να διαβάζεις 3-4 ώρες την ήμερα...μην τρελαθείς όμως πάρε το χαλαρά...προσπάθησε να καλύψεις ότι κενά έχεις και να προπονηθείς πάνω σε αυτά που θεωρείς δύσκολα..Το χειμώνα θα πρέπει να κάνεις το ανάλογο διάβασμα μέχρι τον Δεκέμβρη.Από τον Ιανουάριο πρέπει να διαβάζεις 5-6 ώρες την ημέρα...όμως σου συνιστώ να χαλαρώνεις και να κάνεις διαλείμματα(π.χ διαβάσεις 2 ώρες...κάνεις ένα διάλειμμα και μετά συνεχίζεις).Από Απρίλιο και μετά το πας 7-8 ώρες.Ένα βασικό tip...Από τον Μάρτιο καλό θα είναι να αποσυνδεθείς από Facebook,κινητό και ότι άλλο έχει να κάνει...και θα σου συνιστούσα να μην ξενυχτάς...ο ύπνος είναι πολύ βασικός και πρέπει να κλείνεις ένα 7ωρο-8ωρο στον ύπνο για να μπορείς να τα θυμάσαι όλα. 2) Φέτος η Βιολογία κατεύθυνσης ήταν κομματάκι δύσκολη να την μάθεις και σε κάποια πράγματα ήθελαν μαθηματική λογική αλλά μην φανταστείς τίποτα ακραίο...με διάβασμα μπορείς να γράψεις ένα ικανοποιητικό βαθμό. Κάτι τελευταίο...είναι καλό να πηγαίνεις βόλτες με φίλους η να κάνεις το Χόμπι σου για να ξελαμπικάρεις απο το διάβασμα...αλλά απο τον Φλεβάρη και μετά είναι καλύτερο να αφοσιωθείς περισσότερο στο διάβασμα... Ελπίζω να σε κάλυψα....καλή τύχη και καλό κουράγιο. Πήγαινε στο θέμα: Ιατρικη διαβασμα
Μήνυμα στις 19/5/2015 στις 16:21 @Sex
Γειά σου CrazyBunny Παρότι δεν ξέρω την ηλικία σου να φανταστώ πως είσαι από 14 έως 18... Σε αυτές τις ηλικίες το σώμα σου και ο οργανισμός σου αναπτύσσετε...θα έχεις παρατηρήσει πως μεγαλώνει το στήθος και μπλα μπλα... Στο θέμα μας τώρα...Είσαι στην ηλικία που οι ορμόνες σου έχουν φουντώσει...που σημαίνει πως θες να κάνεις σεξ για να ικανοποιηθείς. Έτσι και εμείς τα αγόρια όπως και εσείς τα κορίτσια καυλώνουμε...θα είναι μερικές φορές που θα σε πιάσει κάτι και θα θες να πιάσεις το πρώτο αγόρι που θα δεις μπροστά σου και θα θες να κάνεις σεξ μαζί του...Δεν είναι ντροπή αυτό...είναι ο οργανισμός μας που λειτουργεί έτσι.. Στο θέμα του αυνανισμού τώρα...είναι απλό...όταν είσαι σε οργασμό θα πιάσεις το χέρι σου και θα χαϊδευτείς...δεν και κανένα βίντεο να δεις πως γίνετε...αν θες βάζεις και δακτυλάκι...μπορείς να αγοράσεις έναν δονητή για πιο αποτελεσματική δουλειά...ψάξε στο Ίντερνετ και θα βρεις... Μπορείς να αυνανιστέις είτε με τσοντο-περιοδικά είτε με βίντεο είτε με τη φαντασία σου...υπάρχουν καπιοί άλλοι μου τους φτιάχνουν μερικά "περίεργα" πράγματα(π.χ μερικοί τους αρέσει να βλέπουν περίεργες τσόντες...με τύπους που γλύφουν πατούσες τον άλλων κτλ)....οπότε σου συστήνω να ψαχτείς και να δεις τι σου αρέσει εσένα και έτσι θα το απολαμβάνεις περισσότερο... Αυτά είχα να σου πω... Πήγαινε στο θέμα: Οργασμος + αυνανισμος
Μήνυμα στις 18/5/2015 στις 19:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τα 12 εκατοστά είναι το φυσιολογικό μέγεθος του Έλληνα...Οι γυναίκες να θυμάσαι ότι ικανοποιούνται με 4 εκατοστά δακτυλάκι.. Μπορείς να πάρεις αν θες κάποια χάπια(νομίζω στο εξωτερικό παρασκευάζονται και πουλιούνται,και νομίζω πως είναι ακριβά)αλλά δεν σου τα συστήνω γιατί έχουν πολύ αρνητικές παρενέργειες και ποτέ δεν είναι σίγουρο τι θα πάθεις... Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ είναι να κάνεις υπομονή...το σώμα σου αναπτύσσετε μέχρι τα 21...που σημαίνει πως ακόμα ο οργανισμός σου αναπτύσσετε...Ίσως και να μείνεις στο ίδιο μέγεθος...δεν μπορώ να σου πω στα σίγουρα...πάντως να ξέρεις πως οι γυναίκες προτιμούν ένα μεσαίο πέος σαν το δικό σου γιατί τα μεγάλα πονάνε πολύ(το έχω συζητήσει με κοπέλα αυτό και ισχύει)...τώρα αν μια κοπέλα το δει και σε κοροϊδέψει τότε είναι πουτάνα.... Αν σε βοήθησα πάτα αποδεκτή! Πήγαινε στο θέμα: μικρο πεος
Μήνυμα στις 29/4/2015 στις 20:25 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Γειά σου Νaswoy.Επειδή δυστυχώς είχα κι εγώ παραπάνω κιλά στο γυμνάσιο και γενικά ήμουν αγύμναστος..έχω να σου προτείνω 2-3 πράγματα που ακολούθησα εγώ... Ας τα πάρουμε από την αρχή λοιπόν.. Για να είσαι κανονικός πρέπει να χάσεις 2-3 κιλά μόνο και αν ήσουν ψηλότερος δεν θα σου φαινόταν... -Κάνε περπάτημα 1 ώρα την μέρα...πήγαινε μια βόλτα και μετά γύρνα σπίτι σου...μπορείς να κάνεις και χαλαρό Τζόκινγκ ανά διαστήματα...αλλά καλύτερα για αρχή να περπατάς.. -Κόψε την Coca Cola(και τα σχετικά αναψυκτικά) και ελάττωσε τα τηγανιτά και το πολύ λάδι γενικώς... -Πίνε νερό ....το νερό είναι πολύ βασικό για την υγεία του ανθρώπου...αποβάλει τις τοξίνες από τον οργανισμό και ρυθμίζει τον μεταβολισμό...σου συνιστώ να καταναλώνεις 2-3 λύτρα την ημέρα.. -ΜΗΝ κάνεις δίαιτα και μην κόψεις το φαΐ...δεν είσαι παχύσαρκος....αν σταματήσεις να τρως δεν θα χάσεις κιλά...αντίθετα θα σου μείνουν...σου συνιστώ να τρως κάθε 3 ώρες μικρογεύματα(όχι σοκολάτες και βλακείες).. -Να κινήσε συνεχώς...μην κάθεσαι στον καναπέ η στον υπολογιστή για πολλές ώρες...πες της μάνας σου να σου δώσει να κάνεις κάποια δουλειά(π.χ να καθαρίσεις το δωμάτιο σου,σκούπισμα κτλπ).. -ΜΗΝ ξεθεώνεσαι στην κούραση...δεν είναι ανάγκη να πιέζεις τον εαυτό σου...αν κουραστείς και πιεστείς πολύ θα σου πονάνε τα κόκαλα την επόμενη μέρα και θα είσαι πιασμένος...οπότε όταν ιδρώσεις από την γυμναστική σημαίνει πως έχεις φτάσει στα όρια σου και πρέπει να κάνεις διάλυμα... Για την διατροφή δεν έχω να σου πω πολλά... Τρωγε πρωινό μεσημεριανό και βραδινό(τα 3 βασικά γεύματα)και κάθε τρεις ώρες να τρως κάτι ελαφρύ...π.χ μήλο, μπανάνα...και όπως είπα και από πάνω...δεν είναι ανάγκη να κόψεις το φαΐ η να κάνεις καμιά ειδική δίαιτα.. Για να "σφίξεις" το σώμα σου θα σου συνιστούσα να κάνεις σετάκια...δηλαδή κάνε 5 κάμψεις την μέρα....σε 1 μήνα κάνε 10 κάμψεις την μέρα...αν έχεις βαράκια να κάνεις αλλά μην κουραστείς πολύ...όσο μπορείς κάνε... Έχε υπομονή φίλε...και κουράγιο.. Αν σε κάλυψα αποδέξου την απάντηση μου. Πήγαινε στο θέμα: Εχω παραπανω κιλα
Μήνυμα στις 20/4/2015 στις 17:23 @Κλάψιμο
Λοιπόν... Είμαι 17 χρονών, πάω 3η λυκείου και έχω πέσει σε κατάθλιψη.. Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.. Από μικρός ήμουν καλό παιδί και πάντα με αγαπούσαν και με πρόσεχαν οι συγγενείς και οι γνωστοί..Ήμουν ήσυχος και δεν πείραζα κανένα και σπάνια έφερα αντίρρηση στους γονείς μου. Στο δημοτικό ήμουν καλός μαθητής και δεν έβριζα ούτε συμμετείχα σε καβγάδες...γενικά εκείνα τα χρόνια ήμουν υπόδειγμα σωστού παιδιού και όλοι λέγανε στους γονείς μου πόσο καλός είμαι. Οι γόνεις μου πάντα με φρόντιζαν και δεν είχα ποτέ παράπονο...ότι τους ζητούσα το είχα.. 2009....Έφτασε ο καιρός που περίμενα...μπήκα στο γυμνάσιο...έκανα καινούργιους φίλους και είδα νέα πράγματα..αλλά κάτι άλαξε μέσα μου.Άρχιζα να γινόμουν τεμπέλης...το μόνο που με ένιαζε ήταν η βόλτα και ο υπολογιστής...Οι βαθμοί και η απόδοση μου έπεφταν μέρα με την μέρα και κάθε χρόνο έμενα σε 2-3 μαθήματα αλλά στο τέλος περνούσα την τάξη.. 2012...μπήκα στο Λύκειο...δεν άλλαξε τίποτα...όλη την ώρα τεμπελιά και ξύσιμο...διάβασμα τίποτα...δεν έμεινα στις τάξεις του Λυκείου γιατί είναι αδύνατον να μείνεις αλλά οι βαθμοί μου ήταν πολύ χαμηλοί...όμως ξαφνικά ανακάλυψα την αγάπη μου για την μουσική...κάτι που με έκανε να αφιερώσω χρόνο πάνω σε κάτι δημιουργικό και ψυχαγωγικό.. 2015...όλοι οι φίλοι μου ετοιμάζονται να δώσουν πανελλήνιες και εγώ απλά είμαι τουρίστας στο σχολείο όπως πάντα...όμως φέτος ωρίμασα....κατάλαβα τις μαλακίες μου και κατάλαβα πως είναι πια αργά να διορθώσω τα σφάλματα μου. Οι φίλοι μου,οι γονείς μου και η κοπέλα μου με στηρίζουν και μου λένε να δώσω πανελλήνιες έστω και ας μην περάσω...απλά να λέω πως έδωσα τουλάχιστον.. Οι γονείς μου μου είπαν πως θα με στηρίξουν σε ότι αποφασίσω να κάνω...και αυτό μου δίνει κουράγιο από την μια και από την άλλη με ρίχνει κάτω γιατί ξέρω πως είμαι ανίκανος για τα πάντα. Δεν ξέρω τι θα κάνω με το μέλλον μου...δεν υπάρχει καμία δουλειά που να μου αρέσει και ακόμα και αν ήμουν καλός μαθητής δεν θα ήξερα τι να σπουδάσω.. Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να πάρω το Lower.. Πραγματικά είναι στιγμές που λέω να γίνει κάτι και να πεθάνω.. Νιώθω πως οι φίλοι μου,η κοπέλα μου και όλοι αυτοί που με αγαπάνε ακόμα θα με παρατήσουν γιατί θα καταλάβουν τι άχρηστος που έιμαι...και το χειρότερο είναι πως θα έχουν και δίκιο.. Ζω στην Κρήτη και θέλω να μου πείτε αν υπάρχουν Ι.Ε.Κ η Δημόσιες σχολές εδώ και αν ξέρετε και τιμή...επίσης μπορώ να σπουδάσω και Αθήνα γιατί έχουμε σπίτι... Πήγαινε στο θέμα: Ανασφάλεια για το μέλλον.
Μήνυμα στις 19/4/2015 στις 22:43 @Διάφορα
Δυστυχώς φίλε στη χώρα που ζούμε σήμερα δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές... Είμαι και εγώ σε παρόμοια κατάσταση με την δικιά σου...πότε μου δεν στερήθηκα τίποτα αλλά δεν ήμουν και πλούσιος..αλλά τώρα με όλα αυτά που γίνονται στη χώρα στεναχωριέμαι πολύ που η γονείς μου φοβούνται για την δουλειά τους.. Η μόνη λύση για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα σου είναι να βρεις δουλειά...να ανεξαρτοποιηθείς με λίγα λόγια.Η μόνη δουλειά που μπορείς να βρεις στην ηλικία σου είναι σερβιτόρος σε καφετέρια/μαγαζί αλλά τα λεφτά που θα παίρνεις δεν σου φτάνουν για να ζήσεις...Θα βρεις μια δουλειά και θα πεις στη μάνα σου να σου στέλνει τα μισά από τα λεφτά που σου δίνει τώρα.Αν πεις στους γονείς σου πως έχεις βρει δουλειά ίσως να σε αποτρέψουν αλλά πρέπει να τους εξηγήσεις πως είσαι μεγάλος πια και δεν είναι δυνατόν να σε ταΐζουν σαν να είσαι μωρό...αν τους πεις αυτό θα καταλάβουν πως είσαι ένας ώριμος άντρας και θα πάρουν και αυτοί κουράγιο και εσύ θα βγεις από το ψυχολογικό πρόβλημα. Με λίγα λόγια πρέπει να καταλάβει η μάνα σου πως δεν είσαι ένα ευαίσθητο παιδάκι αλλά ένας ενήλικας που μπορείς να ζει μόνος του. Ελπίζω να σε βοήθησα φίλε....και καλή τύχη... Πήγαινε στο θέμα: Αντιμετωπιση οικονομικου προβληματος |