Πρώτη φορά
Μήνυμα #132757 από kelly99 στις 10 Μαρτίου 2015, 7:08μμ
μέλος από: 10/3/2015 μηνύματα: 3 0 |
Είναι απαραίτητο η κοπέλα να πάει σε γυναικολόγο μετά την πρώτη επαφή; Και τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξουν αν δεν πάει; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #132758 από Lolita319 στις 10 Μαρτίου 2015, 7:21μμ
αν δεν εχεις καποιο προβλημα οχι! πχ αν δεν σε ενοχλεί κατι στα γεννητικα σου οργανα δεν ειναι αναγκη! προβληματα μπορει να υπαρξουν αν δεν εχεις παρει προφυλαξεις..πχ μια ανεπιθυμητη εγκυμοσηνη! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #132762 από kelly99 στις 10 Μαρτίου 2015, 9:33μμ
Αν δεν έχεις πάρει προφυλάξεις άλλα έχεις πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #132766 από Panatziotis96 στις 11 Μαρτίου 2015, 7:29πμ
μέλος από: 1/1/2014 μηνύματα: 54 0 |
Αποδεκτή απάντηση
Το χάπι τις επόμενης ημέρας δεν είναι καραμέλα ( φιλικά πάντα ) απλά μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα ακόμα και να αφήσει την γυναίκα Στύρα μετά από κατάχρηση ! αν δεν κάνω λάθος μια γυναικά μπορεί να το χρησιμοποιήσει μονάχα 3 φορές σε ολόκληρη την ζωή τις ! το χάπι τις επομένης ημέρας προσφέρει 95% επιτυχία μετά από την χρυσή του στο πρώτο 24ωρο και η πιθανότητες μειώνονται όσο περνάνε οι ώρες ! το αντισυλληπτικό χάπι προσφέρει πάλι 95% αλλά θα πρέπει να συμβουλευτή η κοπέλα σου γυναικολόγο για το αν θα μπορεί πρακτικά να πάρει ένα τέτοιο χάπι η ακόμα και ποιας γενιάς ! τις 1ης γενιάς είναι τα ποιο πρόσφατα από όσο ξέρω και κάνουν καλύτερη δουλειά από όλα τα υπόλοιπα ! όπως και να έχει η προφύλαξη είναι το παν! εγώ το έκανα με την κοπέλα μου και βάρεσα ουρολοίμωξη τώρα και τυραννιέμαι άσχημα υπάρχουν και χειρότερα όπως το να κολλήσεις κάποια άλλη ασθένεια η ακόμα και απρόσμενη εγκυμοσύνη ! γνώμη μου αυτή δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου απλός θέλω να σε ενημερώσω για να πάρεις μέτρα προτού κάθε σου πράξη ! αν σε κάλυψα δώσε μου μια αποδέκτη απάντηση ! :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |