Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μονογαμία είναι η καταπιεσμένη μορφή της πολυγαμίας.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

τρομερο ψεμα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128237 από asi123a στις 19 Ιουνίου 2014, 12:25πμ

asi123a

μέλος από: 13/6/2014
εγω και το αγορι μου τωρα τελευταια κανουμε πολυ σεξ χωρις πορφιλαξη αλλα δεν τελειωνε μεσα μου.τελος παντων για να σωσω τη σχεση μας ειπα πως εκανα τεστ εγκιμοσυνης αλλα δεν ειναι σηγουρο το αποτελεσμα γτ μπορει να το εκανα και λαθος, θα παμε μαζι να παρουμε και να κανουμε το τεστ αλλα το θεμα ειναι πως νιωθω χαλια με αυτο το ψεμα και αν πω την αληθεια δεν θα μου ξαναμιλισει ποτε.νιωθω απαρεδεχτα!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #128240 από aglina στις 19 Ιουνίου 2014, 8:58πμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012

Αποδεκτή απάντηση

Δυο λυσεις υπαρχουν:
1) του λες την αληθεια
2) ξανακανεις ενα μονη σου ωστε να μην εχεις ανχος οτι μπορει να ειναι λαθος.
Μα γιατι κανετε σεξ χωρις προφιλαξεις? Αφου προκαλει τοσο ανχος, αγωνια, στεναχορια αν παει κατι λαθος. Εκτος απο αυτο αν καποια μερα δεν αντεξει και χυσει μεσα σου τι θα τρεχεις να παρεις το χαπι της επομενης μερας? ή θα περιμενεις να δεις αν εισαι εγκυος? και αν εισαι θα τρεχεις για εκτροσεις? ή θα αρχησεις να χρησιμοποιης αντισιλιπτικα? Αν ξεκινησεις διαβασε λιγο το χαρτακι που λεει τις παρενεργιες (αν καπνιζεις μπορει να σου προκαλεσει ακομα και θρομβοσεις). Εκτος απο την εγκυμοσινη υπαρχουν και τα αφροδισια νοσιματα δεν φοβασε μην κολισεις τιποτα? πως εμπιστευεσε τοσο ευκολα τον αλλον? Τοσο μεγαλη διαφορα εχει αν χρησιμοποιησετε προφιλακτικο?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login