......
Μήνυμα #128028 από Alex00 στις 10 Ιουνίου 2014, 5:43μμ
![]() ![]() μηνύματα: 5 ![]() |
Γεια σας παιδια ονομάζομαι Αλέξανδρος και ειμαι 14 χρόνων , το πρόβλημα μου ειναι το εξής .... Βλέπω τους φίλους μου οτι ξυρίζουν τα πόδια τους .....εγω δεν το έχω κανει ... Να το κανω ? η θα με βγάλουν αδελφή ? αααα και κάτι ακόμα ειμαι 14 και δεν έχει κατέβει το πέτσα κι στο πεος μ υπάρχει πρόβλημα ? ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128029 από Alex00 στις 10 Ιουνίου 2014, 5:45μμ
![]() ![]() μηνύματα: 5 ![]() |
Παιδια βοηθήστε με άμεσα .,! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128035 από pi8hkos97 στις 10 Ιουνίου 2014, 9:46μμ
![]() |
Για τα πόδια μην σε νοιάζει καθόλου. Κατά τη γνώμη μου βέβαια αξίζει τον κόπο μόνο αν έχεις πολλές τρίχες και είναι άσχημες. Αν έχεις λίγες, εκτός ότι θα δυναμώσουν είναι και ψιλοφασαρία το ξύρισμα. Αν είναι πολλές πάντως μην σε νοιάζει αν θα δυναμώσουν η όχι, πόσο πια θα δυναμώσουν; Όσο για το θέμα αδερφή πραγματικά έχω σιχαθεί να ακούω αυτές τις μαλακίες και αυτούς που τα διατυμπανίζουν και τα έχουν μεταφέρει από τον προηγούμενο αιώνα. Για το πέος τώρα δεν ξέρω (δεν έχεις δώσει πλήρη περιγραφή). Προσπάθησε όταν δεν έχεις στύση να το ανοίξεις (Αν δεν το έχεις ανοίξει ποτέ θα πονέσει λίγο αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμοίψει). Αν δεν κατεβαίνει με τίποτα δυστυχώς έχεις φίμωση και χρειάζεται περιτομή (μη σε ανησυχεί, εύκολη υπόθεση είναι, έχω κάνει και ξέρω). |
προφίλάλλα...˵quote˶ |