Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Πίστευα πως όλοι πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας με χαμόγελο. Tο προσπάθησα αλλά εκείνοι επέμεναν να θέλουν μετρητά.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Σπυρακι σε πεος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #123633 από kostasalex στις 22 Οκτωβρίου 2013, 2:33μμ

kostasalex

μέλος από: 22/10/2013
Λοιπον γεια σας ποσφατα για την ακριβεια το προηγουμενο Σαββατο ειχα βγαλει ενα σπυρακι στο πεος μικρο κοκκινο και δεν με ποναγε ιδιαιτερα οταν το πιεζα ουτε και ετσουζε το μονο εβγαζε ενα υγρο παρα πολυ λιγο υγρο ομως ξεχασα να πω ειμαι 15 χρονων. Την Τριτη ειχε φυγει ρωτησα την μητερα μου γι'αυτο και μου ειπε οτι ειτε ειχα παει τουαλετα με βρωμικα χερια, ειτε καποιο εσωρουχο, η τελος καποιο απορρυπαντικο τον Ιουλιο ειχα κατι σαν σεξουαλικη επαφη οχι ομως κανονικη δηλαδη καθολου υγρα σε κανενα σωμα κτλπ. Θα ημουν ευγνωμων αν καποιος με βοηθουσε. Σας ευχαριστω για την υπομονη σας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #123636 από jenaki15 στις 22 Οκτωβρίου 2013, 3:36μμ

jenaki15

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/10/2013
ηρεμια πανω απο ολα πανηκοβληθηκες πολυ φιλε μου!!!δεν ειναι τιποτα απολυτος καποια μικρη μολυνσει ειναι και θα περασει!!(τα ξερω απο τον αδερφο μου)εαν ομως δεν φυγει να πας στο φαρμακιο και να παρεις μια ειδικη κρεμα που υπαρχει....αυτα απο εμενα ελπιζω να σε βοηθησα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login