Στείλε λεφτά στο ftou.gr
A)bort, R)etry, I)gnore, V)alium?
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ξύρισμα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #122168 από arlon στις 02 Αυγούστου 2013, 12:34πμ

arlon

Εικονίδιο
μέλος από: 2/8/2013
Γειά σας παιδιά,ονομάζομαι Γιάννης.Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να ξυρίσει ένας άνδρας το σώμα του.Επίσης με τι,ξυραφάκι ή με κάτι διαφορετικό; Ευχαριστωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122173 από ειρηνουλ_12 στις 02 Αυγούστου 2013, 4:06πμ

ειρηνουλ_12

Εικονίδιο
μέλος από: 5/2/2013
Καλησπέρα Γιάννη!
Δεν είμαι άντρας αλλά μπορώ να σε βοηθίσω.
Κατά την προσωπική μου γνώμη οι ξυριστικές μηχανές (κατά προτοίμηση ειδικές για το σώμα και οχι μόνο για το πρόσωπο) κάνουν την καλύτερη δουλειά και δεν προκαλούν τους ερεθισμούς που προκαλεί το ξυράφι.
Εάν πάλι προτοιμάς το ξυράφι ο πιο σωστός τρόπος είναι να βρέχεις την περιοχή που θέλεις να ξυρίσεις και να βάζεις κρεμοσάπουνο ή αφρό ξυρίσματος (και ο αφρός για το πρόσωπο κάνει η το τζελ) και να ξυρίζεις απο κάτω πρός τα πάνω, όμως εάν διαλέξεις αφρό ξυρίσματος να ξεπλένεις με καφτό νερό το ξυράφι.
Τα πιο κατάλληλα ξυράφια είναι τα γυναικεία π.χ. venus και όχι τα προσώπου, δεν κάνουν δουλειά. Και να αλλάζεις τακτικά την κεφαλή, κυρίως όταν βλέπεις οτι φεύγει το ξυράφι και τραυματίζεσαι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122175 από stef velea στις 02 Αυγούστου 2013, 1:03μμ

stef velea

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/8/2013
Ειρηνουλ 12
Εγω.όταν ξυριζομαι στο.........καταλαβενεις.......αν τ κάνω από.κάτω.προς τα πάνω μ.βγαίνουν σπυράκια......
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login