Μήνυμα στις 2/8/2013 στις 04:06 @Sex
Καλησπέρα Γιάννη! Δεν είμαι άντρας αλλά μπορώ να σε βοηθίσω. Κατά την προσωπική μου γνώμη οι ξυριστικές μηχανές (κατά προτοίμηση ειδικές για το σώμα και οχι μόνο για το πρόσωπο) κάνουν την καλύτερη δουλειά και δεν προκαλούν τους ερεθισμούς που προκαλεί το ξυράφι. Εάν πάλι προτοιμάς το ξυράφι ο πιο σωστός τρόπος είναι να βρέχεις την περιοχή που θέλεις να ξυρίσεις και να βάζεις κρεμοσάπουνο ή αφρό ξυρίσματος (και ο αφρός για το πρόσωπο κάνει η το τζελ) και να ξυρίζεις απο κάτω πρός τα πάνω, όμως εάν διαλέξεις αφρό ξυρίσματος να ξεπλένεις με καφτό νερό το ξυράφι. Τα πιο κατάλληλα ξυράφια είναι τα γυναικεία π.χ. venus και όχι τα προσώπου, δεν κάνουν δουλειά. Και να αλλάζεις τακτικά την κεφαλή, κυρίως όταν βλέπεις οτι φεύγει το ξυράφι και τραυματίζεσαι. Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα
Μήνυμα στις 2/8/2013 στις 03:55 @Διασκέδαση
καλησπέρα! Δεν χάνεις και τίποτα που δεν εχεις πίει ακομα. Αν θέλεις να ξεκινήσεις όμως θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις απο κατι ελαφρύ με αρκετό γάλα και γλυκό ή μέτριο. Θα μπορούσες επίσης να δοκιμάσεις και φρεντουτσίνο που είναι πολύ δροσιστικό και πιο απολαυστικό γιατί αν θέλεις βάζεις και γεύση μέσα π.χ. σοκολάτα, καραμέλα κλπ. Δεν είναι ακριβώς καφές αλλά έχει λίγη δόση καφέ μέσα. Το αμέσως επόμενο είναι το φρέντο καπουτσίνο που δεν είναι βαρύς καφές. Φραπέ για κανένα λόγο ακόμα! Πιο μετά που θα τον έχεις ανάγκη για ξενύχτια κλπ. τότε ναι :) Τέλος επειδή βρίσκεσαι ακόμα στην ανάπτυξη όπως και κάθε παιδί στην ηλικεία σου θα σου πρότεινα να μην έχεις τον καφέ σε καθημερινή βάση και κυρίως βραδυνές/απογευματινές ώρες. Ωστόσο για την γεύση του καφέ υπάρχουν και οι ντεκαφεινέ καφέδες που δεν αλειώνουν την γεύση του καφέ, είναι καφές με ελάχιστη έως και μηδενική δώση καφέ. Πήγαινε στο θέμα: καφές για πρώτη φορά
Μήνυμα στις 2/8/2013 στις 03:39 @Διασκέδαση
λοιπον παιδια ειμαι 16 και θα παω Β' λυκειου! εχω 3 τρυπιτσες στα αυτια, τις δυο κλασσικες και μια δευτερη στο δεξι αυτι! σκεφτομαι για αρχη να κανω στο αριστερο, επειδη ειναι η μια τρυπα η κλασσικη εκει θα ηθελα να κανω μια επανω επανω στο πτερυγιο του αυτιου :Ρ ειχα ρωτησει εναν καλο τυπα που εχουμε στην περιοχη που βαραει τρυπες αν ποναει εκει πανω και μου χε πει εξαρταται αν το πτερυγιο ειναι σκληρο η μαλακο, εντελη εγω δεν μπορω να καταλαβω αν οντως ισχυει αυτο γιατι και γνωστοι/στες που εχουν κανει επανω ειτε ειχαν σκληρο ειτε μαλακο δεν επαιζε ρολο.. εννοω και σε ατομα με μαλακο ποναει .. το δικο μου προσωπικα ειναι μαλακο και εκει πανω το σημειο ειναι αρκετα γυριστο. περσυ το καλοκαιρι ειχα κανει παλι στο πτερυγιο αλλα πιο χαμηλα και με ειχε πεθανει στον πονο.. βεβαια μου ειπε παλι εκεινος ο τυπας οτι δεν ειχε κανει καλα την τρυπα ενας αλλος που χα παει :Ρ οι γονεις μου μου λενε πως θα πονεσω πολυ και πως θα βγαλει πιον και θα μολυνθει εκει.. θα ηθελα γνωμες και απο ατομα απο εδω, οποιος εχει κανει ας μου πει! δεν θελω να εχω προβληματα. αρκετα τραβιξα με την τρυπα που ειχα κανει το καλοκαιρι περσι! Πήγαινε στο θέμα: τρυπες στα αυτια, πονανε?
Μήνυμα στις 2/8/2013 στις 03:27 @Sex
παιδια :) σας ευχαριστω ολους παρα παρα πολυ για τις πληροφοριες! τελικα δεν τρεχει απολυτως τιποτα! το χαπι της επομενης μερας λειτουργησε σωστα και εγω ειμαι μια χαρα ;) η καθηστεριση ηταν λογω αγχους! μετα απο καποιες μερες αδιαθετησα ^^ μπτω με τον τυπα που ημουν χωρισα :/ Πήγαινε στο θέμα: help!
Μήνυμα στις 8/2/2013 στις 00:40 @Sex
το ξερω... :/ 3η μερα καθηστερισης.. και το αγορι μου μου λεει να χαλαρωσω κ πως δν ειναι τπτ.. η κολλητη μου λεει πως αν δεν ηρεμισω δεν υπαρχει περιπτωση να μου ερθει περιοδος, ομως παρολα αυτα εγω φοβαμαι ... οι δικοι μου ειναι γιατροι και σιγουρα μπορουν να μου δωσουν μια λυση.. τι θα μπορουσα να τους ρωτησω γυρω απο αυτο το θεμα χωρις να με παρουν χαμπαρι?? (συγνωμη αν σας τα πριζω αλλα με το αγχος π εχω εγω αυτες τις μερες κοντευω να τρελαθω...) οποιος εχει περισσοτερες πληρωφοριες και γνωσεις σχετικες με το θεμα και τις ερωτησεις μου ας μου πει.. σας παρακαλω :// Πήγαινε στο θέμα: help!
Μήνυμα στις 7/2/2013 στις 02:43 @Sex
μογλις: ευχαριστω. γιαννης: χρησιμοποιουμε εννωειτε.. απλως δεν ειχαμε εκεινη τη στιγμη και θελαμε και οι δυο πολυ.. ο ξανθος: το ξερω.. και εγω βασικα δεν ημουν σε γονιμη μερα ουτε καν ο οργανισμος μου ειχε αρχισει διαδικασια να ετοιμαζει το ωαριο πιστευω γιαννης(εφοα): εχω 2μιση μερες καθηστεριση ... ο κολπος μου απο τις 4-5 του μηνα ειναι υγρος, οπως καθε γυναικας πριν αδιαθετισει .. και τωρα εχει αρχισει να στεγνωνει που λογικα σημαινει οτι θα αδιαθετησω, ομως και παλι φοβαμαι.. το θεωρω λιγο απιθανο να εχω μεινει εγκυος, ομως εκει που δεν το περιμενεις σου ερχεται.. τα τεστ ειναι αξιοπιστα? υπαρχει καποια συγκεκριμενη μαρκα που σου βγαζει 100% σωστα το αποτελεσμα? (γιατι υπαρχουν περιπτωσεις που δειχνουν λαθος... και δεν θελω να παθω κανενα σοκ!) επεισης θελουν συνταγη γιατρου? υ.γ.επεισης ειχα παει στον γυναικολογο και μου ειχε πει πως εχω μικρουλα μυτρα ακομα και πως μαλλον δεν μπορω να μεινω εγκυος.. παιζει ρολο και το μεγεθος της μυτρας? και υπαρχει περιπτωση να αδιαθετησω συμφωνα με τα παραπανω δεδομενα? διαφωτιστε με σας παρακαλω :( ειμαι σε δυσκολη θεση.. οποιος γνωριζει ας απαντησει.. μονο καλο θα κανει! (ευχαριστω οσους απαντησαν, ειναι πολυτιμη η βοηθεια τους ) Πήγαινε στο θέμα: help!
Μήνυμα στις 5/2/2013 στις 02:26 @Sex
γεια σας! ειμαι 15 χρονων παω 1η λυκειου και απο τον δεκεμβρη εχω ξεκινησει σεξουαλικες επαφες με το αγορι μου που ημαστε μαζι απο το καλοκαιρι της εκτης δημοτικου .. ετσι μια μερα μετα την περιοδο μου ειχαμε μιας μικρης διαρκειας σεξουαλικη επαφη (δευτερολεπτα γιατι δεν ειχαμε προφυλλακτικα και θα ειχε εξπερματωση στον κολπο μου)και φοβαμαι μην εχω μεινει εγκυος... :/δεν ειχε εξπερματωση μεσα μου, αλλα ειναι πιθανο να εχω μεινει και με τα προσπερματικα υγρα? υ.γ: δεν εχω σταθερο κυκλο.. ειχα περιοδο στις 5/12/12 και μετα παλι στις 5/1/13, 11/1 μου τελειωσε και 12/1 εγινε αυτο. εχω πονακια κατω χαμηλα και στη μεση σαν να ειναι να αδιαθετησω για πειτε μου :// Πήγαινε στο θέμα: help! |