Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η γυναίκα μας εμπνέει να κάνουμε μεγάλα πράγματα, και μας εμποδίζει να τα πετύχουμε.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

1η φορά

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #122127 από kwstasotrelos στις 29 Ιουλίου 2013, 6:58μμ

kwstasotrelos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/7/2013
Γεια σας,

Σε λίγες μέρες θα πάω σε οίκο ανοχής για να δω και εγώ την εμπειρεία,
Είμαι 16 χρονών και έίχα μερικές σχέσεις χωρίς σεξουαλική δραστιριότητα. Θα ήθελαν να μου πείτε αν θα σπάσει το πετράκι με το προφιλακτικό την 1η φορά και καμια συμβουλή. Αυτά ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122128 από Campis στις 29 Ιουλίου 2013, 9:36μμ

Campis

Εικονίδιο
Λογικα εννοεις το πετσακι...
Το πετσακι ενωνεται με το κεφάλι του πέους με τον χαλινό.Ενα κομματι δερματος στην κατω πλευρα του πεους.Αυτό υπαρχει περιπτωση να κοπει, αλλα μονο αν ασκηθει πολυ μεγαλη πιεση. Δεν ειναι συχνο φαινομενο, και δεν εχει σχεση με το προφυλακτικο. Ισα ισα που το προφυλακτικο εχει λιπαντικο οποτε μειωνονται οι πιθανοτητες να κοπει ο χαλινος. Επισης δε συμβαινει μονο την πρωτη φορα. Μπορει να συμβει σε καποιον οποτεδηποτε. Αν συμβει, δεν ποναει και αιμορραγει ελαχιστα.

Τωρα οσον αφορα τις συμβουλες. Αν το εχεις αποφασισει να πας σε οικο ανοχης, κοιτα να εισαι χαλαρος και χωρις αγχος. Οι κοπελες εκει ειναι εμπειρες και λογικα δε θα υπαρξει προβλημα. Να εισαι καθαρος, αν και το πιο πιθανο ειναι να ριξεις κι ενα πλυσιμο εκει πριν την πραξη. Επισης να εχεις πλυνει καλα δοντια...

Προσωπικη μου αποψη, ειναι οτι η πρωτη φορα ειναι παντα κατι ξεχωριστο. Οποτε σιγουρα μια επαγγελματιας μπορει να σε προσεξει και να σε χειριστει καλα... αλλα τιποτα δεν αντικαθιστα την προσοχη και το χειρισμο μιας κοπελας που σε αγαπαει. Το συναισθημα στην ερωτικη πραξη δυστυχως δεν αγοραζεται και μια πορνη οτι και να κανουμε, δεν ειναι δικος μας ανθρωπος. Αν τωρα εσυ για οποιοδηποτε λογο εχεις επιλεξει τον οικο ανοχης, κοιτα να το απολαυσεις οσο περισσοτερο μπορεις και να περασεις καλα!

Ελπιζω να σε βοηθησα.Καλες εμπειριες ευχομαι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122137 από chaoticgirl στις 30 Ιουλίου 2013, 1:11μμ

chaoticgirl

μέλος από: 30/7/2013
γιατι δεν δοκιμαζεις με μια κοπελα?θελεις οπωσδηποτε να πας σε οικο ανοχης?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122141 από kwstasotrelos στις 30 Ιουλίου 2013, 1:50μμ

kwstasotrelos

Εικονίδιο
banned
"Επισης να εχεις πλυνει καλα δοντια..."

Δεν το κατάλαβα αυτό :P

@chaoticgirl: Αυτό τον καιρό δεν το βλέπω να παίζεται κάτι... ε και θα ήθελα να αποκτήσω την εμεπιρία και όταν το κάνω με μια κοπέλα σε σχέση, δεν θέλω να μην έχω ιδέα το πως είναι :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122148 από chaoticgirl στις 30 Ιουλίου 2013, 10:52μμ

chaoticgirl

μέλος από: 30/7/2013
οπως θες εσυ..
καλη επιτυχια δεν ξερω τι να πω:p
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login