Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όπως είπε ο Αϊνστάιν: «όλα είναι σχετικά». Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, θυμηθείτε και την «απροσδιοριστία» του Χάιζενμπεργκ. Κάτι ανάλογο σημαίνει και αυτή.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ερωτας χωρις προφυλαξη

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121869 από giotakigataki στις 16 Ιουλίου 2013, 3:43μμ

giotakigataki

Εικονίδιο
μέλος από: 16/7/2013
γεια σας !! ειμαι 17,5 και το αγορι μου 21 χρονων , πριν 3 μερες ολοκληρωσαμε .ηταν και για τους δυο μας πρωτη φορα, δεν πηραμε προφυλαξεις ,νησυχω γιατι παροτι βγηκε απο μεσα μου δεν μπορουσε να τελειωσει με τιποτα επι πολυ ωρα ....υπαρχει περιπτωση να τελειωσε μεσα μου χωρις να το καταλαβει¨???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121872 από giotakigataki στις 16 Ιουλίου 2013, 4:06μμ

giotakigataki

Εικονίδιο
σας παρακαλω αν ξερει καποιος κατι βοηθεια τα χω παιξει :( :(
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #121874 από Gray στις 16 Ιουλίου 2013, 6:41μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011

Αποδεκτή απάντηση

ο τιτλος σου απανταει αυτοματα την ερωτηση σου . ερωτας χωρις προφυλαξη = πιθανοτητες εγγυμοσυνης (γιατι /ναι/ Shit happens ).

Δεν πρεπει ανθρωπος στην Γη να κανει σεξ χωρις να αντιλαμβανεται και να γνωριζει τις επιπτωσεις του ερωτα χωρις προφυλαξη , γιατι μπηκες στον κοπο να κανεις σεξ η να ρωτησεις , ειναι προφανης η απαντηση , ανθρωποι οι οποιοι δεν εχουν επιγνωση επι του θεματος και απλα εχουν καυλες , δεν ειναι "Ετοιμοι" για κατι τετοιο , δεν ξερω τι σου ειπανε , και δεν ξερω ποτε εμαθες οτι εισαι "Ετοιμη και ωριμη" για να κανεις κατι τετοιο ..

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ , υπαρχουν πολλες πιθανοτητες εγκυμοσυνης , ποσο μαλλον οταν ΔΕΝ φοραει ο ανδρας προφυλακτικο .

Ο ανδρας βγαζει προσπερματικα χωρις να το καταλαβει , και αυτα μπορουν να κανουν ζημια , επισης ΝΑΙ μπορει να τελειωσε και να μην το καταλαβε , μπορει να εβγαλε "λιγο" σπερμα χωρις να το καταλαβει .

αν ο κοσμος , ειχε την "γνωση" επι τουτου του θεματος , δεν θα επρεπε καθε μερα να βλεπεις εναν κοινωνικο λειτουργο να παιρνει παιδια απο σπιτια με οικογενειες που εχουν φτιαχτει "κατα λαθως" στα 16-17 τους ... Το τραγικο ειναι οτι εισαι 17 στα 18 και το ρωτας αυτο , δεν σου τα εμαθαν οταν ησουν μικρη? Και "ας πουμε" εχεις το "αλλοθι" της πρωτης φορας ... δεν σου περασε απο το μυαλο οτι .. πρεπει να βαλει ο ανδρας προφυλακτικο (ασθενεια ) η και αν δεν θελετε , εσυ να παρεις αντισυλληπτικα?

Και μετα λενε "συντηρητικους" ολους αυτους που φωναζουν να μην κανουν σεξ τα νεα παιδια μεχρι να εχουν την ολη επιγνωση και ευθυνη των πραξεων τους..

Λοιπον , αφου τελειωσα το μικρο μου "rant" , θα σου πω οτι υπαρχουν καποιες μικρες πιθανοτητες , κανε ενα τεστ να δεις απο μονη σου , και την επομενη φορα ας σου γινει μαθημα και ας ελπισουμε οτι η "αμαθεια" ισως μπορει να αποφευχθει απο τα βιωματα ... πρεπει να εισαι ξυπνια τωρα που γινεσαι 18 χρονων , δεν ειναι ολα ωραια και καλα ! εισαι υπευθυνη των πραξεων σου τωρα , "προσεχε"

( Δεν σου τα ειπα ολα αυτα ^ για να σε στεναχωρήσω ουτε επειδη ηθελα να κανω κηρυγμα, απλα θελω με τον "αγενες" αυτον τροπο να σε ταρακουνήσω λιγο να δεις τα λαθη σου , η ζωη ειναι σκληρη .. το ξερω οτι με το να μιλαω ετσι δεν κανω κατι το /καλο/ και το ξερω πως θα μπορουσα να το κανω καλυτερα , αλλα πρεπει να σκεφτεις και εσυ λιγο τον τροπο που σκεφτεσαι ! ειναι πιο /αγενης/ η ερωτηση σου , προς τον εαυτο σου περισσοτερο , παρα ο τροπος που μιλησα )

ευχομαι ολο αυτο να σου βγει σε καλο (δλδ να μην εισα) και πρωτα απ'ολα να σου ηταν ενα καλο "μαθημα" ζωης !

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ! και καλυτερα μυαλα !
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121875 από giotakigataki στις 16 Ιουλίου 2013, 7:44μμ

giotakigataki

Εικονίδιο
εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες και σε ευχαριστω ..... ομως αν τελειωνε δεν θα το καταλαβαινε???:(
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121878 από Gray στις 16 Ιουλίου 2013, 10:54μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
Σιγουρα οταν εμεις τα αγορια τελειωνουμε , νιωθουμε ηδονη . ειναι αυτο που ονομαζουμε 'climax' . Αυτο που θελω να πω ειναι πως καθε φορα που εξπερματονουμε , το νιωθουμε καθως τοτε βρισκομαστε σε ηδονη και οργασμο . Το θεμα ειναι οτι γενικα βγαζουμε προσπερματικα (για να βοηθηθει το penetration) τα οποια περιεχουν σπερμα και μπορουν να κανουν κακο. αυτα δεν καταλαβαινουμε ποτε ερχονται (τουλ οχι εγω)

Σε καποιους ανδρες συμβαινει να εξπερματοσουν και να μην νιωσουν ηδονη , γιαυτο σου τα εψαλα απο πανω , διοτι ΠΟΤΕ δεν ειμαστε σιγουροι για κατι !

αλλα ναι , οι περισσοτεροι ανδρες το καταλαβαινουν .
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login