τρίχες
Μήνυμα #120423 από ghost rider στις 22 Μαΐου 2013, 12:47μμ
μέλος από: 22/5/2013 μηνύματα: 5 0 |
Γεια σας παιδια. είμαι καινούριος στο ftou και δεν ξέρω αν το θέμα ανήκει εδώ... τεσπα. Θα ήθελα μια συμβουλή. Είμαι 19 χρόνων και τον τελευταίο χρόνο άρχισαν να βγαίνουν στο στήθος μου πολλές τρίχες. Μέχρι προηγουμένως είχα λίγες γύρω από τις ρώγες και κάτω από τον αφαλό και τώρα εχω παντού. Μάλιστα χθεςήθελα να βάλω μια άσπρη μπλούζα και είδα ότι φαίνονταν από κάτω οι μαύρες τρίχες ( δεν είμαι και ξανθός... να μην φαίνονται τόσο). Εσείς λέτε να κάνω αποτρίχωση ή όχι; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120425 από natasa SIA στις 22 Μαΐου 2013, 2:15μμ
μέλος από: 22/5/2013 μηνύματα: 3 0 |
ο καλυτερος τροπος αποτριχωσης ειναι το κερι..κανει και ο αδερφος μου στο σωμα του και αργουν να ξαναεμφανηστουν.το κακο ειναι οτι ποναει αρκετα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120530 από ghost rider στις 27 Μαΐου 2013, 12:16πμ
μέλος από: 22/5/2013 μηνύματα: 5 0 |
Δηλαδή να τις βγάλω τελείως... Δεν το έχω ξαναδοκιμασει. Άμα τις κουρεψω βγουν πιο μεγάλες μετά; εμένα δεν μου αρέσει πολύ που οι άνδρες κάνουν αποτρίχωση, πιστεύω πως ο άντρας θα πρέπει να έχει τρίχες και στο στήθος και στις μασχαλες και στο πεοςς και στα πόδια και γενικά παντού |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120729 από thomasla στις 04 Ιουνίου 2013, 5:51μμ
μέλος από: 4/6/2013 μηνύματα: 4 0 |
Καλησπέρα, στις μασχάλες να προσέξεις άμα κάνεις αποτρίχωση με κερί γιατί υπάρχουν αδένες και μπορεί να πάθουν βλάβη. Καλό είναι εκει να τις ξυρίζεις με ξυραφάκι τις τρίχες γιατί συνήθως αυτές ευθύνονται για άσχημες οσμές. Γενικά με κερί αν κάνεις αποτρίχωση μετά θα βγαίνουν πιο μαλακές απλά ίσως σε ερεθίσει ανάλογα βέβαια τον/την αισθητικό (τις μεθόδους που χρησιμοποιεί δλδ). Γιατί πιστεύεις πώς θα πρέπει να έχει τρίχες ο άντρας; Το λέει κάποιος νόμος; Προσωπικά πιστεύω ότι είναι στη γνώμη του καθενός. Κάνω αποτρίχωση συνήθως στα πόδια λόγω άθλησης(ποδήλατο) αλλά και στο στήθος/κοιλιά πολλές φορές, έχω κάνει και στο πέος με κερί απλά εκεί ίσως τσούξει ανάλογα πάντα βέβαια τον/ην αισθητικό να ξέρεις. Το κερί όμως είναι πιο ακριβό γενικά. Οπότε να το προτιμάς καλοκαίρι που βγαίνεις παραλία ή όταν κάνεις σπορ που είναι απαραίτητη η αποτρίχωση. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |