Μήνυμα στις 2/6/2013 στις 12:11 @Διάφορα
παιδιά εσείς τι προτιμάτε να φοράτε κοντομανικες ή αμανικες μπλούζες. Για να φορέσεις όμως αμανικες μπλούζες δεν πρέπει να έχεις και μπράτσα. εγώ δεν προτιμώ και πολύ τις αμανικες γιατί με οποία κίνηση και να κανείς φαίνονται οι τρίχες στη μασχάλη και αυτό δεν μού πολύ αρέσει. πείτε μού τις απόψεις σας και για τα δύο
Πήγαινε στο θέμα: μπλούζα
Μήνυμα στις 31/5/2013 στις 20:57 @Μηχανήματα
γεια σας παιδιά. μπορείτε να μου προτείνετε ακουστικά που να βγάζουν δυνατό και καλής ποιότητας ήχου αλλά σε χαμηλή τιμή;
Πήγαινε στο θέμα: ακουστικά
Μήνυμα στις 27/5/2013 στις 00:16 @Sex
Δηλαδή να τις βγάλω τελείως... Δεν το έχω ξαναδοκιμασει. Άμα τις κουρεψω βγουν πιο μεγάλες μετά; εμένα δεν μου αρέσει πολύ που οι άνδρες κάνουν αποτρίχωση, πιστεύω πως ο άντρας θα πρέπει να έχει τρίχες και στο στήθος και στις μασχαλες και στο πεοςς και στα πόδια και γενικά παντού
Πήγαινε στο θέμα: τρίχες
Μήνυμα στις 27/5/2013 στις 00:10 @Διάφορα
Γεια σας παιδιά. Μήπως ξέρετε πως μπορούν να μεγαλώσουν τα νύχια. Είναι μικρά γιατί όταν ήμουν μικρός τα έτρωγα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πήγαινε στο θέμα: νύχια
Μήνυμα στις 22/5/2013 στις 12:47 @Sex
Γεια σας παιδια. είμαι καινούριος στο ftou και δεν ξέρω αν το θέμα ανήκει εδώ... τεσπα. Θα ήθελα μια συμβουλή. Είμαι 19 χρόνων και τον τελευταίο χρόνο άρχισαν να βγαίνουν στο στήθος μου πολλές τρίχες. Μέχρι προηγουμένως είχα λίγες γύρω από τις ρώγες και κάτω από τον αφαλό και τώρα εχω παντού. Μάλιστα χθεςήθελα να βάλω μια άσπρη μπλούζα και είδα ότι φαίνονταν από κάτω οι μαύρες τρίχες ( δεν είμαι και ξανθός... να μην φαίνονται τόσο). Εσείς λέτε να κάνω αποτρίχωση ή όχι;
Πήγαινε στο θέμα: τρίχες |