Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το χασμουρητό είναι μια σιωπηλή κραυγή.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Καθυστέρηση Εφηβείας

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #119794 από Agnostos_ στις 25 Απριλίου 2013, 1:58πμ

Agnostos_

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/4/2013
Καλησπέρα στην κοινότητα του Ftou.Είμαι νέος στο φόρουμ μιας και δεν βρήκα απάντηση στο πρόβλημα μου είπα να απευθυνθώ σε εσάς ελπίζω η απόφαση μου αυτή να λύσει το πρόβλημα μου.

Είμαι 16 ετών και μπαίνω στον Ιούνιο στα 17.Το πέος μου είναι 13 εκατοστά σε στύση δεν αντιλέγω κανονικό μέγεθος και τα σχετικά αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα...Το πέος μου λοιπόν δεν είναι χοντρό και δεν μοιάζει καθόλου με κανονικό πέος εφήβου αλλά με μικρού παιδιού...

Έχω περάσει ατελείωτες ώρες στο ιντερνετ να προσπαθώ να βρω μια απάντηση στο τι έχω μα δεν το έχω καταφέρει...

θέλω να βρω κοπέλα να κάνω σχέση να γνωρίσω την ερωτική ζωή αλλά η όψη του πέους μου και η λεπτότητα του δεν βοηθούν στο να πραγματοποιηθούν αυτά που επιθυμώ..

Μιλάω με φίλους με ρωτάνε διάφορα για την ερωτική μου ζωή και νιώθω άβολα κάποτε υπήρξε κοινωνική απομόνωση για αυτό το λόγο δεν έβγαινα για να μην έρθω σε δύσκολη θέση μιας και η παρέα μου ασχολείται πολύ με αυτά...

Παρακαλώ να απαντήσετε όσοι ξέρετε κάτι που μπορεί να με βοηθήσει στο να δω τι έχω το τι πρέπει να κάνω και πως μπορώ να το επιλύσω πάρτε το σαν μια θερμή παράκληση ενός νέου μέλους στο ftou.gr

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119796 από Webmaster στις 25 Απριλίου 2013, 5:07πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Κατ' αρχήν το ftou.gr δεν είναι κοινότητα. Το ακριβώς αντίθετο βασικά.

Κατά δεύτερον, το πρόβλημα που έχεις είναι περίπλοκο και τραυματικό αλλά αν το χειριστείς σωστά θα βγεις σώος και μάλιστα πιο μάγκας απ' τους άλλους.

**Μαντεύω** ότι παρόλο που η μαθηματική σου ηλικία είναι 16 στα 17, η ορμονική και σωματική σου ηλικία είναι 12-13. Αυτό μπορεί να γίνεται για διάφορους λόγους: κληρονομικότητα, υπερβολική στενοχώρια, κοιλιοκάκη (celiac disease), άλλο ορμονικό λόγο.

Στην ουσία λοιπόν δεν είσαι 17 χρονών αλλά 13 και είναι blessing in disguise διότι είναι σαν να λέμε ότι πήρες 4 χρόνια παράταση. Οι "συνομήλικοι" φίλοι σου των 17 δεν έχουν κανένα κοινό ενδιαφέρον μ' εσένα. Αν αρχίσεις να κάνεις παρέα με μικρότερα άτομα θα περάσεις πολύ καλύτερα, θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα κι επίσης θα ωριμάσετε μαζί.

Αφού οργανικά δεν είσαι το ίδιο με τους άλλους ακόμα. Ή αναγκάζεσαι να βγαίνεις μαζί τους που εκ φύσεως δεν ανήκεις και να νιώθεις συνεχώς υποδεέστερος και "καθυστερημένος" ή κάνεις παρέα με οργανικά συνομηλίκους σου και είσαι πιο άνετα.

Επίσης μαντεύω ότι η κατάσταση αυτή είναι προσωρινή. Σύντομα που θα σου έρθουν και τα χαρακτηριστικά της εφηβείας (τρίχες, φωνή, ύψος, αύξηση πέους κλπ) θα είσαι κυριλέ οπότε υπομονή.

Προσοχή: Για να εξαλείψεις την πιθανότητα σοβαρής ορμονικής έλλειψης πήγαινε σε ένα ενδοκρινολόγο (κάτι που έπρεπε να είχες κάνει ήδη).

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119800 από Agnostos_ στις 25 Απριλίου 2013, 1:26μμ

Agnostos_

Εικονίδιο
banned
Μου λες να αλλάξω παρέα επειδή έχω καθυστερημένη εφηβεία;.Νομίζω παράτολμο και υπερβολικό.Έχω τρίχωση στο πρόσωπο όχι και τόσο μεγάλη κάτω από τις φαβορίτες κάτι χνούδια και από κάτω από το πιγούνι κάτι μικρές τριχούλες και μουστάκι όχι και τόσο έντονο..Στην μασχάλη έχω όχι και πάρα πολλές στην επίμαχη περιοχή έχω ολόκληρο δάσος...Έχω αρχίσει να βγάζω τρίχες στην κοιλία δεν εχω και αρκετές.Τι τρέχει; τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση; στα 17 κοντεύω να πάω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119803 από Webmaster στις 25 Απριλίου 2013, 4:03μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Ναι με άτομα μικρότερης ηλικίας θα νιώθεις πιο άνετα και θα επλαγείς πόσο εύκολα θα λυθεί το πρόβλημα μέχρι τέλοσπάντων να πάρει μπρος ο οργανισμός σου.

Νιώθεις άσχημα και κλείνεσαι γιατί έχετε δυσαρμονία με τα άλλα άτομα της τάξης σου. Οι παρέες είναι πολλές φορές καταπίεση, κατά κάποιο τρόπο υποχρεωνόμαστε να κάνουμε παρέα με συνομήλικους ενώ θα περνάγαμε καλύτερα με άλλους.

Και ξαναλέω: Σε λίγα χρόνια αυτό που τώρα βλέπεις ως πρόβλημα θα είναι ανέλπιστη τύχη διότι όταν οι άλλοι θα δείχνουν 30 εσύ θα δείχνεις 25.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119823 από Agnostos_ στις 25 Απριλίου 2013, 9:19μμ

Agnostos_

Εικονίδιο
banned
Ειναι πιθανο να υπαρχει παθολογικο αιτιο;
αν ναι τι πρεπει να κανω;
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login