Μήνυμα στις 25/4/2013 στις 21:38 @Κλάψιμο
Επιρεασμενος απο ενα θριλερ που μου ειχε περιγραψει ενας φιλος ο εντονος φοβος πως μπορει να παθω κατι παρομοιο δεν με αφηνε να κοιμηθω..Οσο περνουσε η ωρα το σκεφτομουν περισσοτερο νομιζω ειδα και κατι στο ιντερνετ και επιδηνοθηκε η κατασταση...Αμεσως αρχισα να τρεμο και ο φοβος να ειναι αρκετα εντονος αυτο το τρεμουλο κρατησε μερικα λεπτα βεβαια εαν δεν μιλουσα στο φεισμπουκ και προσπαθουσα να σκεφτω κατι αλλο δεν θα σταματουσε αυτο το τρεμουλο...Τελικα δεν κοιμηθηκα καθολου εκεινο το βραδυ και πριν αυτου του περιστατικου ειχα φοβιες επι διαφορων θεματων να μην μπει κλεφτης στο σπιτι κλπ και αλλα με θρησκευτικα θεματα...Πριν κοιμηθω κανω την προσευχη μου και ειναι ενας τροπος αντιμετωπισης του προβληματος γιατι σου δινει μια αισθηση ασφαλειας...Ελπιζω να σε βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: φοβάμαι Να κοιμηθώ
Μήνυμα στις 25/4/2013 στις 21:19 @Sex
Ειναι πιθανο να υπαρχει παθολογικο αιτιο; αν ναι τι πρεπει να κανω; Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση Εφηβείας
Μήνυμα στις 25/4/2013 στις 13:26 @Sex
Μου λες να αλλάξω παρέα επειδή έχω καθυστερημένη εφηβεία;.Νομίζω παράτολμο και υπερβολικό.Έχω τρίχωση στο πρόσωπο όχι και τόσο μεγάλη κάτω από τις φαβορίτες κάτι χνούδια και από κάτω από το πιγούνι κάτι μικρές τριχούλες και μουστάκι όχι και τόσο έντονο..Στην μασχάλη έχω όχι και πάρα πολλές στην επίμαχη περιοχή έχω ολόκληρο δάσος...Έχω αρχίσει να βγάζω τρίχες στην κοιλία δεν εχω και αρκετές.Τι τρέχει; τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση; στα 17 κοντεύω να πάω!
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση Εφηβείας
Μήνυμα στις 25/4/2013 στις 01:58 @Sex
Καλησπέρα στην κοινότητα του Ftou.Είμαι νέος στο φόρουμ μιας και δεν βρήκα απάντηση στο πρόβλημα μου είπα να απευθυνθώ σε εσάς ελπίζω η απόφαση μου αυτή να λύσει το πρόβλημα μου. Είμαι 16 ετών και μπαίνω στον Ιούνιο στα 17.Το πέος μου είναι 13 εκατοστά σε στύση δεν αντιλέγω κανονικό μέγεθος και τα σχετικά αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα...Το πέος μου λοιπόν δεν είναι χοντρό και δεν μοιάζει καθόλου με κανονικό πέος εφήβου αλλά με μικρού παιδιού... Έχω περάσει ατελείωτες ώρες στο ιντερνετ να προσπαθώ να βρω μια απάντηση στο τι έχω μα δεν το έχω καταφέρει... θέλω να βρω κοπέλα να κάνω σχέση να γνωρίσω την ερωτική ζωή αλλά η όψη του πέους μου και η λεπτότητα του δεν βοηθούν στο να πραγματοποιηθούν αυτά που επιθυμώ.. Μιλάω με φίλους με ρωτάνε διάφορα για την ερωτική μου ζωή και νιώθω άβολα κάποτε υπήρξε κοινωνική απομόνωση για αυτό το λόγο δεν έβγαινα για να μην έρθω σε δύσκολη θέση μιας και η παρέα μου ασχολείται πολύ με αυτά... Παρακαλώ να απαντήσετε όσοι ξέρετε κάτι που μπορεί να με βοηθήσει στο να δω τι έχω το τι πρέπει να κάνω και πως μπορώ να το επιλύσω πάρτε το σαν μια θερμή παράκληση ενός νέου μέλους στο ftou.gr Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση Εφηβείας |