Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ο Di Caprio όμορφος.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Τι να κανω τώρα? προβηλημα με αγόρι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #108824 από Nicoleta στις 05 Σεπτεμβρίου 2012, 3:41μμ

Nicoleta

Εικονίδιο
μέλος από: 5/9/2012
Καλησπέρα σας, έχω ένα πρόβλημα με το πρώην αγόρι μου , βασικά δεν είναι τίποτα σοβαρό απλά θέλω την γνώμη σας ! Τον θέλω εδω και 3 χρόνια , τα είχαμε για περίπου 3 μήνες αλλα μετα με χώρισε για μια βλακεία ! Παρόλα αυτά μετα τον χωρισμό είχαμε ξανακάνει φάση αλλα μετα απο 1εβδομαδα αυτός τα έφτιαξε με άλλη ! Και εγω για ν μπορέσω να ξεκολλαω έκανα φάση με εναν που μου άρεζε εκείνο το διάστημα ! Μόλις το έμαθε ο πρωιν μου είχε σκαση απο την ζήλια του και χώρισε με εκείνη ! Και μετα μια μέρα που είχαμε βγει με παρέα με έπιασε και με φίλησε ! Απο τότε πέρασαν πολύ μήνες και χθες μου είπε η κολλητη μου (που είναι και δική του) ότι θέλει να ξαναγίνει κάτι ! Εγω τι θα έπρεπε να κανω τώρα ? απο την μια θέλω αλλα απο την άλλη δεν θέλω να με θεωρεί δεδομένη και οπότε θέλει να με θυματε!

Υ.Γ. Ξέχασα να πω πως παραπροχθές είχε ανεβάσει φβ μια φότο ενως κοριτσιού και είχε γράψει πως αυτή είναι που θέλει αλλα την επόμενη μέρα την διέγραψε !

Μήπως το κάνει για να ζηλεψει εκείνη ?
Τι θα κάνατε στην θέση μου?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108827 από Nicoleta στις 05 Σεπτεμβρίου 2012, 4:06μμ

Nicoleta

Εικονίδιο
μέλος από: 5/9/2012
Κανείς ???:$
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108842 από Dark Knight στις 05 Σεπτεμβρίου 2012, 5:40μμ

Dark Knight

Εικονίδιο
μέλος από: 19/8/2012
Κοπελια σε λαθος κατηγορια,εγραψες το θεμα σου!Οπως βλεπεις,εδω η κατηγορια εχει να κανει με σεξ και οτι σχετιζεται με αυτο!!Εσυ επρεπε να γραψεις το θεμα σου στην κατηγορια "Θεια Κλημεντινη"
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login