Μήνυμα στις 23/10/2012 στις 00:59 @Sex
Γιατι ντρεπεσαι βρε?Θα νιωσεις τοσο τελεια,που θα ανατριχιασει καθε εκατοστο του σωματος σου!!Δυστυχως υπαρχουν αρκετα αγορια που δεν θελουν με τιποτα να κανουν γλειφομουνι(κομπλεξικοι δηλαδη!Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι καθολου...θα εχεις κανει πριν συναντηθειτε μια καλη αποτριχωση εκει κατω(γιατι αμα ειναι θαμνος δεν λεει με τιποτα,πιστεψε με),μετα ενα μπανακι μαζι με μια κρεμα σωματος και θα κατσεις να το απολαυσεις!Θα κλεισεις τα ματια και οπου χρειαζεται θα καθοδηγεις το αγορι σου!Γιατι υποθετω οτι δεν εχει ξανακανει στοματικο,οποτε θα χρειαστει την βοηθεια σου!Ευκολο δεν ειναι?
Πήγαινε στο θέμα: Χάδια μέσα απτο μποξεράκι
Μήνυμα στις 19/10/2012 στις 22:35 @Sex
γιατι δεν δοκιμαζεις να τον αφησεις να τελειωσει στο στομα σου??Θα δει τον ουρανο με τα αστρα και θα παραμιλαει!!
Πήγαινε στο θέμα: Χάδια μέσα απτο μποξεράκι
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 18:44 @Sex
Το μυστικο για καλο στοματικο και για να κανεις το αγορι να παραμιλαει,ειναι:α)να το βαζεις οσο μπορεις μεσα στο στομα σου,β)να μην χρεισιμοποιεις πολυ τα χερια σου και γ)να το κανεις μεχρι να τελειωσει στο στομα σου(και αν καταπιεις κιολας,θα σε προσκυναει μετα,χαχα!!)Εκανες τιποτα απο αυτα τα 3,οταν του το εκανες?
Πήγαινε στο θέμα: περίεργες...διαθέσεις
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 18:38 @Sex
Οσο για το τελειο σεξ,αρχικα πρεπει να περιλαμβανει εντονο οργασμο!Σου εχει τυχει να φτασεις σε οργασμο και να τρεμει ολο σου το κορμι?Αυτο ακριβως!!Επειτα πρεπει να εχει διαρκεια...οχι 5 λεπτα κ τελος!Γιατι ετσι δεν προλαβαινεις να φτασεις στην κορυφωση!Επισης οταν κανεις σεξ χωρις προφυλακτικο,η αισθηση ειναι ακομα πιο εντονη!!
Πήγαινε στο θέμα: Τρελα με το σεξ και ιδανικο σεξ
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 18:29 @Sex
Εμενα προσωπικα με τρελαινει το σεξ...θα μπορουσα να κανω καθε μερα,συνεχεια!Μ'αρεσει να υπαρχει ενταση,παθος και ενεργεια και ξενερωνω με την πολυ ηρεμια κ χαλαρωση!Θελω να την ακουει η γειτονια!χεχε!Πιστευω να μην ανηκεις στις μουγκες γυναικες!Μ'αρεσει η γυναικα να παθιαζεται,αλλα θελω να παιρνει και καμια πρωτοβουλια που κ που!Δηλαδη να με βαλει μια φορα κατω κ να μου αλλαξει τα φωτα!Μου ανεβαζει την διαθεση αυτο,γιατι ετσι δειχνει οτι με θελει...Ειμαι πειραχτηρι κ μ'αρεσει να "βασανιζω" την σχεση μου(αν και δεν εχω καποια σχεση τωρα)!Δηλαδη μπορει να παμε σινεμα και στην μεση της ταινιας να την εχω αναψει τοσο που να μου ζηταει να παμε σπιτι εκεινη την στιγμη!!Δεν θα μπορουσα να ημουν με καποια ψυχρη γυναικα,παγοκολωνα δηλαδη...θα ξενερωνα ελεεινα...
Πήγαινε στο θέμα: Τρελα με το σεξ και ιδανικο σεξ
Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 02:00 @Sex
Φανταζομαι,σε εκεινον που το εκανες,θα επαθε πλακα ετσι? ;-p
Μήνυμα στις 14/9/2012 στις 18:01 @Sex
Και πως σου φανηκε?Εσενα σου εχουν κανει?Εκει ειναι που θα τρελαθεις τελειως!!χεχε! ;-)
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 17:40 @Sex
Κοπελια σε λαθος κατηγορια,εγραψες το θεμα σου!Οπως βλεπεις,εδω η κατηγορια εχει να κανει με σεξ και οτι σχετιζεται με αυτο!!Εσυ επρεπε να γραψεις το θεμα σου στην κατηγορια "Θεια Κλημεντινη"
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω τώρα? προβηλημα με αγόρι
Μήνυμα στις 1/9/2012 στις 19:06 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνω με την κοπελια,προηγουμενως!
Πήγαινε στο θέμα: παραξενη συμπεριφορα καθηγητη
Μήνυμα στις 1/9/2012 στις 16:16 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Οταν λες οτι "τελειωσε μεσα σου",εννοεις κανονικα;Δηλαδη το θελατε;Η' απλα δεν προλαβε να τραβηχτει εγκαιρα αλλα βγηκε αμεσως μολις το καταλαβε;Γιατι αν ηταν ηθελημενα,κανατε μεγαλη απερισκεψια...το χαπι δεν ειναι καραμελα...:-(Πήγαινε στο θέμα: HELPPPP |