φιλια η κατι παραπανω?
Σελ. 1
Μήνυμα #95201 από Aritos στις 24 Φεβρουαρίου 2012, 9:22μμ
μέλος από: 18/2/2012 μηνύματα: 172 0 |
λοιπον εχω μια φιλη κολλητη ..που την ξερω σχεδον απο τοτε που θυμαμαι τον ευατο μου απο μωρα βασικα..ειμαστε και γειτονες..τωρα..εγω την νιωθω σαν δευτερη μου αδερφη με την εννοια οτι τι νοιαζομαι υπερβολικα πολυ οταν δεν ειναι καλα δεν ειμαι και εγω και το αντιστροφο σαν τα δυδυμα αδερφια..καταλαβαινω απο το πως περπαταει και απο το βλεμμα της αν εχει κατι..μου λειπει στις διακοπες βλακειεσ που κανουμε γκαφες που βριζομαστε κτλ κτλ..οτι και να μου ζητησει θα το κανω γιατι δεν της χαλαω ποτε χατιρι... ξερω τι τηα αρεσουν και τι οχι και εκεινη για μενα ομως σκεφτομαι μηπως νιωθω κατι παραπανω και δεν το εχω παρει χαμπαρι η ειναι το γεγονος οτι μεγαλωσαμε μαζι σχεδον? α και ειναι και κατι αλλο που με ανησυχει...εχω δει ποστς οτι και καλα δεν υπαρχει φιλια μεταξυ αγοριου κοριτσιου και εχω δει και ταινιες...no string attached ,friend with benefits..και εχω αρχισει να φανταζομαι πως θα ηταν αν τα ειχαμε ..οτι τι φιλαω και τετοια...εχω μπερδευτει..μηπως εχω επιρρεαστει απο τις ταινιες και απο τα οσα ακουγονται και λειτουργω ετσι? απο την αλλη ειμαι 16,5 οποτε ισως φταιει η εφηβεια που σκεφτομαι αυτα τα πραγματα ..θελω γνωμες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95202 από lolboi στις 24 Φεβρουαρίου 2012, 9:27μμ
μέλος από: 19/6/2011 μηνύματα: 136 0 |
φιλε νομιζω πως αν κανεις κανα βημα θα ειναι ευκολο να κανεις σχεση μαζι της και μαλιστα να διαρκεσει...τοσα χρονια ξερετε ο ενας τον αλλο και δεν βαρεθηκατε...την αγαπας και εφοσον αρχισες και σκεφτεσαι αυτα με τις τενιες και οτι την φιλας και τετοια θα την εχεις ερωτευτει και δεν το εχεις καταλαβει! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95203 από Aritos στις 24 Φεβρουαρίου 2012, 9:45μμ
αφου ειδα τις ταινιες αρχισα να σκεφτομαι αυτα...και παλι και ερωτευμενος να ειμαι αμα τησ το πω και εκεινη δεν με εχει ερωτευτει κριμα δεν ειναι 12 χρονια φιλιας? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95204 από lolboi στις 24 Φεβρουαρίου 2012, 10:18μμ
αυτη πως σου συμπεριφερεται? εννοω μπορει και αυτη να ειναι μαζι σου και να μην θελει να στο πει και σου το δειχνει με διαφορους τροπους..προσεξες τιποτα? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95205 από Aritos στις 24 Φεβρουαρίου 2012, 10:25μμ
οχι κανονικα οπως συμπεριφερομαι και εγω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95217 από Dodoblackbird στις 25 Φεβρουαρίου 2012, 7:28πμ
μέλος από: 29/1/2012 μηνύματα: 47 0 |
εγω λεω ν κανεις μια κινηση και φερτις το απ εξω απ εξω και μιλα υποθετικα προσεχε τις εκφρασεις της και θα κτλβ..... Περιμενω ν τ κανεις και τν απαντηση ..... για ν δουμε πως θα παει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95218 από KalamitiJane στις 25 Φεβρουαρίου 2012, 8:56πμ
μέλος από: 5/2/2012 μηνύματα: 11 0 |
αχχχ και μονο που εχεις αρχισει και τα σκευτεσαι αυτα ..... ο ερωτας εχει ριξει το πρωτο βελος. Για βγητε μια φορα μονοι σας και παρατηρησε την.. σου βγαινει??? αμα δεν σου βγαινει τοτε αστο.. αμα σου βγαινει ομως...κατσε και σκεψου μετα εναν τροπο πως θα τα βρειτε μεταξυ σας ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95222 από Aritos στις 25 Φεβρουαρίου 2012, 12:04μμ
οχι γιατι πλεον που για καποιο λογο η παρεα χωριστηκε αλλος πηγε μονικα εξωτερικο και αλλοι δεν ξερω δεν πολυ βγαινουμε τοσο αναγκαστηκα καθε μερα σχεδον ειμαστε μαζι βολτες καφετεριες και τετοια δεν μου βγαινει κατ τετοιο..λειτουργω τελειως σαν φιλος ...βριζομαστε τα νεα μας λεμε βλακειες κανω βλακειες για να γελασει..τιποτα το σπουδαιο...επσης δεν μπορω να της μιλησω αφου δεν ξερω..γιατι ειναι και υπερβολικα ντροπαλη και αν τις πω κατι τετοιο ακομα και υποθετικα θα σηκωθει και θα φυγει..εγω πιστευω οτι εχω επιρρεαστει απο τις ταινιες..απο περιεργεια .. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95224 από lolboi στις 25 Φεβρουαρίου 2012, 1:06μμ
δεν νομιζω να φυγει αν τις πεις κατι τετοιο..ειναι ωραιο μια σχεση να αρχιζει απο μια φιλια 12 χρονων..ειχε αλλες σχεσεις ποτε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |