Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 02:02 @Sex
Εγω θα εβγαζα ολα τα προηγουμενα ενδεχομενα στην ακρη δηλαδη ουτε να τ εχει κανει με αλλον Ουτε ναεχει ταλεντο ΑΝ ΚΑΙ φυσικα θσ μπορουσε Θα ελεγα οτι μια ωραια μερα ενημερωθηκε με καμια τσ¤ντ@ θα ειδε τον τροπο και απλα τον μιμηθηκε ......εδω ομως που τ λεμε ή τ εχεις ή δεν τ εχεις Αρα μαλλον τ εχει..........τυχερουλη......... Πήγαινε στο θέμα: μου τον επαιξε
Μήνυμα στις 5/7/2012 στις 23:12 @Sex
Τοτε ειναι φιμωση ... Με καθημερινη εξασκηση θα καλυτερευσει αλλα να το προσεξεις ... Αν σ 1 χρονο το πολυ δεν επανελθει στο φυσικο του να πας σε γιατρο υπαρχει και εγχειρηση ..... Παντως καλυτερα να τ προσπαθεις να τ φτιαξεις μερα με τν μερα .... Ξερεις εσυ τν τροπο .... Παρα ν κνς εγχειρηση ομως αν ειναι επιτακτικη αναγκη θα την κανεις ....τι εχεις να χασεις; ....
Πήγαινε στο θέμα: πρόβλημα
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 00:33 @Μηχανήματα
Πετα τελειως τ adivirus απο τον υπολογιστη σου και χρησιμοποιησε το AVG το καλυτερο και δωρεαν η το avast .... Παντως και εμενα μ το εκανε ενα adivirus και το πεταξα και βρηκα την υγεια μ .... Καλη επιτυχις σε ο,τι κι αν κανεις .... :)
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με αρχικη σελιδα στο chrome
Μήνυμα στις 1/6/2012 στις 00:54 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω που ειμαι αγορι θα σ προτεινα μια πλ απλη μεθοδο που θα με ελιωνε κυριολεκτικα .... Λοίπον να τ παιξεις στην αρχη μονο μιας πιο κοντινησ στιγμησ σασ ευκολη και πανω στην κορυφωση να σταματησεις ετσι στην ψυχρα ...και ν πεις δν θελω να συνεχισουμε φτανει ως εδω και να υν αφησεις στα κρυα τ λουτρου βεβαια μπορει να ξενερωσει λιγο αλλα αφου σ αγαπαει θα κολλησει ακομα περισσοτερο δηλαδη καντον ν τ τρεξουν τ σαλια και μετα απο αυτο.... τν βλεπω δουλο σου αιωνια .... ;)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον καλω να κολλησει μαζι μου
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 00:30 @Sex
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας μου λυσατε την απορια μου και καταλαβα οτι δν ειναι προβλημα ευχαριστω πλ ...
Πήγαινε στο θέμα: Κάβλες
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 22:56 @Sex
Χαιρετώ όλα τα μέλη του ftou παλιά και καινούργια, Θα ηθελα να σας ρωτησω μια πλ απλη ερωτηση ...ολοι μιλανε γι αυτες τις πρωινες καβλες που και εγω τις εχω γευτει αλλα τωρα οσο μεγαλωνω (παω στα 17) αυτες οι αναρπαστες καβλες του πρωινου δν ειναι τοσο συχνες εως και ανυπαρκτες.... Θα πρεπει να αρχισω να ανησυχω; Ξερετε μηπως τι φταιει;;;; Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας Πήγαινε στο θέμα: Κάβλες
Μήνυμα στις 27/5/2012 στις 01:35 @Sex
Αληθεια παιζει κανενα ρολο ...;;;;
Πήγαινε στο θέμα: τυποι κεφαλιων
Μήνυμα στις 25/5/2012 στις 08:38 @Sex
1-2 φορες την εβδομαδα Τις περισσοτερες φορες χρησιμοποιω τ χερι μ αλλες χρησιμοποιω ειτε αχρηστα μπουκαλια ειτε νεα παλιο σφουγγαρι μπανιου που εχω καρατησει υπαρχει ενα τελειο σιτε που λεει διαφορους τροπους. Τσεκαρε .... http://advancedmasturbation.com/ Στο δωματιο μου αλλα κυριως στο μπανιο... Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος (τι άλλο)
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 23:59 @Sex
Οχι ...και συμφωνω με τον Sapiosπου να βρεις χωρο και το κυριοτερο ατομα......
Πήγαινε στο θέμα: ομαδικη μαλακια |