Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Καλές οι διαστροφές αλλά το απλό σεξ δε χαλάει τα δόντια!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ekspermatwsh

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #94199 από vasilakos pao στις 03 Φεβρουαρίου 2012, 7:38μμ

vasilakos pao

Εικονίδιο
μέλος από: 17/9/2011
γεια σας παιδιά όταν πας να κανείς κάτι με μια κοπέλα πρέπει πρώτα να έχεις εκσπερματίσει γτ εμένα δύο φορές που δν το είχα κάνεi έχυσα ενώ μου έκανε στοματικό!!!! πως να το καταπολεμήσω??????????
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94201 από vasilakos pao στις 03 Φεβρουαρίου 2012, 7:54μμ

vasilakos pao

Εικονίδιο
συγνωμη και για τον τιτλο τον ξεχασα greeklish *******
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #94227 από siaki93 στις 04 Φεβρουαρίου 2012, 2:38πμ

siaki93

μέλος από: 13/1/2012

Αποδεκτή απάντηση

Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις εξπερματισει πριν γιατι κυριως το στοματικο περιλαμβανεται στα προκαταρκτικα και γινεται πριν τη διεισδυση οποτε ειναι λογικο να μην εχεις τελεισει ακομα! Φυσικα κ αυτο δεν ισχυει παντα μπορει να γινει και μετα τη δυεισδηση ειναι αναλογα!

Και εμενα το αγορι μου εχει τυχει να εξπερματησει την ωρα που του εκανα απλα επειδη του ειπα οτι δν θελω να τελειωνει στο στομα μου (βεβαια αυτο το αποκτας και με την εμπειρια) καθε φορα που ειναι να τελειωσει μου το λεει και σταματαω...η απλα μπορεις να βαζεις προφυλακτικο ειδικο για στοματικο αν δεν μπορεις να το ελεγξεις ακομα και να τελειωνεις εκει! βεβαια δεν ειναι σε καμια περιπτωση η ιδια αισθηση!...αν και δεν βρισκω λογο να το καταπολεμισεις γιατι ειναι φυσιολογικο να τελειωνεις ετσι εκτος αν το λες επειδη εχει προβλημα η κοπελα σου!

Παντως γενικοτερα ειναι θεμα αυτοελενχου οταν σου το κανει και φτανεις σε σημειο που δεν αντεχεις αλλο να της λες να σταματατε να χαλαρωνεις λιγο και μετα το συνεχιζει αν το δοκιμασεις καποιες φορες ετσι μετα συνη8ιζεις και ξερεις ποτε θα τελειωσεις οποτε μαθαινεις κ το καθυστερεις και μονος σου..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94229 από vasilakos pao στις 04 Φεβρουαρίου 2012, 4:23πμ

vasilakos pao

Εικονίδιο
σιακι σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου εχουν ξενερωσει 2 κοπελες για αυτον το λογο την επομενη φορα δν θα το αφησς να συμβει... οπως ειπεσ και εσυ οταν το καταλαβαινς οτι ερχεται θα της λεω να σταματησει λιγο !!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login