Μήνυμα στις 5/4/2012 στις 00:43 @Sex
Καλα το οτι θα του το πω εξ αρχης εννοειται! Απλα επειδη ενω γενικα αν του πω κατι ειναι μεσα αλλα δεν παιρνει αρκετες πρωτοβουλιες ηθελα μερικες ''προτασεις'' για να τον παρακινησω καπως...Και οταν λες οτι θα ζητουσες ανταλλαγμα?? οπως?? :PP Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιωση!!
Μήνυμα στις 5/4/2012 στις 00:38 @Sex
Βασικα αυτος ο γιατρος δεν νομιζω οτι θα εχει και πολλα κοινα με τον αλλο που παιζαμε μικροι...:P και εκτος αυτου το ''σε πιο προστυχη βερσιον'' ειναι δεδομενο! :PPP Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιωση!!
Μήνυμα στις 5/4/2012 στις 00:30 @Sex
Εχω δει καμια 2 αλλα σε ολες ο ''γιατρος'' ηταν ανδρας παντα (κ καλα γυναικολογος) οχι οτι με χαλαει κ ιδιαιτερα..Η ιδεα σου ειναι καλη ομως αν μπορεις πες μας κ κατι αλλο πχ τι αλλο θα σ αρεσε να σου κανει η να σου λεει αν εκανες κατι τετοιο με την κοπελα σου κ ηταν εκεινη στην ''πλεονεκτικη'' θεση? ;) Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιωση!!
Μήνυμα στις 4/4/2012 στις 00:23 @Sex
Γεια σας και παλι παιδια!! Αυτη τη φορα θα ηθελα να παρω ιδεες για ενα θεμα! Γενικα εμενα με φτιαχνει παρα πολυ σαν φαντασιωση οτι εχει σχεση με γιατρους (πχ που σου λενε βγαλε αυτο, κανε εκεινο κοκ ενω γενικα ειμαι πολυ πιο ενεργη την ωρα του σεξ)! Οκ δεν ειναι κ οτι πιο φυσιολογικο...I know!! Τεσπα...τωρα τις τελευταιες μερες μου εχει μπει η ιδεα να δοκιμασω με το αγορι μου κατι τετοιο και θα ηθελα καποιες γνωμες!!..Θα κανατε κατι παρομοιο?? η γενικοτερα σας φτιαχνει μια τετοια φαντασιωση? και αν ναι πως θα το κανατε περιπου (τι θα λεγατε, τι θα κανατε αν το δοκιμαζατε?) :P
Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιωση!!
Μήνυμα στις 26/3/2012 στις 01:45 @Sex
Γεια σας και παλι παιδια! Αυτη τη φορα το θεμα αφορα τον αδερφο μου και θελει καποιες γνωμες...Λοιπον με την κοπελα του ειναι σχεδον ενα χρονο μαζι και εκεινη δεν εχει καθολου ορεξη για σεξ...οταν της λεει να κανουν κατι κ ξεκιναει με προκαταρκτικα εκεινη λεει οτι δεν θελει να κανουν τιποτα καποιες φορες γιατι ειναι κουρασμενη αλλες γιατι δεν εχει ορεξη με αποτελεσμα να εχουν παρα πολυ καιρο γιατι δεν θελει κ εκεινος να την πιεσει για κατι...Σας εχει τυχει κατι παρομοιο? Και σε τι μπορει να οφειλεται κατι τετοιο, ωστε να μην εχει ορεξη για τιποτα?
Πήγαινε στο θέμα: ορεξη για σεξ!!
Μήνυμα στις 7/3/2012 στις 03:20 @Sex
Λοιπον ηθελα να παρω καποιες γνωμες και απο αγορια αλλα και απο κοριτσια...προσφατα το αγορι μου τελειωσε προωρα και ετσι μεχρι να επανελθει ηθελε να τελειωσω και εγω με δακτυλο και μετα θα συνεχιζαμε κανονικα! Τελειωσα λοιπον για πρωτη φορα και μετα ακολουθησαν αλλες 3 φορες συνεχομενες! δηλαδη συνολικα 4 φορες σε περιπου μιση ωρα η μια με διαφορα 5 λεπτων περιπου απ την αλλη! (τελικα δεν συνεχισαμε κανονικα μετα απ αυτο) δεν μου ειχε ξανα τυχει αλλη φορα...ειχα οργασμο κανονικα και τις 4 φορες και εντονο μαλιστα καθως ειναι πιο ευκολο με δακτυλο παρα με κανονικη διεισδυση οπως ειναι γνωστο αλλα δεν περιμενα οτι μπορουσε να συμβει..Ηθελα να παρω καποιες αποψεις λοιπον...στα κοριτσια σας εχει τυχει κατι παρομοιο? με κανονικη διεισδυση η με δαχτυλο απ το αγορι σας?..και για τα αγορια εχει τυχει κατι παρομοιο στην κοπελα σας?
Πήγαινε στο θέμα: συνεχομενος οργασμος!!
Μήνυμα στις 2/3/2012 στις 02:51 @Sex
Καταρχην επειδη εισαι σχετικα μικρη ακομα γ αυτο ισως μπορει να εχεις καποιους ενδοιασμους...Το οτι αγαπας το αγορι σου και εκεινος το ιδιο ειναι προφανες καθως εχετε και σχεση 7 μηνες που ειναι αρκετο διαστημα! Ακομη και ετσι οπως ειναι τα πραγματα ομως δεν ειναι υποχρεωτικο να ολοκληρωσεις μαζι του ακομα κ αν εσυ εισαι σιγουρη για τα αισθηματα σου..αν ησουν πραγματικα ετοιμη πιστεψε με δεν θα φοβοσουν ουτε θα σκεφτοσουν αν θα πονεσεις θα το ειχες κανει...Το αγχος παντως της πρωτης φορας ειναι αναμενομενο και το εχουν περασει ολοι αλλα μπορει να μην ειναι τοσο το οτι ειναι η πρωτη σου φορα αλλα πολλοι παραγοντες πχ να μην εισαι σιγουρη για εκεινον αν σε θελει μονο για αυτο κ διαφορα αλλα...Παρ' ολα αυτα λοιπον αν εσυ εισαι απολυτως σιγουρη οτι δεν θα το μετανιωσεις μετα και οτι το θελεις πραγματικα κ οχι για να ικανοποιησεις το αγορι σου το αν θα πονεσεις δεν θα επρεπε να σε απασχολει και τοσο...ειναι αναλογα και την καθε κοπελα βεβαια αλλα εγω δεν ειχα πονεσει παρα πολυ ηταν σαν ''καψιμο'' για να σ δωσω να καταλαβεις δεν ειναι πονος με την κυριολεκτικη εννοια...To μονο που θα πρεπει να προσεξει ειναι να μπαινει σιγα σιγα στην αρχη και οταν του λες να σταματαει και δεν θα εχετε προβλημα...
Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια!!!!!!!!
Μήνυμα στις 25/2/2012 στις 00:41 @Sex
Ναι! η αληθεια ειναι πως τελειωνουμε και πιο εντονα γιατι η κοπελα δεν διεγειρεται μονο κολπικα καθως αυτη η σταση βοηθαει και στην ''τριβη''...αλλα ενταξει αυτα ειναι προτιμησεις και γενικα τι φτιαχνει τον καθενα περισσοτερο..
Πήγαινε στο θέμα: Αρεσει στις κοπελες να ειναι απο πανω?
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 00:21 @Sex
Εμενα προσωπικα μου αρεσει πααααρα πολυ! γιατι ειναι και πιο εντονη η διεισδυση και γενικα μ αρεσει να ειναι ''περιορισμενος'' ο αλλος και να ελεγχω εγω την ενταση εκτος του οτι φυσικα τελειωνω απιστευτα γρηγορα στη συγκεκριμενη σταση! :P
Πήγαινε στο θέμα: Αρεσει στις κοπελες να ειναι απο πανω?
Μήνυμα στις 14/2/2012 στις 02:19 @Sex
Αυτα που λες οτι εχει η κοπελα σου ειναι συμπτωματα περιοδου! Λογικα αν ειχε σπασει κατι θα το ειχες καταλαβει ειδικα εσυ αλλα για πιο σιγουρα ελεγχε το προφυλακτικο καθε φορα! Οσο για αυτο που λες και να ηταν εγκυος τα συμπτωματα δεν αρχιζουν αμεσως αλλα απ τον δευτερο περιπου μηνα της εγκυμοσυνης και ειναι τα γνωστα ζαλαδες εμετοι ναυτιες και τετοια! Το πιθανοτερο ειναι να εχει καθυστερηση απ το αγχος της να μην ειναι εγκυος η και απο οτιδηποτε αλλο που την αγχωνει ειναι πολυ συχνο φαινομενο! Για να το σιγουρεψετε ομως ας κανει ενα τεστ (μετα τις 5 πρωτες μερες καθυστερησης) για να βγει πιο εγκυρο! Το τεστ κανει απο 10 μεχρι 21 ευρω απλα θα σου ελεγα καλυτερα να παρετε το clearblue ειναι πολυ αξιοπιστο 99% και υπαρχει συσκευασια με 2 τεστ μεσα που κανει 17 ευρω! Θα κανει το πρωτο μολις εχουν περασει 5 μερες απο τοτε που ηταν να αδιαθετησει και μετα απο μια εβδομαδα κανει το δευτερο για να ειστε 100% σιγουροι!!
Πήγαινε στο θέμα: επείγον για εγκυμοσυνη! |