Στείλε λεφτά στο ftou.gr
ftou - η φράση που χρησιμοποιείς μια ζωή. Πιτσιρίκι στο κρυφτό, ενήλικος στο συνάνθρωπο, γέρος στο πεζοδρόμιο.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

βοηθεια - προσεγγιση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #94000 από helpless στις 29 Ιανουαρίου 2012, 4:42μμ

helpless

Εικονίδιο
μέλος από: 14/12/2011
Για σας παιδια, ειμαι 15 χρονων και σε λιγες μερες θα παω σε ενα παρτι στο οποιο θα ειναι και μια κοπελα που μου αρεσει και η φιλη της ειπε πως θα χω την ευκαιρια να κανω κατι μαζι της. Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω πως να κινηθω πως να της πιασω κουβεντα πως να της μιλαω και πως να καταληξω στο φιλι... Δεν εχω κανει ποτε σχεση και δεν εχω φιλησει ποτε :ο Μπορειται σας παρακαλω να βοηθήσετε λιγο, γιατι ειμαι απελπισμενος!!
ευχαριστω πολυ

HELP
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94002 από lolboi στις 29 Ιανουαρίου 2012, 4:49μμ

lolboi

Εικονίδιο
μέλος από: 19/6/2011
πρωτα πρωτα με την κοπελα μιλας? γιατι δεν νομιζω οτι θα καταληξει σε φιλι αν εκεινη την νυχτα θα την γνωρισεις..αν μιλατε τοτε μπορεις να της πεις ενα γεια και αν θελει να της φερεις κατι να πιει..ΕΑΝ μιλατε και πατε για σχεση τοτε πες της οτι θελεις να της πεις κατι και να πατε καπου μονοι..μετα ξερεις :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94005 από helpless στις 29 Ιανουαρίου 2012, 5:05μμ

helpless

Εικονίδιο
ναι με την κοπελα μιλαμε γενικως, απλα το παρτι ειναι στο σχολειο(με μια μικρη επιτηρηση) και οπως καταλαβαινετε μπροστα σε ολους τους καθηγητες... δε γινεται, και αυτη απ'οσο ξερω θελει να γινει κατι αλλα που ρε παιδια?
πειτε γνωμε ελευθερα, αγορια-κοριτσια
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94113 από helpless στις 01 Φεβρουαρίου 2012, 4:02μμ

helpless

Εικονίδιο
κανεις εδω ???????
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94119 από thomaras στις 01 Φεβρουαρίου 2012, 7:10μμ

thomaras

Εικονίδιο
μέλος από: 22/1/2012
εσυ μας λες για στοματικα ενω δεν εχεις κοπελα ? καλα μας κοροιδευεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login