Πρήξιμο στο πέος
Μήνυμα #82314 από bnnm4eterg στις 19 Ιουλίου 2011, 11:03μμ
![]() |
Γειά σε όλους. Όπως λέει και ο τίτλος το πέος μου πρήστικε, πολύ μάλιστα. Το πρωί ήμουν με την κοπέλα μου σπίτι και μου έκανε στοματικό και το έκανε πολλή ώρα και φυσικά μου την "έπαιζε" κιόλας, αλλα το κλίμα ήταν λίγο άγριο κ μετά, αφου τελείωσα παρατήρησα ότι ειχε πρηστεί και πσιλοπονούσε. Το έχει πάθει κανένας άλλος αυτό; Ξέρετε σε περίπου πόσες μέρες θα είμαι και πάλι normal; Να σημειώσω ότι έχω φουσκώσει ακριβώς κάτω απο το κεφαλάκι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82316 από Doctoras στις 19 Ιουλίου 2011, 11:25μμ
Oταν λες πρηξημο ενεοεις να το νιωθεις πολυ σκληρο και να σε ποναει καπου στην βαση?Η οταν λες πρηξημο ενοεις πρηξημο πχ αλλαγη χροματος μεγαλη διογκωση και μονιμη κτλ? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82319 από bnnm4eterg στις 19 Ιουλίου 2011, 11:47μμ
![]() |
εννοω κανονικό πρηξιμο.Έχει φουσκώσει η περιοχή κάτω από την βάλανο. Έχει μεγαλώσει αρκετά |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82322 από Doctoras στις 20 Ιουλίου 2011, 12:14πμ
Εμενα μου συμβαινει το πρωτο που σου περιεγραψα και μου περναει σε μια μερα.Αλλα για πες τι ακριβως ενοεις με το αγριες καταστασεις διοτι για να πρηστει πρεπει να ηταν πολυ αγριες!Αν δεν θες να πεις αλλα θεωρεις πως με αυτα που σου εκανε ηταν αναμενομενο το πριξημο τοτε περιμενε και δεστο σε μια δυο μερες.Αν και παλυ σου φενεται περιεργο που εγινε κατι τετιο μονο με αυτα που σου εκανε καλο ειναι να πας σε γιατρο γιατι δεν πρεπει να παιζεις με τετοια πραγματα και να παρεις μια εγκυρη γνωμη απο ειδικο. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82324 από bnnm4eterg στις 20 Ιουλίου 2011, 1:17πμ
![]() |
Ναι, σκευτομαι να περιμενω 5 μερες και αμα δεν πεσει το πριξιμο, να παω σε γιατρο. Θενκς, καμια αλλη απαντηση ; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |